Kategorier
Prisjakt

Storten

Medlem sen 2011-04-25
22
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Blueair Blue Pure 221
3.3
(1)
2 480 kr
10 månader sedan
Köpte först en Electrolux A9 men blev irriterad i halsen, misstänker höga ozonutsläpp. Lämnade tillbaka den och valde denna istället och har nu kört den ungefäe ett år och är mycket nöjd. + Blueair är noga med ozonutsläpp + Supersmidig användning, touchknappen fungerar jättebra, går att starta stoppa med foten med strumpor på. + Smidig enkel rengöring av förfilter - Högljud vid tystaste läget. Konkurenter är mycket tystare.
Electrolux Pure A9 PA91-604GY
3.5
(8)
3 789 kr
10 månader sedan
Jag köpte A9 och körde igång den hemma. Snygg och mycket tyst. Men jag fick irritation i luftvägarna. Jag slog av joniseringen men det hjälpte inte. Jag kontaktade Elektrolux via mail och de hade inte mätt några värden vad gäller Ozon så de kunde inte hjälpa mig. Ozon är skadligt och kan orsaka en mängd besvär och jag köpte luftrenaren av hälsoskäl. Är inte säkert att alla känner av detta. Jag lämnade tillbaka den och köpte en från Svenska Blueair som kontrollerar och säkerställer en låg ozon nivå i deras luftrenare, det enda företaget som jag hittat som gör det. Det enda test jag hittat är ett från testfakta där de kollade ozon. Där var det andra luftrenarmodeller men i det testet hade elektrolux modeller 3 gånger högre ozonutsläpp än Blueair. Blueair hade lägst ozonutsläpp av alla fungerande luftrenare i testet. Mycket nöjd med Blueair 221.
Eventyrsport
Utmärkt
(34)
Utmärkt
10 månader sedan
Har gjort 2 beställningar, returnerade ena utan problem. Hade produkterna jag var ute efter.
Russell Hobbs Retro 2 Slice
2.6
(3)
539 kr
10 månader sedan
Designen ser fin ut i verkligheten. Rostar ojämnt. Verkar va fler som har problem med detta så Russell Hobbs verkar ha dålig quality control och släpper igenom dåliga produkter. Lite lotteri om man får en bra eller dålig.
Philips Hue Bridge
4
(10)
479 kr
ett år sedan
Inte haft ett enda problem än så länge. Kör 3 färglampor och en trådlös knapp
Addnature
Utmärkt
(500+)
Bra
6 år sedan*
Efter 10-tal beställningar är jag nöjd som helhet
*Redigerades ett år sedan
NAD C 316BEE
4
(9)
3 498 kr
8 år sedan*
För 2000kr är jag riktigt nöjd med förstärkaren.
*Redigerades 3 år sedan
Samsung HW-K860
3
(1)
3 år sedan*
+ Ansluter till alla mina enheter utan problem via wifi. + Spotify fungerar klockrent, hackar eller buggar inte via wifi uppspelning. + Kan styras via samsung multiroom app eller tv's fjärrkontroll. + Nöjd ljudmässigt. Musiken upplevs detaljrik och fyllig samtidigt som tal/dialog i video och film är tydligt och skarpt. Bra balans mellan fokus på bra filmljud och bra musikljud. + Roligt att det går att bygga ut till ett 5.1 system med Samsungs wifi högtalare. - Det räcker inte med att soundbaren har Dolby atmos. Uppspelningsenheten måste även stödja detta. Ingen Samsung tv så vitt jag vet har stöd för detta, vilket gör att man behöver en till enhet, exempelvis blueray spelare som stödjer Atmos för att få det att fungera. Så själv har jag inte kunnat prova detta då jag spelar upp min film via smartv inbyggd i min samsungtv eller min ps4pro som inte heller stödjer Atmos. - Tappat kontakten med subben 2ggr på ca en månad så denna måste startas om och synkas mot soundbaren.
*Redigerades 3 år sedan
Suunto Core Alu Deep Black
3.5
(1)
6 år sedan*
Edit: höjer betyget till 9/10 nu 3 år senare då klockan överlever allt jag utsätter den för. Dykning i saltvatten, torrbastu, ångbastu, gymmet och ett fysiskt arbete. Har använt klockan i 1 månad. Är mycket nöjd än så länge. Har ingen möjlighet att uttala mig om hållbarhet så kommer recensera användarvänlighet och utseende. Material: Köpte först en Suunto Core Crush, men blev mycket besviken. Boetten var väldigt plastig, och det kändes som det var riktigt billig plast. Jag skickade tillbaka den och beställde Alu black. Aluminium boetten förändrar kvalitetsintrycket helt och enligt min mening, den är helt klart värd de extra pengarna. Tyvärr är färgen tunn, då jag redan lyckats skrapa upp så man ser den gråa metallen under den svarta färgen. Armbandet är en damm magnet men kan enkelt bytas ut mot annat suunto core band. Display: Displayens kontrast är inte lika skarp som andra digitala klockor (märks av främst i dåliga ljusförhållanden). Belysningen kan upplevas svag (upplevs främst i halvljusa förhållanden), men lyser i 5-6sek. Personligen har jag aldrig haft problem att läsa av klockan och tycker att det är till fördel med den svaga belysningen då den blir mer diskret, till skillnad från ex G-shock klockor, vilka lyser upp i 0,5sek så att du inte hinner läsa av all data från klockan, samt lyser så starkt att alla ser vart du är. Data: Menyerna är jättelätt att lära. Enkelt att komma åt de olika funktionerna, lätt att göra inställningar. Tempmätaren fungerar inte när klockan är på armen. Kompassen fungerar dåligt inomhus i närheten av teknik. Dock behöver du sällan ta ut kompassriktning när du sitter framför datorn. Utomhus fungerar den klockrent.
*Redigerades 3 år sedan
Samsung UE55KS7005
3.8
(20)
4 år sedan*
Edit: ändrar betyg från 1 till 8 stjärnor då det nu finns ett relativt stort utbud på appar nu, vilket gör tv användbar på ett vettigt sätt. Vad gäller bildkvalitet är den bra men inte perfekt. Kan inte konkurrera med en oled vad gäller svärta, än hur den ställs in. Initial recension: Saknar appar i Tizen OS. Spotify, Tidal, Applemusic, SVTplay, Amazon med fler. Oförlåtligt på en TV för nästan 15 000kr år 2016 att inte ha Spotify eller någon annan vettig musikplattform. Kontaktade Spotify som meddelade att de inte kan göra något åt saken utan det är systemskaparen/ägaren det hänger på i detta fall, vilket är TizenOS/Samsung. Lovande vad gäller bildkvalitet. Har inte hunnit börja kalibrera i någon större utsträckning än. Plattljud, dock oviktigt för vem använder det inbyggda ljudet i en TV. Utmärkt byggkvalitet på mitt ex, utseendemässigt är den över förväntan.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1