Kategorier
Prisjakt

crippen

Medlem sen 2008-03-30
15
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy S8 SM-G950F 64GB
3.6
(103)
2 999 kr
6 månader sedan
Oled skärm som lätt bränner in och tappa den aldrig, den kläcks som ett ägg. Nu när åren har gått så går den segare.
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Dålig
11 år sedan*
De har blivit riktigt usla jag köpte Horizon Zero dawn Complete edition men nu hade de länka den till (bundle edition) finns inte ens kvar. Köpte nyligen Dragon's Crown Pro (Battle Hardened Edition) men när jag klicka på länken nu så går den till den vanliga version som jag fick istället. Jag måste påminna mig själv att aldrig köpa från den här butiken något mer för du vet aldrig vad du får.
*Redigerades ett år sedan
LogiLink USB-C Bluetooth V4.0
1.5
(1)
129 kr
2 år sedan
Fick den fan inte att funka på min dator, kändes som program också var gjort på 90-talets word/powerpoint. Gick på deras sida som hade tom download länk men kollade i instruktionen efter en direkt länk till en zip-fil. Köpte en Belkin Mini Bluetooth V4.0 USB Adapter F8T065 som var mycket bättre lätt att installera och du fick med en cd/dvd-skiva till och med.
OnePlus 6T (6GB RAM) 128GB
3.6
(8)
6 120 kr
2 år sedan
Efter uppdateringen sämre batteritid och notifikation är länkad med ringsignalen. Vill ha två separata ljud staplar till de här. Kan heller inte dela internet så bra jämfört med min Samsung galaxy s8.
Samsung Galaxy S8 Plus SM-G955F 64GB
4.3
(51)
3 290 kr
3 år sedan*
Underbart telefon tills du tappar den, glaset håller ingenting.
*Redigerades 3 år sedan
Samsung Galaxy Note 3 LTE SM-N9005 32GB
4.5
(86)
6 år sedan*
Det här är en underbar telefon om den nu funkar. Jag måste fått ett måndags ex eller något eftersom jag har bara haft krångel med min telefon. Först gick mitt gyroscope (roteringen) sönder och det blev fixat med fick tillbaks den med ett annat problem. Nu har den börjat blinka och jag uppdatera telefonen till lollipop Android 5.0 och fabikåterställ mobilen efteråt och det försvann men efter två veckor igen så dök det upp igen. Den kan inte gå i viloläge :( Nu blinkar den och batteriet håller inte ens ett arbetsdag.
*Redigerades 6 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Toppen! Fick det jag beställde.
*Redigerades 8 år sedan
SteelSeries Ikari Laser
3.9
(23)
8 år sedan*
Ja jag skulle nog inte rekommendera denna mus eftersom det förekommer en bugg där musen rör sig av sig och pekar överallt på skärmen. Precis som musen har fått Parkison.
*Redigerades 8 år sedan
Furniturebox
Bra
(500+)
Dålig
8 år sedan*
Jag fick rätt modell men inte rätt läder klädnad och jag orkar inte skicka tillbaks den eftersom den var så jävla tung. Negativa är också att det inte har hemkörning (uppbärning) Hemsidan är ett plus i alla fall. nästa gång jag beställer härifrån blir nog långt framöver. även om den var lätt att montera så funderar jag varför det inte kom en lätt intruction/manual för att få tips vad du ska börja med först.
*Redigerades 8 år sedan
Bayonetta (PS3)
3.3
(8)
127 kr
11 år sedan*
Jag är kille som normalt inte gillar hack and slash men detta är helt underbart spel. så mycket variation. Det jag behöver göra för att verkligen njuta av spelet är att lära alla "combos". Jag hoppas man får behålla allt jag har köpt (uppdateringarna) efter att jag har spelet det en gång. Om jag skulle vilja spela om spelet. Konstigt att dessa killar inte gör det nya Devil May Cry spelet. Ninja Theory alltid gjort bra visuellt men dåligt i "gameplay".
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1