Kategorier
Prisjakt

El_Chefe

Medlem sen 2008-03-25
7
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Telia Webbutik
OK
(111)
Usel
4 år sedan*
Skulle köpa en iPhone 6s 32gb på deras hemsida. Stod klart och tydligt att den kostade 5990:- med kontantkort. När jag kom till betalning var priser plötsligt 6390:-. Kundservice på chatt sa bara att det stod fel, att 5990:- var för 16gb (en telefon de inte ens har). Som tack för hjälpen att upptäcka felet fick jag.. ingenting. Lockpriser. Det nya svarta?
*Redigerades 3 år sedan
Rituals
Bra
(4)
Dålig
4 år sedan*
Beställde varor för 8 dagar sedan. Betalningen gick igenom, men jag har inte hört ett knyst. Då ringde jag kundservice och fick prata med en engelskspråkig kvinna som sa att ordern inte hanterats ännu, men skulle tas omhand snart. Jag fick ett beställningsnummer som inte funkar att söka på. Och fortfarande ingen orderbekräftelse via mejl. Riktigt dåligt, men fortsättning följer väl.. Fick produkten till slut. Ändrar därför omdömet. Slutet gott, allting gott.
*Redigerades 3 år sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Helt suverän e-handlare. Supersnabbt. Alltid bra produkter till väldigt bra pris. Snabb kundservice som enkelt rättade till ett pris som blivit fel och kampanj som inte funkade.
*Redigerades 5 år sedan
Skistart
Utmärkt
(500+)
OK
5 år sedan*
Pga lite förvirrande produktnamn insåg jag inte att min produkt (stavar) fanns billigare i annan handel. Då jag inte kunde få ersättning för mellanskillnaden får jag skicka tillbaka stavarna och sen köpa dem på andra stället. Synd att det inte gick att lösa. De enda som tjänar på strulet är Postnord.. I övrigt bra. Jag köpte just innan de bytte till Postnord (tidigare UPS), och jag tror att Postnord kommer att vara lite enklare än UPS. UPS får ju en del kritik av näthandlare.. Kundtjänsten svarar inte inom de 30 min de säger att de normalt gör, men det tycker jag å andra sidan vore märkligt snabbt.
*Redigerades 5 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Usel
10 år sedan*
Skickade efter (och betalade) en router för över en månad sen, men strul med leveranser om och om igen har gjort att jag ännu inte fått grejerna. De har skickat till adresser jag bott på för 10 år sedan och andra tidigare adresser, trots att jag angett rätt adress. Hur svårt ska det vara? Posta grejer är väl det de lever på??
*Redigerades 10 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Dålig
11 år sedan*
De var väldigt snabba när jag beställde min kamera. Den kom md posten dagen efter. MEN kameran fungerade inte (gick inte ens att sätta igång pga objektivfel). Nu var Dustin inte lika snabba längre. Jag väntar fortfarande på svar från kundtjänst som jag kontaktade för flera dagar sedan.. Så hitills, dålig produkt och taskig service när det gäller reklamation.
*Redigerades 11 år sedan