Prisjakt

proffe

Medlem sen 2008-05-31
18
Bidrag
1
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
p
proffe
18 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Exceptionellt tydliga med order- och leveransstatus. Enda "felet" var att leveransen gick en arbetsdag snabbare än beräknat.

Notino
Utmärkt
(472)
p
proffe
18 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Det blir ju inte jättesnabb leverans, men de levererade inom den utlovade tiden.

Sony Style Cover Touch SCTH50 for Sony Xperia XZ2 Compact
Full Star 1
2
(1)
p
proffe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Rekommenderar inte detta av flera anledningar: * Den yttre plasten sprack snabbt i hörnen * Låsanordning saknas (kan vara svårt att kombinera med genomskinlighet) * Telefonen blir känslig för beröring, särskilt i fuktig miljö; det är lätt att knappsatsen eller snabbinställningsmenyn aktiveras oavsiktligt och t.ex. ficklampan och flygplansläge slås på i fickan * Även om fodralet är genomskinligt stör det läsningen, särskilt på Compact-modellen. * Ganska dyrt

Babymarkt
Bra
(325)
p
proffe
18 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Andra måste ha haft otur, för min beställning kom fram på två arbetsdagar, vilket är så bra som man kan förvänta sig. Bra ändå att jag för säkerhets skull kunde välja fakturabetalning utan extra kostnad.

Logitech MX Performance
Full Star 1
4.2
(108)
p
proffe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Första intrycket var något av en besvikelse. Den är snygg och skön, men det är svårt att hitta ett grepp som låter en använda alla knapparna och hjulet på ett bra sätt. Det tror jag även gäller personer med tillräckligt stora händer, vilket jag inte har. Om man håller musen så att tummen når framåtknappen kommer den nämligen lätt för långt fram för att trycka på nedre knappen och hjulet hamnar mitt i långfingrets andra veck, eller i alla fall för långt bak för att kunna manövreras med långfingret. (Jag vill liksom gärna använda så många som möjligt av mina fingrar). Att mittenknappen är inbyggd i hjulet må vara klart vanligast, men det är fortfarande idiotiskt. Jag antog felaktigt att den här musen fungerar på samma sätt som den modell jag har på jobbet, där frirullningen aktiveras genom att trycka ner hjulet medan det finns en separat knapp som fungerar som mittenknapp. Jag skulle dock kunna kasta om knapparna och använda zoom-knappen som mittenknapp, fast det känns rätt avigt.

Akasa AK-ICR-10U3
Full Star 1
3.5
(2)
p
proffe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

OBSERVERA alltså att minneskortläsarna ansluts till en intern USB 2.0-stiftkontakt på moderkortet medan 2,5"-diskfacket ansluts med en vanlig EXtern USB 3.0-hane, så man måste dra en sladd ut ur chassit eller köpa Akasas PCIe-kort med en intern USB 3.0-hona. Oerhört fånigt och något jag missade innan jag beställde eftersom jag inte räknade med att det kunde vara fallet. Jag gissar att tidiga moderkort med USB 3.0 kan ha saknat interna stiftkontakter för detta.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
p
proffe
18 omdömen
BraRedigerades 12 år sedan

Bra sortiment ja, och smidigt om man bor i någon av de orter där det finns utlämningsställen. MEN OBSERVERA: Beställer man något som inte finns på lager ens hos leverantören, då verkar det kunna gå nästan hur lång tid som helst utan att man får något som helst besked om när eller ens om varan kommer att levereras. Har man då beställt andra saker samtidigt kommer hela beställningen att "fastna" på grund av detta. --- Köpte kameraryggsäck via internet i butiken för att omfattas av ångerrätten enligt distansavtalslagen. Fick nämligen inte undersöka väskan närmare före köpet och personalen i butiken hävdade att jag inte kunde returnera väskan om plastpåsen den låg i öppnats, vilket jag tror är fel.

Ace of Sweden Keyboard KUA100 (Nordisk)
Full Star 1
3.8
(4)
p
proffe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Detta är inte ett bra tangentbord. Tangenterna är ganska tröga så man får hamra på ordentligt. Man kan dock inte vänta sig mer med tanke på priset.

Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 32MB 1TB
Full Star 1
3.2
(21)
p
proffe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Drabbades av okorrigerbara läs- och skrivfel efter c:a två år, vilket är sämst hittills av de diskar jag ägt.