Prisjakt

finbom

Medlem sen 2008-03-16
32
Bidrag
39
Hjälpsamröster
Xiaomi Box S 4K HDR
Full Star 1
4
(65)
614 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan

MYCKET kompetent liten låda. Har två och kommer köpa en till. Chromecast fungerar mycket bra. Kör dessutok TV4-play, telia-play och svt-play. Enkelt och familjen klarar att hantera den vilket gör mig nöjd. Priser är det som gör att den får 10/10 för det är ännu en sak som förvånar at man kan få så mycket för så lite pengar.

D-Link DCS-8525LH
Full Star 1
2.6
(4)
1 199 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Om man vill komma åt kamera direct via nätverket (med exempelvis iSpy eller liknande mjukvara för övervakning) så är denna kamera kass. Den har ingen inbyggd webbserver och kan därför heller inte kommas åt eller styras. Denna modell baserar helst på att man tar till sig D-Link cloud, deras appar och prenumerationer...

Samsung Galaxy Fit2
Full Star 1
3.6
(8)
450 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan

Mycket imponerande för detta låga pris. Batteritiden är 6-7 dagar med alla standard-widgets aktiverade. Vi köpte den i första hand för sömnmätning och detta gör det väldigt bra. detaljer om djup/remsömn loggas imponerande bra... någon enstaka natt på kanske 10-14 dagar som "klickar" men det kan nog även dyrare enheter råka ut för... Enkelheten gör att det går lätt att kolla puls, starta träningspass och andra saker. Väger inget och sitter bekvämt. Jag förstår att den inte ska ha en vanlig laddning port för att det dels tar plats och dels gör den mer vattentålig, men stöd för QI-laddning hade varit pricken över "i", men eftersom man sällan laddar så är det ok... Lite orolig att man köpper tappa bort laddar-adaptern. Klockan är snabb i sit GUI, enkel att swipa på. En riktigt kul pryl som skapar medvetenhet om hälsa.

Husqvarna 115iL
Full Star 1
4.3
(22)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Omg, jag hade en eldriven gardenia tidigare som började bli klen. Denna är helt fantastisk och skärm som smör i gräset. Tjockare tuvor och tunna grenar jobbar den sig också igenom. Jag kan köra runt hela min tomt på 1000kvm utan att laddningen tar slut. Enda nackdelen, den är ganska tung, jag fick träningsvärk.. Men jag ser fram emot större biceps som en bieffekt.😀 Denna bevisar att batteridrivna maskiner fortfarande klarar jobbet utan problem.

CDON
OK
(500+)
Usel
4 år sedan*

Jäkla snabb leverans, ca 24 timmar.. synd att det var fel artikel som kom. Kundtjänst har inte svarat på ca 48 timmar.. hade dom varit mer noggranna med vad som skickar så hade deras kundtjänst inte haft lika mycket att göra. Nästa bonus var en produktkod på tre månader gratis Viaplay.... Wow, vad snällt... Men det gällde bara för nya viaplay-kunder. Känns inte som CDON lyckas leverera något till mig som jag har nytta av...

*Redigerades 4 år sedan
Multibrackets M VESA Super Slim Tilt & Turn
Full Star 1
4.8
(13)
1 489 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*

Superslimmat som kan vridas och vändas ganska bra. Jag hade önskat att den gick aningen längre ut så man kunde vrida mer.. Min 55-tum tv nära kanske 30grader vinkel från väggen.. jag hade önskat 45grader. Jag håller med flera att instruktionen kunde vara bättre.. Det var bara bilder, ingen vettig text. Så det gäller att välja rätt bild beroende på storlek på TV, tyngd m.m. Min textversion som kompletterar bilderna... :) 1. Börja med att skruva bak-stycket som ska sitta bak i TV'n. Det är två små skruvar i underkant, en på varje sida som jag enkelt lossade med fingrarna. Sedan kunde jag "haka av" plattan.. (Sedan ska ev en eller flera av "fjäderskruvarna" skruvas bort för att få rätt motstånd när man ska tilta TV. Beroende på vikt.) 2.Montera dom vertikala hållarna på TV med lämplig skruv. (Jag behövde inga distanser på min tv, en 55 LG OLED-tv) 3. Montera plattan på dom vertikala hållarna. 4. Montera upp väggfästet. 5. Häng på TV och skriva tillbaka småskruven för hand som håller fast TV-bakstycket.

