Prisjakt
Annons
Cykelhuset.se
 • Snabba & trygga leveranser
 • God service
 • Säkra betalningar
2.8OK
2 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UselRedigerades ett år sedan

Att sälja en cykel i en webbshop går bra men att odla kundrelationer efter det är ointressant. Att ringa numret på hemsidan resulterar bara i att bli runtkopplad i oändlighet och att maila ger inga svar, det man kallar kundtjänst är obefintlig. Och när man efter 5 försök gånger 20 minuter långa runt i ring kopplande får någon som svarar och lovar att återkomma med uppgifter om lagersaldo och pris så hör man aldrig av dom igen. Synnerligen besviken numera före detta kund.

J
Jacob
2 omdömen
Utmärktett år sedan

Köpte en gravel-hoj för några veckor sedan från denna butik efter ca 1 timmas långt samtal med Andreas som kunde besvara alla mina frågor och även spann vidare på dessa. Otroligt kompetent! 5/5!

Gästanvändare
Uselett år sedan

Köpte en Ecoride Ambassador som hade feljusterade växlar men framförallt bromsvätska som läckt från bakbromsen så det bara gick att bromsa med frambromsen. Jag försökte i flera dagar att ringa och har även mailat men inte fått svar eller ens kommit fram. Det har nu gått 1 månad och jag har ännu inte fått svar på mina mail, men ska försöka ringa de igen imorgon. Jag har varit tvungen att betala reparation ur egen ficka eftersom jag behöver en fungerande cykel. Har även kontaktat Ecoride för 1 månad sen som bad mig prata med Cykelhuset i första hand. 0/10 i betyg, kommer aldrig handla här igen.

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Wow vilken service! Utan den hade jag inte vågat köpa cykel på nätet.

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Outstanding service! Köpte två cyklar till mina barns födelsedagar via företagets hemsida som kom hemlevererade på avtalad tid. Den ena cykelns handtag var transportskadat vid leverans, fick nya handtag hemskickade och erbjudande om ersättning om vi behövde uppsöka verkstad för att få dom monterade! Mina enda minus är att dom inte svarar när man ringer till webkundtjänst och där inte finns någon mailadress, samt att lagersaldo online inte stämmer med verkligheten. När man väl kommit i kontakt med företaget återkopplar dom punktligt! I övrigt otroligt fin service, det var länge sedan jag upplevde något liknande. Tack för att ni förgyllde mina barns födelsedagar! Kommer handla hos er igen! Bästa hälsningar, Josefin

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Trevlig kundtjänst, snabb leverans kom efter 5 arbetsdagar, bra priser. All förmonterat förutom pedalerna, bara att rikta in styret. 100 % nöjd kund.

Gästanvändare
UselRedigerades 4 år sedan

Köpte en cykel där. En skada på framgaffeln (emballaget var helt), det kan hända vilken butik som helst. Mailade med dem för en vecka sedan om det och fick ett svar, efter det har jag mailat dem flera gånger utan svar. Har ringt dem och efter några gånger svarade de. De kunde inte hjälpa mig då, men de skulle ringa upp. Vilket de ej gjort... Uppdatering: nu har de ringt upp och hjälpt mig. Men kommunikationen från deras håll håller inte så hög klass. Tydligen har de skickat grejorna för över en vecka sedan, utan att ge mig ett sändningsnummer, så jag höll på att missa att hämta ut det. Har inte heller fått någon påminnelse från leverantören.

A
AiR
35 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Alltid hjälpsam och ärlig service från medarbetare som verkligen gillar cyklar. Enbart erfarenhet av deras fysiska butiker.

o
olofom
5 omdömen
Usel6 år sedan

Den absolut sämsta kundservice jag någonsin upplevt. VARNING HANDLA INTE HÄR! Jag har försökt ringa till alla deras tre telefonnummer, två gånger till varje, alla samtal bryts efter 10 minuter och 15 sekunder utan förklaring (totalt 60 minuter i telefon utan svar). Jag försökte skriva till dem, men deras kontaktformulär är trasigt då deras captcha är utdaterad och måste uppdateras för att funka igen (det står please tell site owner to upgrade istället för koden). Och jag hade bara en enkel fråga som tar 10 sekunder att svara på, men kan inte ställa den.

Om butiken

Cykelhuset.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.cykelhuset.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Cykelhuset, Högsbo Elektrosport Aktiebolag

Organisationsnr: 556026-7451

Information hos allabolag.se