Ooni Koda 16

Ooni Koda 16

Ugnstyp: Gas, Tillgängliga färger: Svart, Silver, Grå, Röd, Rostfri, Material: Aluminium, Stål, Sten
PrishistorikNu 5 290 kr
Jämför

Ooni Koda 16

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.7
(3)
Sorterat efter billigast pris
 • Vi har hittat produkten i totalt 12 butiker, varav 10 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
  Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

  Produktinformation

  Ooni Koda 16 är en gasdriven pizzaugn som levereras färdigmonterad, klar att använda direkt ur lådan. Den här modellen har inbyggd gaständning och når hela 500 grader på bara 15 minuter. Allt du behöver för att komma igång är att koppla på gastuben och ha en pizza redo att lägga i ugnen när den är varm.

  • Mått och vikt

   Den här pizzaugnen väger cirka 18 kg och har måtten 58 x 63 x 37 cm (BxDxH) med benen infällda. Utfällda så ökar höjden något, så ha det i beaktning när du bestämmer var ugnen ska stå.

  • Storlek på pizzan

   Pizzastenen som följer med kan användas till pizzor som har en maximal storlek på 16 tum eller 41 cm i omkrets. Om du försöker göra större pizzor så riskerar degen att komma åt lågan som värmer upp stenen.

  • Maxvärme

   Som högst når pizzaugnen en temperatur på 500 grader. Det tar 15 till 20 minuter innan ugnen är tillräckligt varm för att kunna användas. Tänk på att pizzastenen måste ha rätt temperatur för att undersidan på pizzan ska bakas ordentligt.

  • Tid i ugnen

   När värmen har nått rätt temperatur så tar det ungefär 60 sekunder att baka din pizza. Exakt tid beror på pizzans storlek, vad du lagt på pizzan och hur tjock deg du valt.

  • Regulator

   Den här modellen har en tillhörande gasregulator som medföljer.

  Vanliga frågor

  Nej, pizzaugnen levereras färdigmonterad, klar att använda direkt ur lådan.
  Ja, benen är vikbara och kan fällas in under pizzaugnen.
  Tillverkaren anger att vikten är ungefär 18kg.
  Nej, det är en utomhusmodell som inte får användas inomhus. Däremot kan du ta in och förvara pizzaugnen när den inte används.
  Nej, pizzaugnen bör inte användas eller förvaras på ett sätt så att vatten kommer åt den på något vis. Du kan köpa till ett formanpassat överdrag som skyddar mot regn.
  Varumärke
  Ugnstyp
  Gas
  Tillgängliga färger
  Svart, Silver, Grå, Röd, Rostfri
  Material
  Aluminium, Stål, Sten
  Effekt
  Funktioner