Prisjakt

Jimmy

Medlem sen 2019-11-11
4
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Högtalarbutiken
J
Jimmy
4 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Låga priser men hög frakt, rättar inte felaktiga leveranser. Jag fick fel i leveransen och har försökt kontakta dem upprepade gånger, utan att få några svar. Verkar väldigt oseriösa.

NAD AMP1
Full Star 1
3.6
(5)
J
Jimmy
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Haft den 1 år nu, driver ett par Monitor Audio Silver RS6 utan problem, castingen funkar sjukt bra och kontrollerar den nästan uteslutande med en google home mini.

Makita DUR181Z (Utan Batteri)
Full Star 1
3.8
(4)
1 049 kr
J
Jimmy
4 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

VARNING KÖP EJ! Köpte denna trimmer av K-Rauta och den gick sönder efter 6 veckor, fick precis samtal från dem att Makitas service säger att motorn har gått sönder, vilket går på garantin, men även att klipphuvudet gått sönder och att det ej går på garanti. Att laga huvudet skulle kosta mer än vad trimmern kostar, så de ville inte laga motorn heller... aldrig varit med som sämre service eller mottagande! Förstår inte hur både motorn och klipphuvudet kan ge med sig efter bara 6 veckors användande, samt hur kvalitén kan var så låg.

Ultrasone Edition 8 Over-ear
Full Star 1
5
(1)
9 200 kr
J
Jimmy
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Har Romeo varianten sedan 3 år tillbaka, driver dem med en dragonfly DAC från datorn mestadels, kör dem även från telefon och de är väldigt lättdrivna. Fantastiskt bra lurar, det enda negativa är att kuddarna slits ganska snabbt, samt att det kan bli lite varmt efter några timmars användning. Men de är väldigt mjuka och sköna.