Prisjakt

Christian_H

Medlem sen 2008-01-04
37
Bidrag
16
Hjälpsamröster
LG OLED55B7V 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.8
(53)
C
Christian_H
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Inget att anmärka på (trots uppgradering från Plasma), helt klart värt sitt pris. Hade i efterhand önskat en 65 tums B7V, men svårt att motivera med tanke på prisskillnaden och att det är exakt samma panel. Köpte denna på Black Friday och är fortfarande ovan med den helt otroliga svärtan (märkt om inte annat varje gång man startar Netflix och ser den röda loggan med becksvart bakgrund). Samsung försöker hävda om att OLED's svaghet är ljusstyrkan men i HDR-läge har jag ändå dragit ner ljusstyrkan till 50% för att inte bli bländad. Plus till LG för magic remote också, väldigt smidigt med en muspekare via fjärren.

Manfrotto Manhattan Speedy 10 Messenger
Full Star 1
4
(1)
C
Christian_H
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Helt ok väska, smart tripodförvaring och gott om stora fickor. Får in en Canon 70D med 15-85mm, 50mm, 24mm pancake och 70-300 (men då är väskan proppfull). Saknar små fickor för minneskort mm. Går att fästa på handtaget på resväskor.

Sennheiser Momentum M2 Wireless Over-ear
Full Star 1
4
(55)
C
Christian_H
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fantastiska med härligt punshig bas och detaljerat mellanregister! Sitter bra och är väldigt bekväma och lätta. Eftersom padsen är i läder och lurarna är stängda så blir de oundvikligen lite varma efter ett tag på sommaren (men inte värre än andra hörlurar). Det enda jag önskar är att ANC (Active Noise Cancelling) kunde stängas av när man inte behöver ha det på. För de som använder desktop-PC utan bluetooth så fungerar Kjelles Plexgear Bluetooth Adapter alldeles utmärkt (och den har även stöd för Apt-X). Kan utöver bluetooth även kopplas in med 3,5mm analog och även via micro-usb (både för laddning och ljud). Jag kan inte höra någon direkt skillnad mellan bluetooth och 3,5mm (utöver att volymen är begränsad via bluetooth). 9/10 med avdrag för att ANC inte går att stänga av samt priset.

Elgiganten
Bra
(500+)
C
Christian_H
37 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Mycket bra kundservice. Beställde en produkt till rabatterat pris som tog slut snabbare än vad lagersaldot hann uppdateras. Efter ett antal förseningar från leverantör (som till slut blev leverans i juli) så kontaktade jag Elgigantens support och fick möjlighet att välja en motsvarande produkt till samma rabatterade pris. Mycket nöjd med kundservicen - ovanligt för ett så stort företag.

Compliq
Utmärkt
(66)
C
Christian_H
37 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Var väldigt tveksam att beställa från Complig mtp betyg och kommentarer men gjorde det till slut. Helt ok leveranstid, runt 3-4 dagar. Dock var förpackningen ordentligt skadad och öppnad (inte postens kartong, utan produktkartongen). Produkten i sig var dock ej använd tidigare och visade sig funka bra men blev lite orolig när det ändå är en hårddisk.

Audio Pro Addon T14
Full Star 1
4.5
(39)
C
Christian_H
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Som vanligt med Audio Pro är finishen på topp! Synd att de inte kan höja priset lite och jobba aningen mer på ljudet. Märker viss avsaknad av mellanregister och den är lite "tjock" i basen (men då har jag också vant mig med mina B&W 683 S2...). I mitt kontor på runt 20kvm passar den utmärkt och det går att kräma på ordentligt utan någon större distortion. Passar utmärkt för house och rock, mindre bra för att få fram djup i röster och andra 'finare' detaljer - men för 1990 kr så är de helt klart värda pengarna! Har tidigare inte märkt någon skillnad på oinspelade vs inspelade högtalare men efter att de fått gå bara någon timme medan vi tog en promenad så upplevde jag att de spelar varmare och mindre 'skränigt' än när jag först packade upp dem. Utseendet är ju subjektivt men de andas byggkvalitet och är riktigt läckra i vitt.

Department Ray 150x43cm
Full Star 1
4
(1)
6 990 kr
C
Christian_H
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Riktigt snygg och bra finish. Dock förstår jag inte hur man kan designa en mediamöbel där en vanlig surroundförstärkare inte får plats på djupet. Om jag köper vinklade hdmikablar och vinklad nätkabel till förstärkaren så får jag precis igen luckan. Dock kan man ändå inte öppna den andra luckan mer än 15 cm för då tar den i förstärkaren.

Inet
Utmärkt
(500+)
C
Christian_H
37 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Klockrent, snabb och bra leverans som vanligt! Har nu även provat ett reklamationsärende och man blir behandlad hur bra som helst och med kort ledtid.

Metabo KS 55 FS
Full Star 1
4.5
(2)
1 588 kr
C
Christian_H
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Grymt gedigen såg för priset! Rejält sågbord i aluminum, robusta reglage för gering och sågdjup. Metabo är nog det mest underskattade märket generellt sett till den kvalitet man får för pengarna.

Lekmer
C
Christian_H
37 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Beställde skötväska och en mörkläggningsgardin. Skötväskan var en äldre version av den som de annonserade och mörkläggningsgardinen var rejält skadad (inte av posten utan på lekmers lager). Startade ett reklamationsärende för 10 dagar sedan, har hittills inte hört ett knyst. Företaget går inte heller att kontakta via telefon - första och sista gången jag handlar på Lekmer.