• NLY Man

    (16)

  • se
J
Jompa_e

7 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan

Alla mina beställningar o returer har funkat jättebra. Även reklamation.

S
Sohrab2

3 omdömen

Dålig
10 månader sedan

vilseledande priser

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Väldigt dålig sida! Beställ aldrig här. Jag skulle fått mitt paket efter 3-5 dagar… Det har nu gått 2veckor och jag har inte fått någonting

K
Kastasten

2 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Gjorde en beställning under Black Friday och fick mina grejer blixtsnabbt. Gjorde sedan en retur och fick min returvara samtidigt som mina paket från andra e-handlare trillade in. Riktigt imponerad!

O
Ous

3 omdömen

Usel
3 år sedan

Gjorde en beställning utan konto. Beställningen verkar har gått igenom och pengarna har dragits men man får varken ett ordernummer eller mail med bekräftelse. Finns inte heller kundtjänst via telefon och de verkar inte svara på mail. Undvik

nimaa
nimaa

25 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Har lagt ca 40-50 beställningar från det här företaget och aldrig haft några problem. Lättöverskådlig hemsida, trevlig support och ofta bra kampanjerbjudanden. Alltid snabba leveranser och returer. Om det är något man kan klaga på så är det att man endast har 14 dagar på sig att returnera varor.

M
MM3

7 omdömen

Usel
4 år sedan

Sämst! Returnerade varor 18/6 och enligt Postnords app har returen nått Nly Man. Det är 9/7 idag och jag har fortfarande inte fått någon bekräftelse än om att de har tagit emot min retur och inte fått återbetalningen än. Har försökt få tag på dem via deras Kundtjänst på hemsidan, har skrivit till deras Kundoforum och till deras Facebook Messenger. Inget svar! Är det amatörer som sköter företaget?

M
Max-5

5 omdömen

Usel
5 år sedan

Försökte avbeställa innan de hade skickat varan, de påstod att det var försent trots att leveransbekräftelse skickades efter kundtjänst hade svarat. Jag valde att ge plagget en chans men det passade inte, 10 dagar (idag) efter att de mottagit returen, enligt postnord, så är Qliro fakturan inte krediterad. Hur svårt ska det vara att hantera en retur? Kommer aldrig att handla där igen och kommer avråda alla från att göra det också.

Betyg köpupplevelse

3.2Bra
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: NLY Scandinavia AB

Organisationsnr: 556653-8822