Omdömen(14)

Sorterat efter datum
Fromage
Fromage

70 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan

la en order online igår och idag kunde jag hämta varan i vald butik direkt när dom öppnade. Mycket trevlig personal i Uppsala centrum.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Fruktansvärt långa leveranstider. Dålig kundservice och när man hotar med media skickas varorna direkt.. aldrig mer säger jag bara

o
ollesbyxor

6 omdömen

Usel
ett år sedan

Långsammaste frakten jag någonsin varit med om. Dyr var den också. Kommer aldrig att handla på Hemtex igen.

Bra
ett år sedan

Köpte ett duntäcke som jag blev väldigt nöjd med.

_IlIIlIJ

15 omdömen

Bra
ett år sedan

Köpte ullpläd på rea. Hade packats och var redo för hämtning inom några timmar. Jag tyckte att nyansen var något mörkare än på bilderna på nätet med är nöjd ändå. Inget att klaga på. + Kortbetalning finnes. + Snabb leverans. - Färgen på bilderna stämde inte.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

- Extremt krånglig returhantering - Otrevlig personal i både Varberg och Malmö Mobila butikerna.

maximm
maximm

230 omdömen

Utmärkt
Redigerades 2 år sedan

Har beställt här många gånger, senast 3 gånger nu under januarirean. Snabb och korrekt leverans, bra info om hur det går. Excellent kundtjänst som är enkel att få tag på via telefon och en hyfsat bra hemsida. Enkelt att reklamera eller returnera i butik. Ett toppenbolag i mina ögon!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan

Skickas inte till utlovat utlämningsställe, utan avlastningsplats långt bort i stan😖 Dom ser själva att det är fel men kan inte ändra på leveransen! Så otroligt dåligt, klart dom kunnat om viljan funnits! Köp inte från webbutiken, helt meningslöst. Kan välja på att låta gå i retur eller åka och hämta själv🤷🏻‍♀️

Mysticum
Mysticum

67 omdömen

Usel
3 år sedan

När man inte svara på mail över huvud taget känns det ju inte särskilt förtroendeingivande. Otydlig information på hemsidan emellanåt och oklarheter som gör att man inte vill handla där.

X
XiMA4

2 omdömen

Usel
3 år sedan

I början av juli köpte jag en gardinstång med stor rabatt på Hemtex via Internet. Leveransen tog lång tid och när jag äntligen fick gardinstången visade det sig att den var skadad. Jag gick till närmaste butik och de sa till mig att de skulle lösa problemet. Men några veckor senare visade det sig att en sådan gardinstångsmodell inte längre finns där. De returnerade pengarna till mig och erbjöd en annan modell med samma rabatt som jag köpte tidigare. Detta var dock inte sant. Igår gick jag till butiken igen och det visade sig att jag kan beställa en ny gardinstång, men utan rabatt. Mycket ledsen för tiden.

S
Sthlm84

21 omdömen

Usel
3 år sedan

Det tog över en månad att få leveransen (beställde till butik). Varan (en gardinskena från Kirsch) visade sig dessutom vara begagnad. Originaleimbalaget var brutet, ena sidkåpan saknades och skenan var repad. Känns som en hygienfaktor att det man säljer inte är andra kunders returer/reklamationer och att man i vart fall kollar att de är hela och kompletta.

S
Spleak

3 omdömen

Usel
Redigerades 5 år sedan

Har inte varor i lager trots att de går att beställa. Meddelar detta flera dagar efter beställningen skett, och är allmänt opersonliga i sin kommunikation. Kanske bättre i de fysiska butikerna, men skulle inte rekommendera att köpa online härifrån.

maxxtro
maxxtro

32 omdömen

Bra
Redigerades 7 år sedan

Snabba leveranser till ett överkomligt pris.

gurra4
gurra4

48 omdömen

Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Bra lättöverskådlig och informativ hemsida. Flera olika betalningsalternativ. Vid min egen beställning (ett duntäcke) expedierades och skickades den samma dag ifrån deras lager. Och fanns för mig att hämta på postens serviceställe följande dag. Frakten var dessutom gratis. Så jag är helnöjd och återvänder gärna hit för fler beställningar i framtiden.

    Betyg köpupplevelse

    2.8OK
    2 omdömen