Prisjakt

Klasseman

Medlem sen 2008-02-28
23
Bidrag
21
Hjälpsamröster
NodOn Soft Remote
Full Star 1
2.8
(2)
449 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*

Efter många försök och experimenterandet med både Z.wave.me samt NodOn Wall Switch väggsändare så testade jag dessa, vilken skillnad mot dom andra - dessa fungerar perfekt, varje knapptryckning registreras säkert och mycket snabbt, iofs. är dessa inte avsedda att monteras i en standarddosa, utan på en plan väggyta, i mitt fall gör det inget då jag har satt dessa vid sidan av dom vanliga brytarna i garaget. Uppdatering 2021 mars, Efter 4 år och en otroligt massa problem med NodOn,s väggsändare har jag äntligen bytt ut dessa till ikeas som kostar 69:- styck, i början tyckte jag NodOn,s var bra, men vad jag bedrog mig... varannan gång när man skulle tända lampor så fick man trycka ytterligare en gång till eller fler tryck.

*Redigerades 10 månader sedan
Med24.se
Bra
(16)
Utmärkt
ett år sedan

Mycket bra service, speciellt tack till Ingrid.

Nexa SP-816
Full Star 1
3.8
(2)
410 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Har fått stöd till Athom Homey via appen till Everspring

NodOn Wall Switch
Full Star 1
1.7
(4)
449 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*

Köpte först z-wave.me knappar men då dessa var rent ut sagt usla på alla sätt så bytte jag till dessa... som är mycket enkla att konfigurera med många funktioner, kvalitetsmässigt känns dom mycket bra, distinkta knappar som inte rasslar eller fastnar. Lång räckvidd har dom också. Uppdatering, nu efter en veckas användning så sänker jag betyget till en tvåa, detta efter att jag har upptäckt att brytarna inte alls är responsiva, dom registrerar inte knapptryckningarna överhuvudtaget eller mycket dåligt, efter en sökning på internet så verkar många ha samma problem med dessa. Har nu bytt ut dessa till NodOn Soft med fyra knappar och dessa fungerar 100% dvs. varje knapptryckning registreras. sedan kan ju det ju vara så att knapparna fungerar olika bra med olika kontrollenheter, jag har en Athom Homey.

*Redigerades 3 år sedan
Z-Wave.Me Wall Controller Set (05460)
Full Star 1
2.3
(2)
249 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte två stycken, mycket plastiga och dålig precision, krångliga att konfigurera och dålig räckvidd, bytte ut dessa till NodOn som fungerar perfekt, lika mångsidiga fast enkla att konfigurera och med betydligt bättre räckvidd samt mycket bra känsla, distinkta knappar.

Innr Smart Plug SP 120
Full Star 1
4.2
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bra plug, fungerar både med Hue ELLER med Homey, men har man den inläst i Hue så får man inte fram den i Homey.

Osram Smart+ Plug
Full Star 1
3.8
(7)
349 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bra plug, kompatibel med både Homey och Philips Hue, dock inte samtidigt 🤪

Samsung Galaxy Note 8 SM-N950F/DS Dual Sim 6GB RAM 64GB
Full Star 1
4
(34)
4 250 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*

Nu har jag använt telefonen ett par veckor. Telefonen är mycket bra på nästan alla sätt vis, dock så finns det några saker som inte är ok. Batterilivslängden är relativt kort, räcker knappt en arbetsdag (8 tim) för mig. Skärmens "Edge" rundning gör att man av misstad klickar på något när man håller i telefon.

*Redigerades 4 år sedan
Rapoo 8000 (Nordisk)
Full Star 1
3
(2)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Mörkgråa bokstäver på svarta tangenter = osynligt, då ska man vara av en sådan som inte behöver titta på tangentbordet för att skriva, i så fall är detta en mycket bra produkt, dock som alltid med kompakta tangentbord så saknar man fullstora piltangenter. 3 stjärnor från mig då jag behöver se vad som står på tangenterna.

*Redigerades 5 år sedan
LG OLED55B6V
Full Star 1
4.5
(51)
18 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*

Vad ska man säga, tittade på två filmer i HD och kommer på mig själv att istället för att hänga med handlingen så fascineras jag utav den fantastiska bilden, det är absolut det bästa jag har sett på någon TV, jag jämför då med alla platt-tv oavsett bildskärmsteknologi, tex. Pioneer, Panasonic plasma samt Samsung, Sony LCD... ingen absolut ingen kommer i närheten av vad denna TV presterar bildmässigt. Det som någon kanske saknar är 3D och bättre ljud, men då kan man välj en dyrare OLED modell, tror säker att bilden är lika bra eller bättre, hur det nu ska gå till. Nu återstår att prova Full-HD och 4K... något säger mig att det inte kommer bli en besvikelse. Nu är detta inget detaljerat omdöme eller recension utan mer en beskrivning av min upplevelse av denna mirakelmaskin, ni som vill ha mer precis beskrivning - sorry.

*Redigerades 5 år sedan
Sida 1