Prisjakt
Annons

Julgranar

836 produkter

Sortera efter:

Julgranar

Produkter inom denna kategori kan också kallas Christmas tree, Konstgran och Julgran.

Saknar du någon produkt på Prisjakt?

Frågor och svar om julgranar

Det finns flera saker att tänka på. Den första är huruvida du vill ha en plastgran eller riktigt julgran. Fördelen med en plastgran är att den inte barrar och kan återanvändas år efter år. En lite dyrare plastgran kan dessutom se riktigt verklighetstrogen ut när den är fullt klädd med julpynt. Tänk också på storleken så att den faktiskt får plats där du tänkt att den ska stå.

Fördelarna med en plastgran är många. Du kan återanvända plastgranen i flera år, du slipper småkrypen som följer med riktiga granar och de lite dyrare varianterna ser riktigt naturliga ut. Dessutom behöver du inte tänka på barrning och när plastgranen ska "kastas ut" så fäller du ihop grenarna och packar ner granen till nästa år. En plastgran går ofta att köpa i flera storlekar för både golv och bord.

Ja, du kan köpa plastgran med eller utan belysning. Om du väljer en variant med inbyggd belysning så kostar det normalt lite extra och du kan inte själv välja hur det ska se ut. Vårt tips är att du väljer en plastgran utan inbyggd belysning och köper till en snygg LED-slinga själv.

Ja, du kan köpa till julgransdoft till din plastgran om du vill ge julstämningen det där lilla extra även om granen inte är äkta. Det finns doftpåsar som du hänger i julgranen och oljor som du droppar i julgransfoten. Båda sprider en härlig julgransdoft i hemmet.