Kategorier
Prisjakt

happysatan

14
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Lenovo SE
OK
(13)
Dålig
7 månader sedan
Skickar alla paket med UPS, vilket inte fungerar alls såhär i coronatider då det inte finns någon på kontoret som kan ta emot paket. Man förutsätter ju normal postgång så att paketet kan hämtas på ett postkontor om utkörningen inte går vägen. I övrigt bra och prisvärd butik. Men man ska vara medveten om att man måste vara hemma för att kunna ta emot sitt paket. Uppdaterar recension om supporten lyckas skapa någon magi och rädda leveransen.
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 månader sedan
Snabba hemleveranser, oftast helt gratis. Helt fantastiskt att kunna beställa huvudvärkstabletter (eller kaffe, för den delen) och få det levererat till dörren redan nästa morgon. Skulle köpa allt från kläder till mat och hemelektronik på Apotea om de bara breddade sitt utbud :)
Apple iPad 10.2" 32GB (7th Generation)
3.3
(5)
3 995 kr
ett år sedan*
Fantastisk om man bara vill titta på Netflix eller slösurfa, men fullständigt oduglig om man vill använda den till något mer tekniskt. Fortfarande 2020 kan man inte ens föra över filer från datorn till plattan utan iTunes eller annan programvara installerad. Inte heller kan man ta reda på hur stora filerna i fotogalleriet är utan tredjeparts programvara. Operativsystemet känns som en tvångströja. Det går inte ens att ladda upp sina okomprimerade filmklipp på webben utan att OS:et komprimerar sönder dem. Fullständigt oanvändbart.
*Redigerades ett år sedan
Dell S2716DG
3.5
(11)
9 303 kr
4 år sedan*
Superb bildkvalité; den överlägset bästa skärmen som jag har suttit framför. Med 1 ms responstid och G-Sync är den dessutom den bästa spelskärmen som jag har haft nöjet att använda. Att den dessutom ser ut som en normal skärm, helt utan bling-bling och lysdioder som andra gamingskärmar lider av, är dessutom ett stort plus för mig som har passerat 30. Det enda som finns att klaga på är att strömreglaget på skärmens underkant är alldeles för hårt. Det är nästan så att skärmen välter innan knappen trycks in. Övriga knappar på undersidan av panelen lider av samma problem de med. Tur att man inte behöver trycka på dem särdeles ofta... Edit, två år senare: USB-portarnas placering på baksidan är rejält besvärlig. Man måste praktiskt taget lyfta hela skärmen och lägga den på "mage" för att lyckas få i något. Borde ha kunnat göras bättre.
*Redigerades 2 år sedan
Sony WH-1000XM3
3.8
(160)
2 348 kr
3 år sedan*
+ Brusreduceringen i dessa är i det närmaste magisk! Kollegorna på kontoret försvinner fullständigt och detsamma gäller dotterns tveksamma val på stereon. Andra ljud smiter ibland igenom, men även de rejält dämpade. + Ljudet i lurarna är vidare överjäkligt bra. Visst kan man få något bättre med trådade lurar, men jag har nog aldrig hört bättre ljud i ett par trådlösa. + Komforten är dessutom riktigt bra. Rejält vadderade och förvånansvärt lätta märks de knappt av på huvudet. Möjligen blir de lite varma efter ett tag. +/- Vid röstsamtal märker man att mikrofonen ibland tar upp aningen för mycket om omgivande ljud. Överlag är kvalitén på mikrofonen dock en rejäl förbättring från tidigare generationer Sony-lurar. Uppdatering: Motiverade mitt köp av de här lurarna eftersom grannen ovanför förvarnade om att han skulle göra om badrummet, med allt oljud av det innebär. Idag körde de igång och bila i golvet med sina monsterverktyg. Utan lurarna går det knappt att vara i lägenheten (i varje fall inte för mig som är ljudkänslig). Med dessa hörs det fortfarande, men inte mer än om det var grannen på andra sidan gatan som renoverade. Super!
*Redigerades 3 år sedan
InSportLine Rio
3.5
(1)
3 år sedan
Förvånansvärt bra roddmaskin sett till priset! Mitt första intryck är att motståndet vid rodd skulle ha kunnat vara något större, men efter några minuter blir jag ändå behagligt svettig. Känslan är således att jag får bra träning, trots allt. Stor bonus att man kan köra flertalet muskelövningar med den! Det gör den betydligt mer prisvärd än andra produkter i samma prisklass. Knarrar lite vid användning, men intrycket är ändå att konstruktionen är robust nog att hålla några år framöver. Monitor/datorn är något begränsad i sin funktion, men bättre än inget.
Sportig Epsilon M15
2.7
(2)
1 995 kr
3 år sedan*
Mycket cykel för pengarna! Rekommenderas för alla utom dig som är väldigt lång. Fördelar: - Robust och stabil konstruktion. Känns dyrare än vad den är. - Snabb och enkel montering. - Lätt att justera motstånd. - Lättanvänd dator, - Liten och lätt att stuva undan. Nackdelar: - Styret kan inte justeras i höjdled, vilket innebär att den hamnar aningen för långt ned vid maximal sadelhöjd. - Den maximala sadelhöjden är aningen snål. För mig som är 1,83 fungerar det nätt och jämnt. Är du längre bör du välja en annan cykel. - Ingen pulsmätare vilket finns i vissa konkurrenter.
*Redigerades 3 år sedan
Mionix Sargas L
2.3
(1)
46 kr
3 år sedan*
Bra storlek och skön yta, men undersidan släpper från underlaget vid häftiga musrörelser. Kan därför inte rekommenderas.
*Redigerades 3 år sedan
Asus VivoPC X M80CJ-OCULUS-NR002T
2
(1)
4 år sedan*
Köpte mitt exemplar för tre veckor sedan, och reagerade genast på ljudnivån och temperaturerna - vid lite belastning så ligger bådadera precis på gränsen till vad som är acceptabelt. Efter tre veckor dog SSD-disken dessutom, vilket jag misstänker har med temperaturerna att göra. Den dog nämligen mitt under ett längre spelpass då datorn svettades ganska duktigt. I övrigt god prestanda, men det trånga chassit med sina små fläktar verkar inte kapabelt att kyla hårdvaran ordentligt. Kan därför inte rekommenderas, trots att formatet och specifikationerna kan se lockande ut.
*Redigerades 4 år sedan
Proshop
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan*
Låga priser och hyggligt utbud, men dessvärre undermålig support. Om de överhuvudtaget svarar på mail så görs det som tidigast efter 1-2 veckor. Uselt. Handlar hellre någon annanstans.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1