Kategorier
Prisjakt
NLY Man
  • Bra priser
  • Brett sortiment
K
Kastasten

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Gjorde en beställning under Black Friday och fick mina grejer blixtsnabbt. Gjorde sedan en retur och fick min returvara samtidigt som mina paket från andra e-handlare trillade in. Riktigt imponerad!
O
Ous

3 omdömen

Usel
2 år sedan
Gjorde en beställning utan konto. Beställningen verkar har gått igenom och pengarna har dragits men man får varken ett ordernummer eller mail med bekräftelse. Finns inte heller kundtjänst via telefon och de verkar inte svara på mail. Undvik
nimaa
nimaa

22 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Har lagt ca 40-50 beställningar från det här företaget och aldrig haft några problem. Lättöverskådlig hemsida, trevlig support och ofta bra kampanjerbjudanden. Alltid snabba leveranser och returer. Om det är något man kan klaga på så är det att man endast har 14 dagar på sig att returnera varor.
m
macki81

5 omdömen

Usel
3 år sedan
Sämst! Returnerade varor 18/6 och enligt Postnords app har returen nått Nly Man. Det är 9/7 idag och jag har fortfarande inte fått någon bekräftelse än om att de har tagit emot min retur och inte fått återbetalningen än. Har försökt få tag på dem via deras Kundtjänst på hemsidan, har skrivit till deras Kundoforum och till deras Facebook Messenger. Inget svar! Är det amatörer som sköter företaget?
M
Max-5

5 omdömen

Usel
4 år sedan
Försökte avbeställa innan de hade skickat varan, de påstod att det var försent trots att leveransbekräftelse skickades efter kundtjänst hade svarat. Jag valde att ge plagget en chans men det passade inte, 10 dagar (idag) efter att de mottagit returen, enligt postnord, så är Qliro fakturan inte krediterad. Hur svårt ska det vara att hantera en retur? Kommer aldrig att handla där igen och kommer avråda alla från att göra det också.
g
gehumbale

24 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Handlar ofta här. Aldrig haft problem med leverans eller returer.
A
Anton1337korv

7 omdömen

Usel
4 år sedan
Har handlat på nly man tidigare men detta va sista gången, beställer extra för att få utnyttja deras expressleverans på 48 timmar. det kan man ju lugnt glömma för nu har det gått 4 dygn och det var tanken att jag skulle ha skorna jag beställt imorgon då jag åker utomlands
Usel
5 år sedan
3 veckor minst för att behandla returer/ reklamationer. Aldrig varit med om liknande. Undvik och välj någon annan webshopp!
Betyg köpupplevelse

Om butiken

NLY Man

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

nlyman.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: NLY Scandinavia AB

Organisationsnr: 556653-8822

Information hos allabolag.se