Prisjakt

Prisbevakningar

Prisbevaka dina favoritprylar så berättar vi när de blir billigare och finns i lager hos butikerna

Pling i mobilen eller ett mejl

Du behöver inte hålla koll på butikernas prissänkningar. Vår smarta prisbevakning gör jobbet åt dig helt automatiskt. Vi informerar dig när dina bevakade prylar blir billigare och funktionen är helt gratis att använda. Välj om du vill få ett mejl eller en avisering i mobilen med vår app. 

Enkelt att ta bort en bevakning

Ta bort bevakningar på sekunder när du inte behöver dem mer. Har du ett Prisjakt-konto finns alla bevakningar samlade där. Om inte så finns en ta bort-länk i alla bevakningsmejl vi skickar. Enkelt och smidigt!

Välj när du vill få ett meddelande

Vi kan informera dig varje gång bevakade prylar blir billigare eller när priserna når ett visst pris. Du kan också välja att bara bli informerad när prylarna finns i butikernas lager. Du väljer när vi ska kontakta dig.

Visste du att vi har ett nyhetsbrev samt finns på Facebook och Instagram? Följ oss för tips på heta prylar, nya spel och de senaste trenderna.

Har du ett konto på Prisjakt? Det tar bara en minut att skaffa och det kostar inget. Registrera ett konto och ta del av allt som vi har att erbjuda.

➡️  Prisjakt på Facebook

➡️  Prisjakt på Instagram

➡️ Prenumerera på nyhetsbrevet