Prisjakt

lightningstar7

Medlem sen 2008-01-11
44
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Boston Acoustics A23
Full Star 1
4.5
(2)
l
lightningstar7
44 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Gillar klarheten i ljudet utan att var för mycket diskant i, och det lilla formatet. Har kopplat in det till Logitech Z-2300 och bara kapat kablarna i ändarna. Enorm skillnad mot originalen och värt priset på 2000kr ifall man önskar något smått men högre ljudupplevelse till datorn.

Badshop
Utmärkt
(500+)
l
lightningstar7
44 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Får inte ens svar via mejl av dem?! Gått en vecka nu utan ett pip tillbaks..

NJ Golf
l
lightningstar7
44 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Bollarna var av hög kvalitet och inte allt för många var missfärgade. B-klass är helt klart spelbara för en singelhandikappare. Väldigt snabb frakt via DHL, gick på en dag för mig. Pålitligt företag!

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
l
lightningstar7
44 omdömen
DåligRedigerades 11 år sedan

En av de allra bästa butikerna när det gäller service och upplägget av hemsida. Har handlat hos Komplett.se flera gånger utan incidenter och alltid snabba leveranser. Erbjöd sig t.o.m. att uppgradera bios på ett moderkort jag skulle beställa då processorn oftast inte stöds (Intel E7200) Klockren tia! Uppdatering: Beställde en order med tre komponenter, fick vänta i över en vecka, sen kom ett mejl och sa att en vara inte kunde skickas, och att de andra två hade sänts. Svarar då att jag inte vill ha något alls då, men får inget svar alls tillbaka. Dålig stil! Sänker därför betyget..

Toshiba 46TL963N
Full Star 1
2
(1)
l
lightningstar7
44 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Slog till på denna när Netonnet hade rea på den för 4990kr. Tyckte till en början att den var helt okej efter förväntningarna, då man inte se i butik hur bilden verkligen är. Men sen så började nackdelarna synas efter några dagars tittande: - Bilden är svårinställd att få färger och ljus korrekt - Den är otroligt seg att starta upp, 20 sekunder innan bilden kommer fram - I mörka scener så finns inga konturer av svärtan, allt flyter samma i samma svarta nyans - Suddig bild i högsta upplösning kopplad till dator via hdmi - Panoreringar horisontellt och framförallt vertikalt hackar Kan inte rekommendera denna tv trots dess låga pris!

Seagate Barracuda ST1500DM003 64MB 1.5TB
Full Star 1
5
(2)
l
lightningstar7
44 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Fungerar riktigt bra på alla sätt. Den är tyst, trots sin stora lagringskapacitet och mer än en platter. Ligger på runt 35 grader vid normalt användande. Dessutom otroligt snabb för att vara en hårddisk på 7200rpm och 64Mb cacheminne. Seagate har verkligen lyckats med denna serie av hårddiskar, ingen konkurrent är i närheten. Köp denna ifall ni ska ha en prisvärd systemdisk!

Inet
Utmärkt
(500+)
l
lightningstar7
44 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Beställde en hårddisk (Seagate SV35 st1000vx000) på torsdagen 20/12 för att få den innan jul. Visst kom den innan men var väl lite skeptisk till att den skickats i en vit vadderad påse som förpackning, inte i ett paket som alla andra skulle använt sig utav. När jag väl skulle installera hårddisken så gav det konstiga meddelande som jag aldrig stött på tidigare och efter 2 timmars felsökande och provande av olika tips så visade det sig att den var defekt. Förmodligen på grund av Inets urusla fraktlösning! Det blir till att åka till deras fysiska butik i mellandagarna och få den utbytt, tack så himla mycket för den tid ni stulit era stollar! Enda trösten för en extra stjärna var väl det inkluderade godiset

Ace of Sweden G35 2.0
Full Star 1
4.6
(5)
l
lightningstar7
44 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Till det lilla formatet av dessa högtalare kan man inte bli annat än imponerad av ljudet de ger. Mycket klart och en del bas, fast något ansträngande för öronen vid höga volymer då diskanten tar över. De ser mycket påkostade ut, speciellt i mörker då man ser det snygga blå skenet de ger ifrån sig i foten. Det enda felet jag ser är att de kräver både en 3,5mm anslutning till hörlursuttaget och strömförsörjning för att kicka igång, inget jag räknat med fast det gör mig inget. Kan därmed inte användas som portabla högtalare till t.ex. en MP3-spelare. Är ett givet köp för ynka 77kr på CDON!