Prisjakt
Haga Cykel
 • Stort utbud
 • Snabb leverans
 • Fri frakt över 500kr
m
malogic

3 omdömen

Dålig
2 år sedan
Snabb leverans och hyfsat smidiga att få tag i men. När man köper en cykel för 12000 och den är repig ock skavd med djupa märken långt in i aluminumet så är deras svar. Du köpte den rabbaterat va? Vi har ju haft dem rätt länge i butiken så thats life. Jag har inte köpt något demo ex eller sänkt pris pga skadad vara. Endast att modellen är 2018 års modell. Med en teknisk produkt som en elcykel med en begränsad livslängd på batteriet så var priset vad jag förväntar mig av en hel och ren cykel utan skador.
N
Nerd

61 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Möttes av att cykeln jag köpt och betalat för var slut på lager. Men de löste till slut detta på ett för mig som kund mycket förmånligt sätt. Dessutom med extra lullull i leverans då jag fick den hela vägen hem istället för till DHL-terminalen.
P
Patric

1 omdöme

Bra
2 år sedan
Det krånglade med en Specialized wedgie som var slut även hos leverantör, men Hagacykel hjälpte mig på bästa sätt. Tack! Min wedgie sitter numera fint monterad på cykeln.
S
Siosia

1 omdöme

Usel
3 år sedan
Beställde en cykel som endast fanns kvar i min storlek och därför var på extrapris. Dagen efter jag beställt ringer de och säger att hemsidan inte uppdaterats och att cykeln redan tagit slut och att de kommer sätta tillbaka mina pengar på mitt kort. När en vecka gått har jag inte fått tillbaka några pengar och cykeln ligger fortfarande kvar på hemsidan till samma extrapris. Jag ringer dem och frågar var mina pengar är, varpå de efter lång väntetid svarar att pengarna är på väg och borde vara hos mig inom några få dagar. Minuter efter samtalet får jag mail från Ecster (kreditgivaren) som meddelar att de tagit emot kreditering från Hagacykel och att jag snart kommer få mina pengar. Hagacykel hade alltså helt glömt att betala tillbaka mina pengar och märkte det först när jag påminde dem, men valde att låtsas som ingenting istället för att be om ursäkt. Kan man inte ha ett uppdaterat lagersaldo på sin hemsida och glömmer att göra återbetalningar bör man nog inte bedriva e-handel.
n
nova85

118 omdömen

Usel
3 år sedan
Tyvärr väldigt besviken på Hagacykel i Norrköping. Efter 2 besök och flera mail (utan svar) så kommer jag vända mig till annan återförsäljare nu och framöver. Detta pga av omförmåga att möta mina lågt ställda förväntningar på en fysisk butik, exempelvis hålla det man lovar, inte höfta fram svar, anstänga sig lite för att hitta en produkt som iaf är nära det jag önskar samt svara på mail.
Millstone
Millstone

64 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Trevligt bemötande via både telefon och mail. Hyfsat snabb men inte blixtsnabb respons på mail. Bra priser. Kände att de ansträngde sig för att lösa just mina behov. Cyklarna och tillbehören kom väl emballerade och jag tycker att leveranstiden var helt ok.
j
jussen

4 omdömen

Bra
5 år sedan
Bra pris och snabb leverans! Inget negativt.
Zipp99
Zipp99

14 omdömen

Bra
6 år sedan
Köpte en Specialized Epic Comp via postorder. Fick kontakt med en bra säljare som verkligen kunde cyklar (team specialized). Efter flera telefonsamtal kändes säljaren/butiken seriös vilket gjorde att jag slog till (man är ju lite tveksam till att köpa en dyr cykel via postorder).
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Haga Cykel

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

MasterCardVisa
 • Avbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.hagacykel.nu

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Haga Cykel i Norrköping Aktiebolag

Organisationsnr: 556406-7204

Information hos allabolag.se