Prisjakt

finbom

Medlem sen 2008-03-16
35
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Ubiquiti Networks UniFi Protect G4 Instant Camera
Full Star 1
5
(2)
1 399 kr
f
finbom
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 månader sedan

Helt lysande tillskott i Unifi familjen. Perfekt utomhus. perfekt bild. Imponerande högtalare. Jag kommer skaffa flera att sätta runt huset.

Elgiganten
Bra
(500+)
f
finbom
35 omdömen
Utmärktett år sedan

Jag börjar gilla Elgiganten Outlet skarpt! Med deras kundtrygghet så har jag nu köpt flera saker där och sparat pengar. Det kan bara bli bra när man handlar här!

Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
f
finbom
35 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Den enda anledningen at besöka SKövde centrum. En kund där personalen tar sig tid med kunder, alltid är trevliga och fantastiskt hjälpsamma, både före och efter ett köp.

Xiaomi Mi Box S 4K
Full Star 1
3.9
(78)
800 kr
f
finbom
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

MYCKET kompetent liten låda. Har två och kommer köpa en till. Chromecast fungerar mycket bra. Kör dessutok TV4-play, telia-play och svt-play. Enkelt och familjen klarar att hantera den vilket gör mig nöjd. Priser är det som gör att den får 10/10 för det är ännu en sak som förvånar at man kan få så mycket för så lite pengar.

D-Link DCS-8525LH
Full Star 1
2.8
(4)
f
finbom
35 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Om man vill komma åt kamera direct via nätverket (med exempelvis iSpy eller liknande mjukvara för övervakning) så är denna kamera kass. Den har ingen inbyggd webbserver och kan därför heller inte kommas åt eller styras. Denna modell baserar helst på att man tar till sig D-Link cloud, deras appar och prenumerationer...

Samsung Galaxy Fit2
Full Star 1
4
(9)
f
finbom
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Mycket imponerande för detta låga pris. Batteritiden är 6-7 dagar med alla standard-widgets aktiverade. Vi köpte den i första hand för sömnmätning och detta gör det väldigt bra. detaljer om djup/remsömn loggas imponerande bra... någon enstaka natt på kanske 10-14 dagar som "klickar" men det kan nog även dyrare enheter råka ut för... Enkelheten gör att det går lätt att kolla puls, starta träningspass och andra saker. Väger inget och sitter bekvämt. Jag förstår att den inte ska ha en vanlig laddning port för att det dels tar plats och dels gör den mer vattentålig, men stöd för QI-laddning hade varit pricken över "i", men eftersom man sällan laddar så är det ok... Lite orolig att man köpper tappa bort laddar-adaptern. Klockan är snabb i sit GUI, enkel att swipa på. En riktigt kul pryl som skapar medvetenhet om hälsa.

Husqvarna 115iL
Full Star 1
4.1
(26)
2 295 kr
f
finbom
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Omg, jag hade en eldriven gardenia tidigare som började bli klen. Denna är helt fantastisk och skärm som smör i gräset. Tjockare tuvor och tunna grenar jobbar den sig också igenom. Jag kan köra runt hela min tomt på 1000kvm utan att laddningen tar slut. Enda nackdelen, den är ganska tung, jag fick träningsvärk.. Men jag ser fram emot större biceps som en bieffekt.😀 Denna bevisar att batteridrivna maskiner fortfarande klarar jobbet utan problem.

Multibrackets M VESA Super Slim Tilt & Turn
Full Star 1
5
(14)
1 465 kr
f
finbom
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Superslimmat som kan vridas och vändas ganska bra. Jag hade önskat att den gick aningen längre ut så man kunde vrida mer.. Min 55-tum tv nära kanske 30grader vinkel från väggen.. jag hade önskat 45grader. Jag håller med flera att instruktionen kunde vara bättre.. Det var bara bilder, ingen vettig text. Så det gäller att välja rätt bild beroende på storlek på TV, tyngd m.m. Min textversion som kompletterar bilderna... :) 1. Börja med att skruva bak-stycket som ska sitta bak i TV'n. Det är två små skruvar i underkant, en på varje sida som jag enkelt lossade med fingrarna. Sedan kunde jag "haka av" plattan.. (Sedan ska ev en eller flera av "fjäderskruvarna" skruvas bort för att få rätt motstånd när man ska tilta TV. Beroende på vikt.) 2.Montera dom vertikala hållarna på TV med lämplig skruv. (Jag behövde inga distanser på min tv, en 55 LG OLED-tv) 3. Montera plattan på dom vertikala hållarna. 4. Montera upp väggfästet. 5. Häng på TV och skriva tillbaka småskruven för hand som håller fast TV-bakstycket.

LG OLED55B6V 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.7
(51)
f
finbom
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Ja jösses! LG imponerar som vanligt. Nu har jag inte kalibrerat varken ljud eller bild ännu, men jag är redan nöjd.(efter ca 24 timmar). Nu när den prisdumpades så blev det ett väldigt bra pris på en mycket bra TV. TV är väldigt snabb i menyerna. Bra med appar och äntligen finns SVT-play som app.(Hoppas den stannar kvar). Plex startar supersnabbt jämfört med min gamla LG TV med gamla WebOS. Mina enda minus... 1. Det finns inga knappar på magic-kontrollen för paus & "spela in".. vilket gör att jag ändå måste används Telia Box-kontrollen ibland. 2. Ljudet är inte lika bra som i min förra LG som hade inbyggd soundbar.. Men jag har ändå planerat att sätta en Sonos under TV'n så att ljudet inte är mäktigt gör inget. Och dåligt ljud är ju "standard" på dom flesta TV.

Telldus TellStick ZNet Lite V2
Full Star 1
3.2
(53)
f
finbom
35 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Uppdaterat 9/2-2017 Nu är jag inne på min fjärde enhet efter att ha fått byta. Dom dåliga enheterna är långsamma, har dålig räckvidd och fungerar inte bra alls. Men när jag väl fick en enhet som fungerar så var det gigantiskt skillnad. Snabb att installera, larm och sensorer triggar på mindre än en sekund. Det mest fantastiska är deras support som oftast är väldigt snabb. Dom är hjälpsamma med alla frågor och problem. Utan en sådan positiv och hjälpsam support så hade jag aldrig fortsatt investera i Telldus. Jag har nu fyndat en hel del från deras sortiment och hemmet blir mer och mer smart för varje vecka.