Prisjakt

rob_t_j72

Medlem sen 2007-12-13
60
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Hantech A018-12KR2
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Kraftig AC med vissa minus Kraftig kyleffekt med miljövänligt kylmedium. Kan lätt kyla ner större rum. Relativt moderat buller med tanke på kyleffekten, (mycket) mer dämpat oljud jämfört med min 16 år gamla AC. Instruktionsboken är relativt informativ. Det stora minuset är utloppslangen som hanterar varmluften; alldeles för svag och tunn konstruktion som deformeras av värmen vid drift - var MYCKET varsam vid hantering! Var tvungen att förstärka slangen med min utloppslang från min gamla AC. Köp till nån passande böjlig slang med större diameter ca 16-17 cm så att inte maskinen överhettas. På köpet så följer mer värme ut och rummet blir något svalare. Verkar som om den är konstruerad så att merparten av kondensvattnet följer med varmluften ut - bara lite kondensvatten att dränera jämfört med min gamla AC - bra! Återkommer efter nåt år eller två för uppföljning av hållbarheten. Har funkat klockrent hittills! Slutsåld i Sverige men detta är modellen: https://www.hornbach.ch/shop/Mobiles-Klimageraet-Hantech-12000-BTU-schwarzweiss/4619278/artikel.html
*Redigerades 2 månader sedan
Vifa Oslo
Full Star 1
4.2
(7)
4 500 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan*
Tänkte eventuellt köpa den tills jag insåg att appen har stängts ner för de mindre "billigare" Vifa högtalarna, tydligen uppköpta av kineser... https://www.vifa-china.com/support/545 Frågan är ju om appen kommer tas bort till de större högtalarna i framtiden? Känner att jag inte kan lita på detta företag - varför ska jag då köpa deras produkter?
*Redigerades 6 månader sedan
Bosch DFR097A51 (Rostfri)
Full Star 1
3.3
(1)
5 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 månader sedan*
Verkar hyfsat bra, tystaste läget är rätt tyst och går att ha på utan att bli störd vid matbordet - det gick inte med gamla köksfläkten från Cata som var ca 15+ år gammal. När fläkten inte är utdragen så har den faktiskt dubbla filter och borde hålla fläkten ren längre. Mycket nöjd med det låga bullret på lägsta hastigheten, ett visst sus bara. Ett steg upp i hastighet (2/4) märks tydligt ljudmässigt men suget blir då också effektivare - använder väldigt sällan hastighet 3/4. Återkommer om något år för att berätta om hållbarhet och eventuella kvalitetsbrister.
*Redigerades 6 månader sedan
Bosch Avantixx WVH28420SN (Vit)
Full Star 1
4.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Haft den i 4 år utan problem, använder i princip bara allergiprogrammet för extra vatten vid tvätt och sköljning. Det bästa med den är att fullständig tömning av vatten kan göras från framsidan då mitt enskilda vatten lätt får maskinen att stinka annars.
Bosch SMU50M66SK (Svart)
Full Star 1
4.1
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Haft den i 6 år, nöjd med hur tyst den är! Diskresultatet är oftast mycket bra.
Jays q-Jays for Audio Only
Full Star 1
4.5
(18)
2 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Riktigt bra ljud men oerhört tunna i basen tyvärr... Använder Tidals Hifi med en Cyrus soundkey + apples lightning-kamera sladd och får ett väldigt detaljerat och luftigt ljud - men väldigt åbäkigt om man inte sitter still... Antagligen blir ljudet mer basorienterat med Audioquest men definitivt inget för bassheads. Använder mest Sennheiser Momentum In-Ear Wireless M2 med comply foam från annan tillverkare och är oerhört nöjd med ett betydligt mer balanserat allroundljud men med något tillbakadraget mellanregister i jämförelse.
Cat Rechargeable Focusing CT4205
Full Star 1
3.8
(2)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Har haft ett flertal pannlampor med zoom importerade från asien, och denna är (mycket) mer högkvalitativ. Uppdaterar om nåt år om hållbarheten. Enda tråkiga just nu är att pannbandet är lite för kort så den sitter åt rätt hårt.
Sennheiser Momentum In-Ear Wireless M2
Full Star 1
4
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Kommer från ett par Beyerdynamic Byron BT som jag använde i ett halvår, helt ok lurar om man har equalizer på musikkällan för att kunna dra ner diskanten. Köpte Momentum wireless M2 i september 2018 och har använt dem sedan dess utan ett enda problem. Hade först lite svårt att vänja mig vid halsringen, tyckte den åkte runt lite väl mycket när man rörde sig. Troligtvis kan det bli ett problem om man ska springa eller liknande. Lädret runt halsringen färgar av sig lite när man svettas - varning på ljusa kläder! Svårt eller nästan omöjligt att användas med skjortkrage. Ljudet är kort o gott komplett och verkligen balanserat i hela registret och upplösningen bra till mycket bra. Bästa lurarna jag haft någonsin, "mjukt" men detaljerat och relativt ljust/skirt ljud och behaglig diskant! När basen dras ner en aning också så tröttar de inte ut ut mig. Ljudet var bra direkt och blir som väntat bättre efter 30-50 timmars användande. Stöder AptX och AAC som var avgörande vid köp och är en garant för bra ljud. Bra ljuddämpning och utmärkt komfort som rambodanne skriver. Micken funkar helt ok men måste hållas upp nära munnen om man vill prata lågt. Har börjat använda Tidal HiFi och ljudet blir bättre men trådade lurar ger mer, har även q-jays nu för tiden som har bättre mellanregister men sämre/obefintlig djupbas. Ibland upplever jag ljudet och då mest mellanregistret en aning ”komprimerat” möjligtvis men det är oerhört marginellt. Lyssnade på mina gamla trådade lurar nyligen och slogs av hur mycket sämre de var, bluetooth har kommit långt... Köpte ett par extra på amazon.co.uk och det var piratkopior! Kartongen och väskan var en exakt kopia, men när jag satte igång dem så sa den att batteriet räckte mellan 11-18 timmar efter full laddning... Kontaktade Sennheiser och serienumret existerade inte! Kunde returnera dem och fick pengarna tillbaks som tur var... Köpte ett par till från webhallen nyligen då jag är så nöjd med dem! Nästan beroende av dem, har med mig dem överallt...
*Redigerades 2 år sedan
Tyred.se
Bra
(16)
Utmärkt
2 år sedan
Bra däck- och betalningsalternativ och priser! 👍 Tog rätt lång tid (10 min) innan någon svarade på telefon, även fast jag var först i kön hela tiden - men förstår att det kan vara mycket att göra ibland.
Philips Performer FC9160
Full Star 1
3.8
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
14 år sedan*
11år senare tuffar den på, bytte munstycke för några år sen och den har sönder hepafiltret hela tiden men vad gör det? Finns inga lika starka dammsugare att köpa längre. ____________________________________________________________________ Håller med mangle och m1cke, den har så bra sugkraft att man drar ner lite grann. Däremot är munstycket mer design än praktiskt, man kommer ju inte åt i hörnen längre. Angående slangar som går sönder så går de att laga ganska lätt och billigt hos lokala butiker...
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1