Ooni Koda 16

Rank 1

Ooni Koda 16

Ugnstyp: Gas, Tillgängliga färger: Svart, Silver, Rostfri, Material: Aluminium, Stål, Sten
Jämför
Ooni

Ooni Koda 16

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.2
(2 omdömen)

Produktinformation

Ooni Koda 16 är en gasdriven pizzaugn som levereras färdigmonterad, klar att använda direkt ur lådan. Den här modellen har inbyggd gaständning och når hela 500 grader på bara 15 minuter. Allt du behöver för att komma igång är att koppla på gastuben och ha en pizza redo att lägga i ugnen när den är varm.

  • Mått och vikt

    Den här pizzaugnen väger cirka 18 kg och har måtten 58 x 63 x 37 cm (BxDxH) med benen infällda. Utfällda så ökar höjden något, så ha det i beaktning när du bestämmer var ugnen ska stå.

  • Storlek på pizzan

    Pizzastenen som följer med kan användas till pizzor som har en maximal storlek på 16 tum eller 41 cm i omkrets. Om du försöker göra större pizzor så riskerar degen att komma åt lågan som värmer upp stenen.

  • Maxvärme

    Som högst når pizzaugnen en temperatur på 500 grader. Det tar 15 till 20 minuter innan ugnen är tillräckligt varm för att kunna användas. Tänk på att pizzastenen måste ha rätt temperatur för att undersidan på pizzan ska bakas ordentligt.

  • Tid i ugnen

    När värmen har nått rätt temperatur så tar det ungefär 60 sekunder att baka din pizza. Exakt tid beror på pizzans storlek, vad du lagt på pizzan och hur tjock deg du valt.

  • Regulator

    Den här modellen har en tillhörande gasregulator som medföljer.

Vanliga frågor

Nej, pizzaugnen levereras färdigmonterad, klar att använda direkt ur lådan.
Ja, benen är vikbara och kan fällas in under pizzaugnen.
Tillverkaren anger att vikten är ungefär 18kg.
Nej, det är en utomhusmodell som inte får användas inomhus. Däremot kan du ta in och förvara pizzaugnen när den inte används.
Nej, pizzaugnen bör inte användas eller förvaras på ett sätt så att vatten kommer åt den på något vis. Du kan köpa till ett formanpassat överdrag som skyddar mot regn.
Varumärke
Ugnstyp
Tillgängliga färger
Svart, Silver, Rostfri
Material
Aluminium, Stål, Sten
Effekt
Funktioner