• Terräng

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan

Mycket dålig kundservice. 3 dagar gamla Salomon QUEST GTX 2 Forces. När jag skulle snöra om dem hade öglan som skosnören går igenom delat sig. Skinnöglan som snöret går genom innehåller tydligen en tunn nylonögla som skall förstärka. Dessa skall vara ihoplimmade med varandra. Det var de INTE. När jag då fick snöret på fel sida ( som inte skall vara möjligt) så brast den. Var inne för att byta och ville då hellre ha en annan modell då jag inte litade på kvalité / konstruktion. Erbjöds bara laga kängorna. Killen ( med skägg) vägrade erkänna konstruktions eller ursprungligt fel. Trots att vi tittade på de andra öglorna som var limmade dvs snöret skall inte kunna passera på " fel" sida. Jobbar som hundförare. Går minst 1mil per natt. Att bli behandlad på detta sätt när man åkt 8mil.... Mycket, mycket dålig kundservice och att inte mer se vilken kvalité och service yrkesfolk bör erhålla är mycket svagt. 2400kr i papperskorgen. Min rekommendation. Handla inte här. Deras märken finns för samma pris hos andra som förhoppningsvis är räddare om sitt rykte och tar hand om dina kunder.

E
Ekzit

3 omdömen

Usel
5 år sedan

Fick ett ganska otrevligt/uselt bemötande i Stockholm, kunskapen fanns bara inte där. Jag har nu beställt varor av en annan leverantör istället och biligare dessutom. Uselt, uselt...Har skickat minst 4 e-mail till Kundtjänst [email protected] och fortfarande inget svar. Det roliga är att dom prissätter sina produkter som vädret, en dag kostar det en summa och dagen efter höjer dom varan med ca.500kr bara så där. Senaste gång jag ringde dom fick jag inte direkt ett svar och dom bortförklarade sig om denna höjning, jag tolkade det som dom höjde priserna för att få en slant mer inte om kvalite eller en nyare modell på varan, dom struntar i sina kunder om dom får betala extra än vad varan kostar. Om ni vill ha en bra bemötande och vill tjäna en slant så ta en annan butik.

Usel
5 år sedan

Fördåliga varit där 4 gånger och beställt kläder...svarar att dom är här alltid 2-3 dagar...och det tar alltid 4 veckor i Malmö butiken..så trött på han..vill du inte sälja eller vad. Du gör skitt för dom andra butikerna eller....Annars mycket bra dom övriga

Storten
Storten

22 omdömen

Usel
6 år sedan

Besvärligt att returnera och personalen är inte till mötesgående för att underlätta för dig som kund. Enda orsaken jag beställde var att de var de enda som hade produkten jag var intresserad av. Beställde två olika storlekar och behöll en. + Hade varan jag ville ha. - Hemsidan buggar så varor hoppar i och ur lager. - Ingen information om försändelsen för ens den ligger på ombudet. - Använder inte Klarna utan ett annat okänt företag för fakturering, som är långsamma. - Inte fri retur (Fick betala 140kr Extra för att få min vara i rätt storlek). - Skickar inte med retursedel (Bör vara standard). - Komplicerad returprocedur.

b
bengtgran

4 omdömen

Bra
12 år sedan

Update: Gav dem en ny chans och denna gången gick det mycket bättre! Trevlig support och snabb leverans. Inget knussel vid retur heller. Gammalt omdömde: Skickade ett mail och frågade om en produkt, men inget svar på en månad (väntar fortfarande). Gjorde en beställning, och fick ett mail efter en vecka att produkten är slut och kommer inte åter. Bad dem slänga min order i papperskorgen. Inget svar.

hobbis
hobbis

181 omdömen

Utmärkt
12 år sedan

Detta är en butik jag gillar. Har hälsat på butiken i Östersund som nu flyttat till fräsha lokaler på Stortorget, och har även varit på ett flertal besök i butiken i Stockholm, som nu också fått bättre lokaler. Servicen är jättebra och det märks att personalen är engagerad i vad de säljer. Rekommenderas varmt!!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: MP Sec International AB

Organisationsnr: 556400-5253