Prisjakt

gemigkaka

Medlem sen 2007-12-17
22
Bidrag
27
Hjälpsamröster
KitchenTime
Bra
(500+)
g
gemigkaka
22 omdömen
OK4 år sedan

+ Snabb leverans, bra priser. - Ovanligt långsam kundtjänst.

Bygghemma
Bra
(500+)
g
gemigkaka
22 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Känns lite som dom försöker lura en. När en går in på produkten står det "Fri frakt", men sedan så smyger dom in en "expeditionsavgift" i kassan. Mig veterligen har ingen annan butik detta systemet, känns tråkigt att dom inte kan vara mer straightforward mot sina kunder.

GGS-Data
g
gemigkaka
22 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Väldigt positiv upplevelse, köpte en Clevo W230SS härifrån där GGS först och främst hade ett väldigt bra pris jämfört med andra som säljer samma Clevo-modell(Webhallen L14-0201, XMG P304, etc). Jag fick även en väldigt personlig service, bra svar på mail och Gunne ringde även och uppdaterade mig angående leverans. Helt rätt sätt att driva en butik på.

AOC G2460PQU Gaming Full HD
Full Star 1
3.4
(16)
g
gemigkaka
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag passade på att köpa G2460PQU när komplett körde den för 1990:- och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt köp. Innan så hade jag Eizo's FS2332, alltså deras 60hz IPS-spelskärm och jag var rädd för att det skulle bli ett rejält steg ner i färgåtergivning. Och out-of-the-box så var den helt hemsk jämfört med med IPS-panelen(obviously), men efter en timmes kalibrering och finjusteringar så blev det faktiskt RIKTIGT bra. Det enda som man märker är att färgerna skiftar lite beroende hur skärmen är vinklad i höjdled, men det är ju inte så konstigt i och med att AOC-skärmen har en TN-panel. Men i ren färgåtergivning så är den faktiskt inte långt ifrån IPS. När jag däremot började testa ghosting och input-lag så började ju självklart 144Hz:aren att skina! Ghostingen är i princip obefintlig och input-lag:en är ~15ms bättre på AOC:n. på Nu har jag dock inte jämfört med andra hög-hz-skärmar, men det var ju ett galet lyft jämfört med Eizo's IPS-skärm. Den har dock en aning backlightbleed, men inte i närheten av det man har sett på många av BenQ's XL2411T och det är absolut inget man stör sig på. Om det är lite halvljust i rummet så ser man aldrig bleedingen och när det är helt släckt så syns den enbart vid svart skärm. + 144Hz Bra färgåtergivning för att vara TN(efter kalibrering) Låg input-lag I princip obefintlig ghosting Inga döda pixlar Vesa-fäste(jag har min monterad på vägg) PRISET - Lite dåliga betraktningsvinklar i höjdled(jag har haft IPS de senaste 5 åren så jag är osäker på hur det är jämfört med andra TN-paneler) Svag backlight-bleed. Som helhet är jag som sagt VÄLDIGT nöjd med mitt köp. Den här prestandan och färgåtergivningen för denna prislapp slår inget. Den känns lite som en bättre version av den tidigare nämnda XL2411T. Så om man är ute efter en bra 144Hz till ett galet pris(1990:- i skrivande stund) och kan tänka sig att sitta en stund med kaliberering så är det ett givet köp

Corsair TX850M 850W
Full Star 1
5
(4)
g
gemigkaka
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Väldigt tyst, bra prestanda och mycket prisvärt!

Electrolux Z9124
Full Star 1
4.1
(60)
g
gemigkaka
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag är MYCKET nöjd med min z9124, det är ett av de bästa köpen jag gjort. När jag först ställde in den och slog igång den i lägenheten så märkte jag att redan efter 2 timmar så kändes luften mycker lättare och friskare. Jag är inte allergiker, utan jag skaffade den för att jag hoppades på att det skulle bli mindre dammigt här hemma, plus att katternas katthår finns typ överallt i lägenheten. Nu är det MYCKET mindre damm i lägenheten, så den gör stor skillnad i en liten lägenhet. Såhär ser den ut efter 3 veckor i en ganska dammig lägenhet: http://i49.tinypic.com/29h7w4.jpg Och såhär ser den ut när jag dammsugit den: http://i45.tinypic.com/iz96rk.jpg Och sen vill jag även nämna "odour-sensorn", jag trodde först att den mest var en rolig gimmick, men den fungerar verkligen riktigt bra! Den är sjukt snabb på att upptäcka lukter, när jag kommer hem med pizza t.ex. så går den igång bara ett par sekunder när jag öppnar pizzakartongen. Och detta är lite komiskt också; när jag sitter på min skrivbordsstol(ca 1 meter från luftrenaren) och smyger ut en liten fis, så är den igång direkt och skruvar upp hastigheten på fläkten för att döda min odör. Så den har verkligen allt!

Arken Zoo
Utmärkt
(316)
g
gemigkaka
22 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Väldigt bra priser! Jättesnabb hemkörning, stod vid dörren dagen efter!

LG AG-S250
Full Star 1
4
(2)
g
gemigkaka
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jättebra, bra passform jämfört med många andra 3D-glasögon som jag har testat. Enda som kan ge ett litet minus är att själva glasen kunde vara lite större, så man får en större vy. Och angående surr som killen nedan har nämnt så kanske han har fått ett par halvdefekta, mina är knäpptysta :) Jag beställde mitt första par från amazon.co.uk för 50£(520kr) ink. frakt och nu såg jag att de har sänkt dom till 40£ så jag passade precis på och köpte ett par till :) edit 16/11 2012: Sänker betyget från 9 till 8. Nu efter ett tag så har mina faktiskt också börjat surra. Men det är inget störande än så länge.

SteelSeries QcK
Full Star 1
4.8
(47)
131 kr
g
gemigkaka
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har haft denna i ett halvår, bytte till SteelSeries 4D för ett par veckor sedan. Och gud vilken skillnad. En varning: Vissa möss passar inte alls denna musmattan, "ögat" i musen har svårt att registrera rörelserna korrekt och får muspekaren att hacka fram. Och om du är en människa som vill ha riktigt bra glid så finns det bättre alternativ på marknaden som jag tidigare nämnde. Edit: Har testat QcK lite mer nu och kan säga att det är en riktigt bra musmatta... till vissa möss. Och vissa andra fungerar det som jag tidigare påpekat inte bra alls. Fick testa en i helgen och det fungerade riktigt bra med min nuvarande mus. Men jag står fortfarande fast vid mitt beslut om att SteelSeries 4D är en bättre musmatta. Tidigare betyg 4/10, nu 8/10.