Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-03-14
M
MortenLind(1 omdöme)
Produkten jag beställde var bara ett tillbehör trots att bilden och huvuddelen av texten handlade om kärnprodukten. Det missförståndet hade jag kunnat leva med om företaget accepterat returen och återbetalt hela kostnaden inklusive frakt. Istället hamnar jag i en jobbig argumentation. Suck. Aldrig mer.
2017-09-14
M
Mallakalla(1 omdöme)
Jag betalar hellre mer för en vara någon annanstans, än att behöva vänta i nästan tre veckor på leverans. Tradeinn svarade inte förrän efter över en vecka, när jag hade kontaktat dem.
2017-09-05
H
HandIaren(2 omdömen)
De här skitföretaget förtjänar inte ens 1 stjärna. Det står att varor finns i lager men när man beställer så får man ett mejl 1 vecka senare där det står att varan kommer in om en vecka och att den skickas då, sen när varan skickas tar det ca 2 veckor att få den. Jag har aldrig varit med om så lång leveranstid på ett paket ifrån Europa! Fyfan för denna skiten, vill ni inte har paketet förrän om ett år så beställ ej här, betalar hellre dubbla priset en att beställa härifrån!
2017-05-23
m
mistadabolina(23 omdömen)
order lagd för en vecka sedan. status har inte ändrats en gång. svarar inte på meddelanden.
2016-12-03
b
bergdost1(22 omdömen)
På prisjakt påstår de att dem har jacka för 109 kr. När man kommer på deras site så är det halsband.
2016-01-19
J
JosefSWE(10 omdömen)
Jag beställde en tröja och ett par kalsonger. Positivt: * Billigt :) * Bra kundservice - jag beställde en tröja som egentligen skulle ha en grå logo men den visade sig ha en blaskig blå logo istället. (jag tror inte att det var Traininns fel därför att jag har inte ens sett en sådan tröja i sortimentet hos Under Armour själva) Iallafall så gav Traininn mig erbjudandet att antigen få tillbaka 50% av köp-priset och behålla tröjan eller att dom skulle komma och hämta tröjan (från hemadressen, utan kostnad) och ge full återbetalning. Jag valde det senaste, vilket för övrigt gick snabbt och smidigt. Negativt: *Det tog över en vecka att få grejorna (skickades visserligen från ett annat land, men ändå)