nimaa

Medlem sen 2009-11-30
22
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Siemens SN436W05KS (Vit)
3.8
(1)
4 399 kr
6 månader sedan
Superenkel installation Acceptabel ljudnivå Välgenomtänkt interiör. Personligen älskar jag bestickhyllan som frigör mycket utrymme på nedre hyllan samt att mittenhyllan enkelt går att justera i höjdled. Finns ett antal olika diskprogram. Jag använder bara snabbprogrammet på 55 min. Blir alltid rent. Enda minuset är att nedre hyllan är något instabil om man drar ut den för hastigt men detta är ju tyvärr standard på de flesta diskmaskiner i den här prisklassen numera.
Philips Viva Collection HR7762
2.5
(3)
999 kr
ett år sedan
Har haft denna i 5 år. Alla delar är fortfarande hela och maskinen fungerar som den skall.
Jaybird X3
2.8
(92)
1 669 kr
ett år sedan
Haft dem i 2 år och har bara positivt att säga om dessa. Bra ljud, bekväma, sitter perfekt i öronen, laddar snabbt, stabil bluetooth-anslutning, bra kvalitet. Har även råkat tvätta dem i tvättmaskinen och de fungerar så klart fortfarande. Bara köp.
Razer Ornata Chroma (Nordisk)
3.9
(32)
849 kr
2 år sedan*
Köpte denna för 599:- på Black friday. Plus: Snyggt, gediget och kvalitativt Enkel installation och trevlig support Oändligt med inställningar för bakgrundsbelysningen. Kan även integreras med Philips Hue (!) Skön, mjuk handledskudde Bra "flyt" när man skriver Minus: Klickljud som stundtals kan uppfattas som störande. Riktigt dåliga gummifötter. Glider runt som en tvål.
*Redigerades 2 år sedan
ASOS GB
Bra
(5)
Dålig
2 år sedan*
Beställde en tröja som levererades i fel storlek. Efter retur har de återbetalat fel belopp och nu har jag väntat i över tre veckor på att få svar från deras kundtjänst. Uppdatering: Pengarna returnerades efter 5 veckor efter att jag varit i kontakt med dem via Twitter.
*Redigerades 2 år sedan
ASOS
Dålig
(17)
Dålig
2 år sedan*
Beställde en tröja som levererades i fel storlek. Efter retur har de återbetalat fel belopp och nu har jag väntat i över tre veckor på att få svar från deras kundtjänst. Det finns ingen telefonsupport. Uppdatering: Pengarna returnerades efter 5 veckor efter att jag varit i kontakt med dem via Twitter.
*Redigerades 2 år sedan
Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52
3.3
(27)
1 268 kr
2 år sedan
Köpte den här eltandborsten på kampanj för 900 kr. En helt fantastisk produkt som gör sitt jobb över förväntan. Finns lite olika program (typ polering, djuprengöring eller sensitive) som jag ännu inte ens har testat. I paketet medföljer ett fodral som kan ladda borsten genom USB samt ett glas för trådlös induktionsladdning. Första laddningen höll i 4 veckor (!) efter borstning 2 ggr/dag. Enligt manualen bör borsthuvudet bytas var tredje månad. De säljs bl a i 4-pack på Philips hemsida för 299 kr.
NLY Man
Bra
(13)
Utmärkt
2 år sedan*
Har lagt ca 40-50 beställningar från det här företaget och aldrig haft några problem. Lättöverskådlig hemsida, trevlig support och ofta bra kampanjerbjudanden. Alltid snabba leveranser och returer. Om det är något man kan klaga på så är det att man endast har 14 dagar på sig att returnera varor.
*Redigerades 2 år sedan
Recipe For Men Antiperspirant Roll-On 60ml
4
(9)
115 kr
2 år sedan*
Fungerar inte alls för mig. Kladdar och luktar fruktansvärt redan vid appliceringen. Svettdoften lyckas den inte hålla borta heller... Pengar i sjön
*Redigerades 2 år sedan
Biotherm Homme Day Control Body Shower Gel 150ml
1.5
(1)
116 kr
2 år sedan
Luktar fruktansvärt Undvik
Sida 1