Det här vill vi helst handla på Black Friday

Redan under Black Week kan du göra riktigt bra prisklipp, men de bästa erbjudandena väntar butikerna ofta med till Black Friday. Vi har tagit temperaturen på de hetaste prylarna och ser vilka som konsumenterna hoppas ska bli ännu billigare under årets stora readag.

Har du slagit till på ett riktigt pangerbjudande under Black Week än? Om inte så kanske du gör som många andra och hoppas att Black Friday ska bjuda på extra bra kampanjpriser på just dina favoritprylar.

Bästa sättet att hålla koll på vilka butiker som har de bästa prissänkningarna under Black Friday och Black Week är med prisbevakningar – och vi har kollat vilka prylar som är populärast att prisbevaka inför fredagen.

Här är topplistan med de populäraste prylarna och kategorierna att bevaka bara dagarna inför Black Friday:

Trenden från tidigare år med att teknik har störst köpintresse under Black Week och Black Friday fortsätter även under 2021. I toppen över de mest prisbevakade prylarna finns hörlurarna Apple AirPods Pro, följt av spelkonsolen Nintendo Switch (2019) och robotdammsugaren Roborock S7.

Om vi breddar topplistan till de hundra populäraste prylarna att prisbevaka så hittar vi även icke-tekniska prylar som airfryern Philips Advance Collection Airfryer XXL HD9650, en 1-årsprenumeration på PlayStation Plus och den elektriska tandborsten Oral-B Series 9S.

Text:
Daniel Haaf

Publicerad:
25 november 2021

Den här artikeln är skriven av Prisjakts redaktion. Ingen annan har påverkat innehållet i den. Det förekommer inga betallänkar eller andra typer av annonssamarbeten.

Foto: leolintang, iStock.com

Här är alla Black Friday-erbjudanden

Missa inte de bästa prissänkningarna under Black Friday och Black Week. Vi har samlat alla erbjudandena under årets största readagar på ett ställe och hjälper dig hitta alla prylar som du gått och väntat på ska gå ner i pris.

Läs mer och se alla Black Friday-erbjudanden