Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

3.3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-09-16
d
dasve(11 omdömen)
Minst sagt oskäligt höga fraktkostnader.
2018-12-19
S
Sintei(8 omdömen)
Ringde butiken och hörde om de hade den produkten jag ville ha och om den kunde levereras innan jul. Det var inte garanterat men jag lade beställningen ändå. 2 minuter senare ringer ägaren upp mig och säger att han nu såg var jag bodde och att han hade vägarna förbi min stad om jag ville ha leverans direkt. Nu hade jag ju tur, men det är service!
2018-11-22
Boggan(106 omdömen)
Bra priser på Monitor Audio, snabba leveranser, kan dock ta lite tid att få svar på mail.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-10-17
Å
Åten(12 omdömen)
Tog en vecka ungefär innan ordern blev behandlad, sen så gick leveransen med Schenker och inte Postnord som det stod vid beställningen. Men det gör inget för min del och väntetiden vägs helt upp av priset för min del.
2017-08-03
Redigerades 2017-08-14
S
Shinjed(10 omdömen)
Var lite problem med min order, frakten var väldigt slö och supporten är svår att nå, står ett telefonnummer men det är alltid avstängt. Hur som helst fick jag tillslut min order men räkna med upp till två veckors leveranstid som det är just nu iaf, synd då de har bra priser men har man tid att vänta verkar det löna sig iaf.
2017-07-12
Redigerades 2017-07-13
m
midtech(2 omdömen)
Sajten kan först verka lite skum, med bristande svenska, kanske autoöversatt, och lite anonym prägel. Men lite efterforskning visar att det verkar vara samma företag som hobbyequipment.se och som bara valt att lägga högtalarprylar på en egen sajt och ge intrycket av att det är en egen verksamhet. Hur som helst, jag beställde ett antal högtalare och mailade några frågor. Snabba svar på frågorna och snabb leverans - inga problem alls. Jag skulle ha gett högsta betyg om sajten var proffsigare utförd och inte verkade så anonym.