Prisjakt

akiross

Medlem sen 2007-11-22
41
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
10 dagar sedan
De mår vara bra att skicka varor men deras Komplett Bank bör undvikas: https://se.trustpilot.com/review/komplettbank.se De skickar ut faktura EN gång och sen ingen påminnelse när det är dags att betala. Lätt att missa men en påminnelsen innan faktura löper ut blir en dyr historia
Gröna Hus
Bra
(10)
Dålig
en månad sedan
Normalt skickar företag varan och sen uppdaterar Klarna så de börjar skicka faktura. Detta företag skickar inte varan men uppdaterar ändå i Klarna som skickat...Oseriöst! Fakturans avsändare är helt annat än Gröna Hus. Det står Comex Electronics Aktiebolag. Jag mailade kundtjänst och fick svar att varan har inte skickat, efter 3 dagar. Det saknades en sak men ska skickas idag. Än så länge har inte Postnord inte lagt till nått paket i appen. Köp ej här om ni inte måste.
Reolink RLC-810A
Full Star 1
3.8
(1)
999 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan*
Update 2021-08-22: Spindelnät kan ge falska medd om personer om infrarött ljus är på. Fortf kan jag rekomenderar denna eller 510A (med AI). Under sommar 2021 hann vi stoppa ett inbrottsförsök. Denna 810A triggade rätt mitt i natten och vi var borta. Då kunde vi ringa polisen. Ett tips: Titta nog vad tjuvarna stoppa mellan dörrspringan. De rekkar vilka som är bortrest. Kommer ofta på natten och lägger markeringar. Om dörren öppnas så ramla plastbiten, då vet de nån är hemma och skippar då det huset. Vi köpte ett gäng tplink strömadapter och satt dit 12v siren runt huset. Att ringa polis tar tid, bättre bara sätta på siren själv. Även LED strålkastare som vi kan styra on/off. För att få till det 99% på natten även om med spindel finns, så har vi kör en annan lösning. Justera känslighet upp lite, Ftp alla larm med bilder till server. Där har en en python fil som övervaka mappen. Alla jpg bilder som kommer in analyseras deepstackAI. Hittar jag person eller bil så skickar den bilden till telegram. Ska se jag kan lägga upp koden till github senare :) Orginal: Nu har man testat och just AI delen är mycket bra. Vi ställer in larm bara på person och fordon. 99% korrekt. Notifikationer kommer ca 1sek efter. Har du sd-kort i så kan den spara de klippen också. Köpte några på amazon.de för 79€/st Det finns en billigare 510A men det är 2K medan denna är 4K. några euros billigare bara, inte värt tycker jag.
*Redigerades en månad sedan
ZyXEL GS1005-HP
Full Star 1
2.2
(4)
499 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan*
Poe+ för 4 portar. 5e porten har inte poe, vad jag kan se Update 2021-07-014 Strömadaptern är död. Har inte använt så mycket. Ska se om jag kan reklamera hos zyxel. Trist...
*Redigerades 2 månader sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan
Bra utbud och priset är alltid ok. Inte alltid billigaste men skiljer sig några kronor bara. Kan hämta i butiken är bra. Slipper frakten och bra miljöns skull.
Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King (PS4)
Full Star 1
2.3
(1)
239 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan
Det är nog bara jag men det kändes lite laggigt när jag spelade. Det är dessutom inte fulhd 1080 som det står i boxen..såklart. Lånade från biblan!
Electrolux ENF2751AOW (Vit)
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Updated 2020-11-02 Nu har Electrolux hämtat bägge 2. De kunde ha hämtat tycker man. Istället fick vi dem i vardagsrummet i flera veckor. Inget ursäkt, ingen förklaring varför det dröjde. Riktigt dåligt service + produkt. Äreeden är nu avslutad! Updated 2020-10-09 Ni som har köpt/beställt eller ska köpa. STOPP! Jag har fått svar från Electrolux och såhär skriver dem: ---- Denna är en modell som inte är öppen för den svenska marknaden, och pga kan vi inte beställa ny. Och kan heller inte erbjuda någon annan modell med dessa mått. --- Där har vi svaret. Kylskåpet är gråimportera från enome.se (som jag köpte ifrån). De är inte gjort för vår svenska marknad. Vi får se om jag får mina pengar inom 2veckor... Updated 2020-10-07 Electrolux har inte ens svarat om varför de var hos mig mer än 3 ggr och varför konsumenträtt inte gäller här. Enligt lagen har företaget rätt att laga samma fel 3 ggr. Med tanken på vi har ej kunnat använda kylskåpen fullt ut sen dag 1 så anser jag det är oacceptabelt att låta kunden vänta så länge. Enemo.se säger man väntar på electrolux, om de ska ersätta nya kylskåp eller inte. I och med såna härliga service man fick så valde pengar tillbaka. Tänk om man får samma fel, då blir det 3 månader felsökning igen?!?!? Aldrig mer electrolux! Kanske skippa enomo.se med! Nästa vecka =ARN! Updated 2020-09-18 Och...fortf fel. De har bytt sensorn i kyldelen men det är nog fel på design eller bugg i mjukvaran. Det verkar vara död när de har kört efter ett tag. Packar man in maten så dör den också. Ser ut som den når 5c och hänger sig. Fläkten går inte. Nu måste vi reklamera till Enemo.se Får se om det blir lätt jobb eller ej! Updated 2020-09-01 Fortf fel. Temp ligger 4c (inställt på 2c) och håller ca 1-2 dagar sedan går det till 8-9c igen. Enda sätt är starta om genom rycka ut sladden 4-5 gånger. Updated 2020-08-11 Servicekillen bytte ut styrkortet + termostaten. Hjälper inte alls. Dags att boka in ett nytt besök! Första review Har köpt 2st samma gång och kylen är kass. Tomt kylskåp med vattenskål + temp.mätare = 10c. Trodde de skulle byta ut direkt eftersom jag har bara använt några dar. Nepp, de ska serva det först. Och maten klarar inte 10c. Suck! Made in China...Ok det är nog sista gång jag köper grejer från electrolux.
*Redigerades ett år sedan
First Class Watches
Bra
(1)
Bra
ett år sedan
Bra pris och kundservice är bra med. De svarar oftast inom nån timmar under arbetstiden. Lite slarvig dock med att stämpla garantikortet.
Pelican MityLite 1900Z1
Full Star 1
1.8
(1)
354 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Skräp! Har fått 3st nya efter s.k. livstidsgaranti. Har den som backup i ryggsäcken så man använder sällan. först gick sönder mitt i, när jag tappade på bordet. 2a var o-ring gick trögt efter först gång på några mån i väskan. 3e nu är huvud gick av! plasten var dåligt kvalle... Dags att maila peli om den 4e.. suck
Varta 18700
Full Star 1
3.8
(2)
249 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Kanske inte värsta lum man får men den klarar sig mycket bättre än min Pelican. Du kan misshandla Varta utan vara rädd om den! Köp!
Sida 1