Omdömen(19)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
19 dagar sedan

Sämsta ställe man kan beställa ifrån, beställt en studsmatta den 27-6 och skulle få de 7/7 fick inte den. idag ringde 20/7 ringde jag och de vill ha 299 leverans kostnad.

Sportproffsen svarar:2022-08-01
Hej där! Detta beklagar jag verkligen, ingen kul upplevelse! Vill du vänligen kontakta vår kundservice via: [email protected] med ditt beställningsnummer och förklara din situation så ska jag se hur jag kan hjälpa dig vidare? Vi vill gärna rätta till situationen så bra som möjlig för dig. Om det är lättare är du välkommen att ringa på: 0790060271. Tack för att du hörde av dig och jag önskar dig en fortsatt fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Vi fick snabb och utmärkt service med vår beställning till företaget. Vi krånglade lite med några önskningar om senare leverans pga semester vilket löste sig smidigt. Christoffer och Sima var förstående, trevliga och oerhört hjälpsamma.

Sportproffsen svarar:2022-08-01
Hej där! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp, och extra härligt att höra att du fått bra bemötande från vårt fina service team. Önskar dig en riktigt fin dag och tackar för att du tog dig tid att skriva en fin recension!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Snabb leverans och bra bemötande av Christopher på kundtjänst som snabbt och tydligt svarade på vår fråga.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Fick problem med min träningscykel efter ett par månader och kontaktade då kundtjänst och Christopher, som gav mig en service och proffsigt bemötande som jag nog inte upplevt någon annanstans. Kan varmt rekommenderar Sportproffsen som är ett seriöst företag med ett mycket bra kundfokus.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Jätte bra kundservice!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

Beställde en Crosstrainer som kändes och var rejäl men fick nåt missljud... tog kontakt med firman och den finska firman ville ha in denna då de tydligen inte haft detta problem tidigare. Bökigt med stora maskiner som ska demonteras, monteras och förpackas. Haft kontakt med en Christopher som varit hjälpsam i ärendet. Hade en oro till en början då de önskade film på missljudet en oro för att de inte ville hjälpa till men det verkar vara en seriös firma som jag kan rekommendera! Bra priser hade de också då jag köpte och jämförde... Sture

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

Fattade inte hur man lossade batteriet, eller laddade detsamma. Inte helt lätt att lista ut. Med god assistans av Christopher gick det bra.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

Displayen på min träningscykel gick sönder, Fick kontakt med Christoffer. Han bemötte mig riktigt professionellt. Han ordnade på ett smidigt sätt så att jag fick en ny display, Han var även mån om att det hela fungerade, både leverans och inkoppling. Han höll kontakt med mig hela tiden. Det är så man vill att alla ska vara.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
5 månader sedan

Helt otroligt bra kundservice. De svarar snabbt och och krånglar inte till det. Jag hade stora problem med mitt batteri och de skickade ett nytt, utan mankemang.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
5 månader sedan

Oslagbart pris på varan jag köpte jämfört med alla andra ställen där den fanns att köpa. Beställde en måndag och varan levererades hem på fredagen.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 månader sedan

Jag tog kontakt med kundservice då jag hade problem med en vara och jag fick en otroligt bra service! Snabbt svar och dom hjälpte mig på alla möjliga sätt för att jag som kunde skulle vara nöjd. Rekommenderar varmt!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

De påstår på nätet: "Vår standard leveranstid är 3-6 dagar." Jag beställde en träningscykel den 16:e januari. En träningscykel som skulle finnas i lager. Den 24:e hade den fortfarande inte kommit. Efter 28 minuters lyssnande till "Du har plats nr 3 i kön. Väntetiden är mindre än 2 minuter" försökte jag med chattfunktionen på hemsidan. Efter lite mejl fram och tillbaka och ett samtal som de ringde fick jag veta att varan hade inte ens lämnat lagret ("De håller på att 'plocka ihop' beställningen" -- som består av ett enda föremål), men kanske nästa vecka, d v s kanske närmare 20 dagar efter beställning. Alla jag hade att göra med var trevliga, men jag kan inte träningscykla på trevlighet. Jo, och när det gäller väntetiden i telefon fick jag höra att det inte fanns någon "i linjen" under mina 28 minuter, trots att det är kundservicenumret som visas på hemsidan och det var kl 10:00 på en vardagsmorgon. Jag avbeställde.

Usel
7 månader sedan

Hemsidan uppgav 3-6 dagars leveranstid. Efter 1 vecka hade jag inte hört något så jag kontaktar butiken - Får snabbt svar dagen efter (+ på det) att de ska undersöka vad som hänt och återkommer senare. Får svar senare att utleverans skulle ske samma dag eller dagen efter. När jag får sms om att leveransen är skickad så är det ytterligare 1 vecka innan den kommer anlända. Beställning : 9:e Januari Planerad leverans : 25 Januari Oklart hur supporten är i övrigt, men vill man ha snabb leverans rekommenderas annan butik.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
8 månader sedan

En fantastiskt fin kundupplevelse. Så trevlig, tillmötesgående kundservice. Supernöjd med våra elcyklar Rekommenderas varmt!

a
anordvall

4 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan

Var lite orolig att det var en bluffirma först p.g.a. så få omdömen, men beror nog bara på att det är nystartat. Beställde ett FitNord Sprint 300 på Black Week lördag 20 nov och fick den levererad på onsdag 24 nov inkl. ett God Jul-kort. Tog en timme att montera löpbandet. Funkar kanon så jag är supernöjd hittills!

Betyg köpupplevelse

4.1Utmärkt
17 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(13)
(1)
(0)
(0)
(3)