damst

Medlem sen 2005-10-07
389
Bidrag
100
Hjälpsamröster
Xtrfy M42 RGB
Full Star 1
4.1
(7)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan

Oväntat bra och oväntat mycket mus för pengarna. Har allt som en dubbelt så dyr mus har. Innovativ lösning för inställningar med olika knappkombinationer. Kräver ingen bloatad programvara. Rätt så liten, men perfekt för min grepptyp.

Deltaco ARM-1300
Full Star 1
3.3
(1)
749 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Bulkigt men gediget. Man bör ha plats för att ha dessa armar. De är rätt stora och tjocka, de tar därmed en del plats. Väl anpassningsbara i spänning och motvikt. Har tidigare använt samma modell med 1 arm under en längre tid. Använder dessa med en 24" och en 27" utan problem.

Philips Senseo Switch 3in1 HD6594
Full Star 1
3.1
(18)
789 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Överlag en väldigt trevlig maskin med många valmöjligheter. Senseo har kanske inte det bästa utbudet av pads/kapslar, men med tanke på att tillverkare som Melitta skapat egna filter för maskinen så är det egentligen ett icke-problem. Flera anmärker på att det blir svagt kaffe. Men det går enkelt att kringgå dels genom att använda eget kaffe i Melittas padfilter eller så använder man den lilla silen för stora koppar 😀 ➕ Positivt + Många valmöjligheter + Smidig att använda + Kompakt i förhållande till möjligheterna + Gedigen konstruktion + Termokanna för långkörarna + Prisvärd (fick den för 599:-) + Snabb som sjutton, 90 sek för en stor kopp ➖ Negativt +- Vattenkannan töms aldrig på vatten, alltid 2-3 dl vatten kvar. Kan vara både till för och nackdel. - Skralt utbud på färdiga pads - Låter en hel del (dock ändå mindre än min förra)

Pluus.se
Dålig
(52)
Usel
Redigerades 10 månader sedan

Pinsamt att Prisjakt listar ett sånt här företag. Hade företaget varit svenskt hade det varit svartlistat. Verkar skicka in falska prislistor på varor de inte har, allt för att lura in kunder.

Battlefield 2042 (PC)
Full Star 1
2.5
(15)
336 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Detta är INTE bra. Ostrukturerat kaos med så många negativa aspekter. Det känns som det är bortom räddning redan innan det släpps. Det finns ingen känsla alls kvar i BF...

m.nu
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Alltid snabba och smidiga att beställa från. Go to butiken för Raspberry Pi.

Microsoft Xbox One Wireless Controller V2 + Cable (PC) (Original)
Full Star 1
2.7
(4)
487 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Kanonkontroll. Man ska inte bedöma denna typ av produkter efter hur de håller om man rage-slår saker i bordet. Inget problem med att få denna handkontroll att håll. Jag har haft kontrollen i över två år. Är knappt sliten trots dagligt spelande. Hade gärna kunnat finnas bättre alternativ för batteri-packs. Men egentligen inget som gör prestandan för produkten sämre.

IKEA
OK
(321)
Usel
2 år sedan

Det är pinsamt hur dålig e-handel ett så stort företag som IKEA har. Det är svårt att navigera sig på sidan, lagerstatusen är helt åt helvete eftersom många produkter är uppdelade i flera delar och lagerstatusen helt beror på vilket leveranssätt du väljer. Vet inte hur många gånger man suttit och plockat ihop en varukorg för att sedan se att man inte kan få varorna utan att åka 40 mil. Skicka mellan varuhus klarar de inte. Ren idioti.

Spigen Hybrid NX for Samsung Galaxy S20 Ultra
Full Star 1
3.8
(1)
210 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Man vet vad man får med Spegien. Alltid väldesignade skal som passar på millimetern. Detta är det klart snyggaste till Ultran.