Apple AirPods (3rd Generation) Wireless In-ear med MagSafe trådlöst laddningsetui - 2021

Apple AirPods (3rd Generation) Wireless In-ear med MagSafe trådlöst laddningsetui - 2021

Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth, Hörlursdesign: In-ear, Trådlös
PrishistorikNu 2 190 kr
Jämför

Apple AirPods (3rd Generation) Wireless In-ear med MagSafe trådlöst laddningsetui - 2021

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.7
(24)
Vi har hittat produkten i totalt 61 butiker, varav 41 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

Produktinformation

Tredje generationens AirPods är ett stort lyft mot de tidigare modellerna. Med sin nya design så sitter de skönare i öronen och påminner mer om AirPods Pro än något annat. De är vattentåliga, låter bättre och har längre batteritid. Ett perfekt val om du vill uppgradera dina befintliga hörlurar, men inte ta steget till AirPods Pro.

 • Vädertålig design

  Med sin vädertåliga design så kan du använda hörlurarna i lättare regn och när du tränar. De är inte anpassade för stora mängder vatten, så undvik vattenbad och hällregn.

 • Lång batteritid

  Lyssna på musik och poddar i upp till 6 timmar innan du måste ladda hörlurarna igen. Med laddningsetuit får du totalt 30 timmars batteritid utan behovet av en laddningssladd.

 • Fungerar med Android

  Hörlurarna fungerar med Android och Windows. Du ansluter dem via bluetooth och sen är det bara att njuta av musik som vanligt. Det är dock inte alla funktioner som kan användas utanför Apples ekosystem.

 • Adaptiv EQ

  Ljudkvaliteten justeras automatiskt med hjälp av Adaptiv EQ, precis som på AirPods Pro. Funktionen är helt automatisk så att du slipper göra inställningar.

 • Praktiska kontroller

  Kontrollera musik, poddar och samtal direkt från hörlurarna med inbyggda kontroller och röststyrning.

 • Musik, film, gaming, samtal

  Med sina inbyggda mikrofoner och låga latens så fungerar hörlurarna lika bra till samtal som film och spel. Den här modellen har hela tre mikrofoner på varje hörlur.

Vanliga frågor

Apple lanserade tredje generationens AirPods den 26 oktober 2021. Hörlurarna är en kompletterande modell till AirPods (andra generationen) och AirPods Pro som båda säljs av Apple idag.
Ja, den här modellen är svett- och vattentålig enligt IPX4. De har samma tålighet mot väta som AirPods Pro.
Ja, hörlurarna har stöd för så kallat rumsligt ljud, även kallat spatial audio. Med de inbyggda sensorerna har modellen även stöd för dynamisk huvudspårning så att ljudet alltid upplevs från samma håll trots att du vrider på huvudet.
AirPods Pro har silikonkuddar som gör att hörlurarna får en annan passform i öronen. Den lite dyrare modellen har även stöd för brusreducering och transparensläge vilket tredje generationens AirPods inte klarar. Däremot har den nyare AirPods-modellen nämnvärt bättre batteritid och ett fysiskt mindre laddningsetui.
Varumärke
Trådlös anslutningsteknik
Hörlursdesign
In-ear
Trådlös
Ja
Mikrofon
Ja
Fästanordning
Hörselgång
Funktioner
Inbyggd trådlös laddning, Knappar/styrning anpassat för iPhone, QI laddning, True Wireless