Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Efter förra årets besvikelse när julklappar inte kom alls/eller efter Julafton så lyckades detta dåliga företag göra det i år igen. Man ger dem en chans till och dom lyckas fortfarande inte. Bara så alla vet så får man inte ett försändelse nr vart leveransen är eller befinner sig. Hör man av sig till dem finns det inget telenr och återkopplingen tar MINST en vecka. Dom har inte efter möjligheten att se vilka ordrar man lagt. Detta va sista gången och jag har nu lärt mig att detta företag inte går att lita på. BYE BYE ¨Let's Deal¨. OBS. Spännande att just på ¨Trustpilot¨ är det gott betyg när ALLA andra betygs siter ligger dem på 1,5/5. Mixtring med betyg skulle jag sagt.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Fick bara orderbekräftelse, sedan ingenting om leverans och leveranstid. Efter många mail fick jag till slut svar. Några varor hade leveranstid på typ en månad, så jag var tvungen att pausa betalningen på Klarna. ALDRIG mer Lets deal
P
Pascal

6 omdömen

Bra
8 månader sedan
Grymma deals, men lite lång leveranstid.
m
m_rask

1 omdöme

Usel
9 månader sedan
Håller inte sina löften och utfästelser. Köpte två deals i julklapp. Dels ett SPA-övernattning till min fru med sista utgångsdatum den 30 april. Coronapandemin har gjort det omöjligt att ordna barnvakt till våra barn då våra föräldrar tillhör riskgrupper. Därför blev jag väldigt glad när det gick ut ett mail i Coronatider där Let's deal skrev "För det första, förlänger vi giltigheten på befintliga kampanjer för att ge dig en längre nyttjandetid." Trots att kampanjen finns ute just nu med förlängd giltlighetstid så vägrar, de trots utfästelsen, att förlänga våran deal. Det innebär att vi antingen måste gå emot folkhälsomyndighetens rekommendation och utsätta våra föräldrar för risker eller avstå från att nyttja dealen. Deal två var en fjällresa där vi ångrade oss de 14 första dagarna och fick tillbaks pengarna. När vi väl bestämde oss för att ändå boka resan så hade kampanjen upphört. Istället bokade vi direkt med arrangören och då blev det 25% billigare än med Let's deal. När jag bokade ovan resor använde jag en länk som skulle ge 10% rabatt. Dock sa Let's deal att detta var en gammal sida som inte hade blivit bortplockad utan upphört och istället lovades jag en återbetalning på 5% av beloppet. Detta utlovades i mitten av december, men jag har trots flera påstötningar och utfästelser ännu inte sett röken av pengarna på mitt konto. Let's deal är tyvärr inte pålitliga och jag kan tyvärr inte rekommendera dem med tanken på bristen på kundservice.
R
RAGNAR3000

2 omdömen

Usel
ett år sedan
Värdelöst. Beställde en tänkt julklapp den 1/12 med beräknad leveransdatum den 18/12. Nu den 14/1 får jag avisering om att paketet finns att hämta. Tillägga att jag fick vänta över en vecka att få svar på mail. Första och sista gången jag beställde från lets deal! Värdelöst!
M
Miindz

24 omdömen

Usel
3 år sedan
Usel kundservice och samarbetar med skojare. Sen avsäger de sig rätten att kunna bli reklamerade. Håll er borta.
Betyg köpupplevelse
1.9Dålig
4 omdömen

Om butiken

Let's Deal SE är en marknadsplats med säte i Sverige. Tänk på att erbjudanden som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Lets deal AB

Organisationsnr: 556796-3466

Information hos allabolag.se