Prisjakt

SimonSwartling

Medlem sen 2006-07-20
20
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Remington XR1500
Full Star 1
4.3
(16)
583 kr
S
SimonSwartling
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Blandade upplevelser. - Skönt handgrepp, vilket var vad som manade till köpet. Verkligen bra med en liten klump att hålla i vid rakning av huvudet, istället för ett längre handtag. - Snabbare rakning än med en rakapparat för skägg, men den minsta radien på skärhuvudet är alldeles för flack. Om ditt huvud är stort som en badboll kommer alla skären att ligga skönt emot huvudet. Nu är det skäret i mitten som ligger skönt emot och innersta kanten på skären runtomkring skrapar runt på huvudet. - Bra resultat, mycket bättre än med rakapparat för skägg, men eftersom inte hela skärhuvudet ligger emot blir det en hel del gnidande och lite irritation ibland innan det är helt klart. - Stort minus för att det inte går att raka med sladden i. Det luktar planerat åldrande - när batteriet inte tar laddning längre är det bara att slänga hela produkten. Det kommer också att resultera i ett halvt rakat huvud ibland, trist att gå ut med om man inte har tid att vänta på laddning! - Minus också för proprietär laddkontakt. Det enda rimliga är USB-C idag. - Ett extra skärhuvud kostar över 400 kr idag, alldeles för dyrt. Köpt på black friday för halva priset, och det var tur, mer är den inte värd. Ändå glad att jag köpt :)

Proshop
Utmärkt
(500+)
S
SimonSwartling
20 omdömen
Utmärktett år sedan

Superbra sortiment, bra priser och snabb leverans, inga problem alls hittills. Inte behövt testa någon garantiretur eller reklamation ännu dock.

Xplora XGO3
Full Star 1
2.6
(5)
1 690 kr
S
SimonSwartling
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Funkar helt okej! Någon dags batteritid, rätt bra app och rätt bra gränssnitt i klockan. Har jämfört med en CMEE som var mycket mycket sämre. Ett stort minus är att tillverkaren bestämt att skärmen är för liten för att ungen ska få skriva egna meddelanden till föräldrarna så det finns bara några förinställda ploj-meddelanden. Löjligt eftersom wifi-lösenord anges på ett alldeles utmärkt litet tangentbord på displayen, inga problem ens för vuxen-händer att mata in 30 tecken där inte.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
S
SimonSwartling
20 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Otroligt snabb leverans, beställde på förmiddagen på en fredag och fick paketet på lördagsförmiddagen. Bra sortiment, bra priser. Möjligen lite rörig design i webshopen.

Yeelight Aurora Lightstrip Plus YLDD04YL (2m)
Full Star 1
4.5
(2)
289 kr
S
SimonSwartling
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Prisvärd slinga med bra ljus och riktigt bra färger, enklare musikstyrning och flera olika program. Egna appen är bra och den integrerar enkelt med Home assistant, med lokal åtkomst utan cloud-beroende. Viktigt tips, uppgradera firmware i appen direkt, en av mina hade en gammal version och färgerna var helt fel, men efter uppgradering helt perfekt istället :)

Samsung MS23K3513AS (Rostfri)
Full Star 1
2.9
(7)
1 746 kr
S
SimonSwartling
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Värmer relativt dåligt (undrar var alla 800W tar vägen) och är på tok för avancerad med massor av knappar och spännande "program". Det var säkert kul att designa alltihop. Klarar hyfsat stora tallrikar utan att kosta flera tusen, så det blev att jag köpte en till när den första gick sönder efter bara drygt ett år. Nästan omöjligt att se in i den under gång.

KitchenTime
Bra
(500+)
S
SimonSwartling
20 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Kul sortiment och bra priser, smidig beställning, bra kategorisering och navigering i webshopen. Bra leveransalternativ med lågt ordervärde för fri frakt och dessutom instabox!

Logitech Harmony 525
Full Star 1
4.1
(290)
S
SimonSwartling
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Mycket smidig att ställa in

Verkter
Utmärkt
(500+)
S
SimonSwartling
20 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Snabb leverans med rätt prylar, skickade även min faktura direkt i paketet, mycket bra! Litet förvirrande webshop där det ibland kan vara svårt att hitta rätt tillbehör.

Jam
S
SimonSwartling
20 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Jag har köpt en liten keyboard och en Moog-synt det senaste halvåret via webben, betalat via faktura. Mycket smidigt och den kostnadsfria leveransen har kommit när den skulle. Har genom åren köpt ett och annat i butikerna med och personalen är trevlig och testmöjligheterna har verkligen varit toppen, mängder av instrument i butiken!