Cykelhuset.se
 • Snabba & trygga leveranser
 • God service
 • Säkra betalningar
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
22 dagar sedan

Wow vilken service! Utan den hade jag inte vågat köpa cykel på nätet.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Outstanding service! Köpte två cyklar till mina barns födelsedagar via företagets hemsida som kom hemlevererade på avtalad tid. Den ena cykelns handtag var transportskadat vid leverans, fick nya handtag hemskickade och erbjudande om ersättning om vi behövde uppsöka verkstad för att få dom monterade! Mina enda minus är att dom inte svarar när man ringer till webkundtjänst och där inte finns någon mailadress, samt att lagersaldo online inte stämmer med verkligheten. När man väl kommit i kontakt med företaget återkopplar dom punktligt! I övrigt otroligt fin service, det var länge sedan jag upplevde något liknande. Tack för att ni förgyllde mina barns födelsedagar! Kommer handla hos er igen! Bästa hälsningar, Josefin

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Trevlig kundtjänst, snabb leverans kom efter 5 arbetsdagar, bra priser. All förmonterat förutom pedalerna, bara att rikta in styret. 100 % nöjd kund.

g
gallsbojonas

7 omdömen

Usel
3 år sedan

Köpte en cykel där. En skada på framgaffeln (emballaget var helt), det kan hända vilken butik som helst. Mailade med dem för en vecka sedan om det och fick ett svar, efter det har jag mailat dem flera gånger utan svar. Har ringt dem och efter några gånger svarade de. De kunde inte hjälpa mig då, men de skulle ringa upp. Vilket de ej gjort... Uppdatering: nu har de ringt upp och hjälpt mig. Men kommunikationen från deras håll håller inte så hög klass. Tydligen har de skickat grejorna för över en vecka sedan, utan att ge mig ett sändningsnummer, så jag höll på att missa att hämta ut det. Har inte heller fått någon påminnelse från leverantören.

A
AiR

29 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Alltid hjälpsam och ärlig service från medarbetare som verkligen gillar cyklar. Enbart erfarenhet av deras fysiska butiker.

g
glaffen

4 omdömen

Usel
4 år sedan

Den absolut sämsta kundservice jag någonsin upplevt. VARNING HANDLA INTE HÄR! Jag har försökt ringa till alla deras tre telefonnummer, två gånger till varje, alla samtal bryts efter 10 minuter och 15 sekunder utan förklaring (totalt 60 minuter i telefon utan svar). Jag försökte skriva till dem, men deras kontaktformulär är trasigt då deras captcha är utdaterad och måste uppdateras för att funka igen (det står please tell site owner to upgrade istället för koden). Och jag hade bara en enkel fråga som tar 10 sekunder att svara på, men kan inte ställa den.

Betyg köpupplevelse

3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

Cykelhuset.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.cykelhuset.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Cykelhuset, Högsbo Elektrosport Aktiebolag

Organisationsnr: 556026-7451

Information hos allabolag.se