Prisjakt

Jungleboss

Medlem sen 2003-06-04
25
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Jensen Softline 2 Bäddmadrass 180x200cm
Full Star 1
2.3
(1)
7 365 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan*
Väldigt skön när man ligger på den i affären och första tiden hemma. Men för mig så blev den nedlegad redan efter 1-2 månader tyvärr (märkbar skillnad både för kroppen, känner för att vända sig i sängen oftare än först tiden, och när man känner på motståndet med handen (där man legat tyngst med kroppen). Jag väger inte mer än medel heller (70 kg). Kommer inte köpa den igen. Med tanke på hur snabbt den blir nedlegad är den absolut inte prisvärd (även om den är skön den allra första tiden). Är väldigt missnöjd med dess hållbarhet. Har haft två sådana här madrasser också . Samma sak båda gångerna. Köpte samma modell av misstag en andra gång (tänkte inte på att det var samma madrass jag hade haft tidigare). Jag får en känsla att den är mest designad för att vara skön i affären så att man ska köpa den. Inte hålla i längden. Får väl köpa en ny om något år då jag ledsnat på den totalt. Blir nog att testa en "Emma Diamond" då.
*Redigerades 4 månader sedan
Spelexperten SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan
Smidigt och stooort sortiment!
Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000
Full Star 1
3
(13)
233 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Slutade att funka efter ca ett år. Inte använd mycket. Knapparna/hjulet funkar, men inte muspekaren.
*Redigerades ett år sedan
Logitech G413 (Nordisk)
Full Star 1
2.7
(12)
749 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Tangenter lossnar när jag skriver som vanligt på det. Har hänt många gånger. Har aldrig hänt mig med andra tangentbord. Nu har control-knappen lossnat helt och går inte att trycka fast igen. Brytarens plastdetaljer är utnötta. Kan inte rekommendera. Logitech ska skicka mig ett nytt. Får se hur länge det håller.
*Redigerades 3 år sedan
Vifa Helsinki
Full Star 1
3.6
(5)
3 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Låter bra med minst 40-50% volym (mindre bra, för dessa pengar, på låg volym (då den inte eq-kompenserar)). Gillar du "analytisk"/neutral/högupplöst ljudbild, och inte har tänkt att spela med den lågt, så köp! Eller kolla på en Oslo, som även ska vara bättre på lägre volymer. Låter bättre enligt mig för lite "renare" musikstilar, så som elektroniskt, än tex hårdrock. Har jämfört med en Denon Envaya 250 (som kostar lite mer än hälften). Den har inte lika detaljerat ljud. Men låter bättre vid lägre volymer imo, och har även en upplevd bredare ljudbild (låter mer som en stereohögtalare). Men med tex elektronisk musik (eller inte så skränig rock) och vid lite högre volymer så föredrar jag VIfa Helsinki framför Denon Envaya 250 helt klart.
*Redigerades 3 år sedan
Happy Green
Bra
(47)
Utmärkt
5 år sedan*
Snabb hantering/frakt och mycket bra paketering av glasflaskor.
*Redigerades 5 år sedan
Rapoo KX (Nordisk)
Full Star 1
2.5
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Oskönt att skriva på (svampiga linjära tangenter som måste tryckas ner långt). Så det är inte ett tangentbord man enligt mig skriver långa texter på. Relativt kompakt, om än högt och ganska tungt. Ett minus även för att funktionstangenterna är touch och inte fysiska. Men bra med bakgrundsbelysning i soffan (det var detta jag ville åt främst) och verkar ha bra (5ghz) trådlös teknik. Helt klart bättre räckvidd än mitt gamla Rapoo med 2.4ghz. Plus för inbyggt batteri med USB-laddning. Köpte det vita och tycker det ser bra ut. Annars finns Rapoos E6000/E9000-serier, om man kan klara sig utan belysning, som är väldigt slimmade, lätta och med helt andra slags mer bekväma tangenter (sax-brytare), men med sämre räckvidd (bluetooth eller 2.4ghz). Sammanfattningsvis skulle säga att det är en produkt man kan fundera på som multimediatangentbord (upplyst, inte för stort, bra trådlös räckvidd) att använda i soffan. Tror inte många skulle vara nöjda med det vid daglig användning till sin huvuddator.
*Redigerades 6 år sedan
EcoLiving
Dålig
(9)
Dålig
6 år sedan*
Tog nästan en månad att få varorna jag beställde (som skulle finnas i lager). Inget svar heller när kundtjänsten kontaktades vid upprepade tillfällen. Men jag fick varorna till slut som sagt allefall, men kommer inte köpa något hos dem igen.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1