• GGS-Data

  • se
z
z2088

7 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

GGS-Data rekommenderas varmt av mig, beställde en av deras arbetsstationer tidigare i våras, allt gick smidigt, när man gjort beställningen ringde goa Gunne upp direkt och kollade om allt gällande ordern var okej, snacka om god uppföljning :), all cred för det, deras support är också helt suverän, jag kommer absolut handla från dem även i framtiden samt rekommendera dem för alla i min närhet. :) // Pelle

s
steberg

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan

Hej! Har köpt två bärbara datorer från GGSDATA, och det har gått helt utan problem. Den första köpte jag 2011 via postorder och den andra var jag och hämtade i butiken förra månaden. Kunnig och trevlig personal. Att Ubuntu är installerat och klart att användas som standardval är en fördel i mina ögon. GGS-Data rekommenderas varmt av mig.

P
P-As

3 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Hej! Underbar butikspersonal. Trevliga, mycket kunniga och snabba. Köpte mig dator, skärm, mus + tangentbord av dem. Tog en vecka från skreds att sätta ihop datorn tills jag hade den hemma i hemmet. Det kallar jag för snabb service. Extremt lyckat köp av datorn och tillbehör som gjort. Deras tekniska prylar håller extremt hög kvalité. inget att tveka på. Rekommenderas varmt!

gemigkaka
gemigkaka

22 omdömen

Utmärkt
8 år sedan

Väldigt positiv upplevelse, köpte en Clevo W230SS härifrån där GGS först och främst hade ett väldigt bra pris jämfört med andra som säljer samma Clevo-modell(Webhallen L14-0201, XMG P304, etc). Jag fick även en väldigt personlig service, bra svar på mail och Gunne ringde även och uppdaterade mig angående leverans. Helt rätt sätt att driva en butik på.

b
berglake

73 omdömen

Utmärkt
9 år sedan

Beställde en Clevo bärbar precis som jag ville ha den med 16gb ram, och kunde hämta den samma dag utan några problem.

stabbe
stabbe

188 omdömen

Dålig
14 år sedan

Om du ska returnera något var beredd på att om inte alla plast etc är exakt som den var när du fick prylen så kommer dom ta en återköps avgift på 500kr. Förövrigt bra service vid själva köpet.

gnahrf
gnahrf

8 omdömen

Utmärkt
11 år sedan

Personlig, kunnig, snabb service. Köpte en bärbar dator för nästan två år sedan, den känns fortfarande alldeles ny! Ingra repor, fortfarande extremt tyst, snabb och säker. Priset ligger strax över det som storkedjorna håller, men de har undermålig kvalitet, support och service jämfört med Gunne/GGS data. Rekommenderas hjärtligt!

Utmärkt
11 år sedan

Allt ordnade sig till slut och dom tog tillbaka en problem dator som jag blev gråhårig av..... Rekomenderar klart. Alla databutiker bör behandla kunderna så...

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Postförskott
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Förskottsbetalning
  • Kortbetalning
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma