Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Köpte en Samsung surfplatta av dem till ett alldeles för högt pris. Den visade sig vara värdelös då den var så gammal att varken bankid eller vissa streamingtjänster inte gick att ladda ned då den var för gammal. Handla inte av detta skojarföretag.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Undvik det här svensk/danska företaget som pesten eller Covid 19 för den delen! Jag beställde en begagnad iMac och iPad mini hos dem och har aldrig ångrat ett köp som denna. Jag mottog en kartong som innehåller vad som bör anses vara en känslig elektronisk vara (en dator) i vad som bäst kan beskrivas som en fullkomligt termit infesterad kartong se bilder nedan. När jag dessutom ska slå på datorn för att se om den ens fungerar efter att blivit transporterad i en redo-att-falla-ihop kartong, visar det sig att de omöjligt har sett över och nollställt datorn då jag blir uppmanad att logga in som "Jens" se bild nedan. Jag betalade hemleverans för dessa varor för att jag arbetar de tider som mitt postombud har öppet. Ändå uppmanas jag att själv betala för frakten om den ska hämtas från min hemadress. Jag har skickat mail om detta ett flertal gånger utan ett enda svar! Det här företaget är ett skämt! De är helt oseriösa, håller inte vad de själva lovar via sin site och har urusel kundservice. Hade lugnt givit företaget 0 stjärna då de inte ens förtjänar 1 stjärna. Blue Citys Transport Kartong: https://postimg.cc/23TqztfF https://postimg.cc/3kt9m1pg https://postimg.cc/HVBP9T1c Blue Citys hantering av data: https://postimg.cc/kBJ75MyB
johnnythefox
johnnythefox

58 omdömen

Usel
2 månader sedan
Är inte korrekta med vad dom säljer, har bilder på produkter som inte matchar det man köper. Tar även extra för saker som borde ingå. . Undvik detta företag.
d
davidow1

67 omdömen

Utmärkt
4 månader sedan
Har köpt flera mobiltelefoner via BlueCity utan problem! Har även via deras garanti lämnat in två olika telefoner på service och har fått både jättesnabb mailrespons och service. Rekommenderas starkt!
h
hanzzon80

3 omdömen

Usel
6 månader sedan
Usel, ljuger om skicket på sina produkter.
damst
damst

385 omdömen

Usel
6 månader sedan
Plocka bort de här butikerna som så uppenbart manipulerar priser på Prisjakt med begagnade produkter. Förstör ju hela konceptet.
m
manken

10 omdömen

Dålig
6 månader sedan
Anger inte att det är begagnade telefoner dom säljer på prisjakt, så dom kommer upp i sökning fast man inte vill se begagnade saker. Sedan är ju inte deras priser så mycket att komma med när man jämför med nya saker. Som jämförelse så tog dom i november- 20 5557 sek för iphone 11 64GB när en ny kostade 5995 sek
Usel
6 månader sedan
Lägger upp falsk info på Prisjakt
Betyg köpupplevelse
1.7Dålig
8 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(1)
(6)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCard
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.bluecity.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Blue City Sverige AB

Organisationsnr: 559078-3972

Information hos allabolag.se