*Redigerades 5 år sedan
LG OLED55B6V
Full Star 1
4.5
(51)
18 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*

Ja jösses! LG imponerar som vanligt. Nu har jag inte kalibrerat varken ljud eller bild ännu, men jag är redan nöjd.(efter ca 24 timmar). Nu när den prisdumpades så blev det ett väldigt bra pris på en mycket bra TV. TV är väldigt snabb i menyerna. Bra med appar och äntligen finns SVT-play som app.(Hoppas den stannar kvar). Plex startar supersnabbt jämfört med min gamla LG TV med gamla WebOS. Mina enda minus... 1. Det finns inga knappar på magic-kontrollen för paus & "spela in".. vilket gör att jag ändå måste används Telia Box-kontrollen ibland. 2. Ljudet är inte lika bra som i min förra LG som hade inbyggd soundbar.. Men jag har ändå planerat att sätta en Sonos under TV'n så att ljudet inte är mäktigt gör inget. Och dåligt ljud är ju "standard" på dom flesta TV.

*Redigerades 5 år sedan
Telldus TellStick ZNet Lite V2
Full Star 1
3.2
(46)
799 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Uppdaterat 9/2-2017 Nu är jag inne på min fjärde enhet efter att ha fått byta. Dom dåliga enheterna är långsamma, har dålig räckvidd och fungerar inte bra alls. Men när jag väl fick en enhet som fungerar så var det gigantiskt skillnad. Snabb att installera, larm och sensorer triggar på mindre än en sekund. Det mest fantastiska är deras support som oftast är väldigt snabb. Dom är hjälpsamma med alla frågor och problem. Utan en sådan positiv och hjälpsam support så hade jag aldrig fortsatt investera i Telldus. Jag har nu fyndat en hel del från deras sortiment och hemmet blir mer och mer smart för varje vecka.

*Redigerades 5 år sedan
Miele G 6200 SCu (Vit)
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*

Ja, vad säger man. Obehagligt tyst, brutalt ren disk... ;) Den är så tyst att första gången vi körde den så var vi osäkra på om den körde. Disken blir skinande ren. Maskinen rymmer fantastiskt mycket. Bestick-hyllan är en fantastisk finess. Då vi dessutom har lådorna med bestick precis bredvid så behöver jag inte böja mig ner efter bestick-lådan utan kan stå rakt och lasta över. Stor bonus var att det följde med en bestick-korg. Fast vi valde att lägga undan den då hyllan räcker gott. Det kan bara bli en fullpott!

*Redigerades 5 år sedan
LG 32LH570U
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*

Perfekt Köks-TV. Jag använder Boxar med ett kort som sitter i TV'n. har dessutom anslutit till mitt trådlösa nätverk. (Mycket bra att det är stöd för både 2,4 & 5GHz WLAN). LG WebOS fungerar fint och är tillräckligt snabbt i hanteringen. Själva TV-guiden kanske känns lite trist i sin layout men den gör sitt jobb. jag hade först plan på att köpa till en Magic-kontroll, men märkte att den medföljande kontrollen fungera mycket bra så där sparade jag ca 500kr. Jag tycker ljudet är mycket bra och bilen duger fint. Mycket smidigt att ha en Smart-TV i detta format. Att strömma film från mediaspelare eller mobilen fungerar utan problem.

*Redigerades 5 år sedan
Sida 1