Prisjakt

_IlIIlIJ

Medlem sen 2019-07-14
22
Bidrag
20
Hjälpsamröster
ZigZag Roseau (Unisex)
Full Star 1
1
(1)
423 kr
_IlIIlIJ
22 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 månader sedan

Köpte ett par till min dotter. Efter ca två månader hade halva sulan lossnat. Detaljer kring snörning har slitits sönder som om det vore gjort av papper. Glittret försvann efter ett par dagar. Personalen som tog emot reklamationen kände till märket och skrattade lite försynt. Jag antog att jag inte var den första som fick igenom returen av sådana skor.

24.se
Bra
(500+)
_IlIIlIJ
22 omdömen
BraRedigerades 2 år sedan

+ Har produkter som kan vara svåra att få tag på. + Köpte Melitta Aroma Excellent filterhållare och kanna. Kom väl förpackat i originalutgåva som väntat. + Cirka två arbetsdagar i leverans till Stockholm. - Försökte beställa med kort under augusti 2022 men fick börja om med något av klarnaalternativen då knapparna slutade fungera med kortbetalningsalternativ i Safari. Tycker det är lite trist när betalalternativ slutar fungera precis när alla uppgifter knappats in.

CareOfCarl
Bra
(500+)
_IlIIlIJ
22 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Fick rätt sko inom en vecka. Oanvänd, i rätt storlek, med alla tillbehör. Men det var inte Carl som packat ;) Skickades i ytterligare en kartong så den inte skokartongen var inte helt manglad.

Footway
_IlIIlIJ
22 omdömen
Dålig2 år sedan

Köpte ett par Loake Aldwych. Fick rabatt på realiserad vara men den kom i en annan storlek och verkade vara en provsko då den något använd. Slitaget blir väldigt tydligt med lädersula. Men leveransen var blixtsnabb och retur gick bra. Hade fått neutral betyg om det inte hade orsakat problem för mig att få tag i en nya skor i tid.

Loake Aldwych Leather
Full Star 1
4
(2)
2 639 kr
_IlIIlIJ
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Snygg Oxfordsko i halvmatt utförande. Lädersula, så den slits snabbt.

Brooks Adrenaline GTS 21 (Herr)
Full Star 1
4
(1)
1 220 kr
_IlIIlIJ
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Föregångaren (GTS 20) imponerade stort på mig. Jag läste flera recensioner och det fanns inte mycket som antydde på särskilt stora förändringar. Här är de saker jag tycker mig finna efter 180 km: Tungan är numera insydd, kupan runt hälen är mer definierad och får ett grepp runt hälen, tyget upplevs lyxigare, innersulan är något tjockare, yttersulan ser inte ut att vara limmad längre men den är hårdare och det finns extra tyg ifall skorna nöter mot varandra. Det verkar som att de har gjort om lite kring modellerna och beteckningarna. Jag tolkar det som att Brooks Adrenaline GTS 20 är jämförbar med en Glycerin GTS. Här är de bra sakerna. + Bristerna gällande slitage från föregångaren verkar åtgärdade. DNALoft håller formen mycket bättre än BioMoGo. + Det är lite mer ”ground feel” om man gillar det. + Kanske mer responsiv men tveksamt. + Den är lite mer allsidig men kanske mindre av daglig motionssko. + Efter 500km deformerades mina skor knappt. Verkligen begränsat slitage. Håller mkt längre Adrenaline GTS 20. Mindre bra: - Yttersulan känns hårdare och den absolut bästa egenskapen från GTS 20 är borta. Om du gillade GTS 20 och är ute efter en lika mjuk sko med massvis med dämpning för en ”daily trainer” och lite stöd därtill skulle jag kika efter en annan sko: kanske Glycerine GTS.

Garmin Forerunner 245 Music
Full Star 1
4
(21)
3 233 kr
_IlIIlIJ
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Köpte en sådan efter en duktig prissänkning på Power mitt i Garmins nerperiod i somras. Fungerar hyggligt problemfritt med en IPhone 6 och sedermera IPhone 7. Ibland måste blåtand på telefonen startas om. Handledspulsen vid intervaller sägs vara något sämre än de dyrare modellerna (jag kör pulsband), likaså positionering. Men överlag en riktigt intrimmad klocka som kan köra Spotify med blåtand, GPS, Galileo och GLONASS. Upptäckte två stora plus som inte riktigt var på kartan när jag köpte den. Men man kan ladda in färdiga coachprogram som anpassar sig efter din löpning och kondition. Ingen detaljplanering. Bara att köra. Nästa plus var hälsodata och kanske specifikt sömn. Man ser omedelbart vad som försenar återhämtning.

Saucony Endorphin Speed (Herr)
Full Star 1
5
(1)
_IlIIlIJ
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Grymt sko. Levererar stort. Snabb, repsonsiv, lätt och en sko jag gärna mutar in på löprundor oavsett underlag. Det känns som att det är sulan som jobbar när man springer, inte nylonskivan. Känns praktiskt taget som att springa i vanlig, gammaldags sko, men på ett bra sätt. Tagit flera PB i denna, och för priset är det en superbra och rolig sko för min träning. Gör ett delvis billigt intryck i hur den är färglagd, snören och smådetaljer men i helhet är det riktigt, riktigt bra sko. För mig känns den lite hård eller slitig för fötter och knän i början och på längre turer. Gör inget längre än 21km i denna. Efter 100km inget tydligt slitage.

New Balance FuelCell RC Elite v2 (Herr)
Full Star 1
5
(1)
1 299 kr
_IlIIlIJ
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Kul sko. Mjuk, lätt och skön för marathon. Ger ganska mycket tillbaka i synnerhet de första 15km. Ungefär lika responsiv som Saucony Endorphin Speed enligt min upplevelse, men en mäktigare och helt annan känsla i steget. Tagit flera PB i denna. Springer bara asfalt, betong eller bana med dessa, då känns som att grus skulle slita sönder sulan fort. Sulan på mitt första par gick sönder innan jag nått 42 km i skon, trots att jag är noga med underlaget. Men det gick på garanti. Efter 70km, visst slitage, känns som att det kanske finns 120km till men inte så mkt mer.

HyperX Cloud Alpha Over-ear Headset
Full Star 1
3.9
(22)
743 kr
_IlIIlIJ
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Köpte ett par sådana 2018. Känns som nya fortfarande. Suverän kvalitet! Mitt köpt motiverades av 3D stereo eller virtuellt surroundljud för spel. Funkar klockrent. De spel som stödjer det kan man positionera ljudet väl. Upplever att 3D stereo i spel fungerar bättre än virtuell 5.1 surround. Basen är tunn, men ljudet är crisp. Fungerar mkt bra för podcasts och ok för musik. Ett plus är löstagbar mikrofon. Tänkte inte på det vid köpen men det är en av de mest använda funktionerna.