Prisjakt
TrainInn
  • Lägst Pris Garanti
  • Brett Sortiment
  • Flera Betalningsalternativ
A
Ax1as

1 omdöme

Usel
3 månader sedan
Took 12 days of untrackable delivery for the package to arrive. Shoes were too small, and I realize Traininn doesn't offer free returns. The cost to return it from Sweden was 13,75€. This is all in the fine print, but was never hinted in the ordering process. Terrible shop for anyone outside of their country of origin. AVOID.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
7 månader sedan
Katastrof! Aldrig mer ett köp från detta företaget. Rena hånet. Behöva vänta i 5v på en träningströja till sonen. Undvik detta företag!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
ett år sedan
Urusel leverans. Om min vara nu kommer fram alls.
Usel
ett år sedan
Fruktansvärt dålig service. Har väntat på mitt köp i över två månader nu. De är dåliga på att svara, säger ingenting när de svarar och det leder inte till något. Hur gör man för att få pengarna tillbaka?
M
MortenLind

1 omdöme

Usel
4 år sedan
Produkten jag beställde var bara ett tillbehör trots att bilden och huvuddelen av texten handlade om kärnprodukten. Det missförståndet hade jag kunnat leva med om företaget accepterat returen och återbetalt hela kostnaden inklusive frakt. Istället hamnar jag i en jobbig argumentation. Suck. Aldrig mer.
Usel
4 år sedan
Jag betalar hellre mer för en vara någon annanstans, än att behöva vänta i nästan tre veckor på leverans. Tradeinn svarade inte förrän efter över en vecka, när jag hade kontaktat dem.
Usel
4 år sedan
De här skitföretaget förtjänar inte ens 1 stjärna. Det står att varor finns i lager men när man beställer så får man ett mejl 1 vecka senare där det står att varan kommer in om en vecka och att den skickas då, sen när varan skickas tar det ca 2 veckor att få den. Jag har aldrig varit med om så lång leveranstid på ett paket ifrån Europa! Fyfan för denna skiten, vill ni inte har paketet förrän om ett år så beställ ej här, betalar hellre dubbla priset en att beställa härifrån!
m
mistadabolina

27 omdömen

Usel
5 år sedan
order lagd för en vecka sedan. status har inte ändrats en gång. svarar inte på meddelanden.
Betyg köpupplevelse
1.5Dålig
2 omdömen
Årets butik 2021 – tävlingen är igång!

Har du erfarenhet av butiken?

Dina åsikter är till stor hjälp för andra att hitta rätt butik, och står till grund för Årets Butik 2021.

Om butiken

TrainInn

Butiken finns i Spanien. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.traininn.com

Bolagsinformation

Organisationsnr: 502064-7201

Information hos allabolag.se