Prisjakt

Årets riktiga julklapp 2022: Airfryern

Med ett fortsatt högt intresse och många stora fördelar att använda en airfryer så råder det ingen tvekan – det här är årets riktiga julklapp!

Tävlingen om att vinna en airfryer är avslutad! Ett stort tack till alla som bidragit med fantastiska julrim!

Fjolårets absolut hetaste matlagningstrend är fortsatt stark i våra svenska hem. Airfryern fick ett stort uppsving under pandemin och har letat sig in i vart femte hemhåll – och vi ser ingen tillstymmelse till att intresset skulle minska.

När svenska hushåll vill laga snabbt och enkel mat som är både nyttig och god så är det airfryern som ligger varmast om hjärtat. Åtminstone om vi ska tro våra siffror som visar att intresset nästan fördubblats bara under oktober månad.

Fördelarna med airfryern och det stora intresset för det populära köksredskapet gör att vi utnämner den till Årets riktiga julklapp 2022.

Ju fler som får upp ögonen för airfryern desto bättre tycker vi! Därför är vi glada att Elgiganten, Elon, Webhallen och MediaMarkt lyfter Årets "riktiga" julklapp till sina kunder. För att fira utmärkelsen så lottar vi dessutom ut flera airfryers i samarbete med Philips, OBH Nordica, Electrolux, Wilfa, Sage Appliances och Russel Hobbs.

Visste du?

  • 2021 kallade vi airfryern för årets hetaste mattrend
  • Vår undersökning* visar att airfryern redan finns i vart femte svenskt hushåll
  • Intresset för airfryern ökade med 70 % bara under oktober månad
  • Nära 1 av 10 vill köpa en airfryer att ge bort som julklapp

* I samarbete med Kantar Public som intervjuat 1 013 personer på uppdrag av Prisjakt.

Rimma loss och vinn en airfryer!

Har du ingen airfryer idag eller vill du ge bort en i julklapp? Tävla med oss på Prisjakt så får du chansen att vinna en!

  1. Komponera ihop ett riktigt bra julklappsrim om en airfryer
  2. Mejla julklappsrimmet till oss
  3. Håll tummarna för att vi ska kontakta just dig den 1 december 2022

Vi tävlar ut ett antal airfryers och vinnarna får en slumpmässigt vald modell från listan. Du kan alltså inte välja själv om du skulle ha turen att få en airfryer.

Här är alla modeller som går att vinna i tävlingen:

Så här utses de lyckliga vinnarna

Av alla julklappsrim som skickas till oss väljer vi ut sju som vinner en airfryer. Tävlingen pågår mellan den 15 och 30 november 2022.

Tävlingen arrangeras av oss på Prisjakt. Tänk på att du måste vara över 18 år och vara bosatt i Sverige för att delta.

Hur vinnarna utses

Vinnarna som får en airfryer vardera lottas fram bland de julklappsrim som skickats till oss. Valet av vinnare kan inte överklagas.

Om du är en av de lyckliga vinnarna blir du kontaktar via mejl. Vi skickar ett vinnarmejl till samma adress som används för att skicka julklappsrimmet till oss. Du måste svara på mejlet inom 48 timmar efter att vi har utsett vinnarna.

Vinsten

Vinsten består av en airfryer som vi på Prisjakt väljer slumpmässigt från de airfryer-modeller som vi har fått av tillverkarna. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Hur vi använder persondata

När du deltar i vår tävling samtycker du till att vi tillfälligt sparar ditt namn och kontaktuppgifter. Vi kommer givetvis inte dela informationen utanför Prisjakt Sverige AB och används bara för att kontakta du om du vinner en airfryer.

Övrigt

Vi ansvarar inte för eventuella tryck- eller skrivfel i samband med tävlingen. Om vi misstänker fusk förbehåller vi oss rätten att utesluta deltagare från tävlingen.

Vi som är anställda på Prisjakt får inte delta i utlottningen och tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook på något vis. Har du frågor om tävlingen kan du kontakta oss via mejl på [email protected].

Fullständiga tävlingsvillkor

Tävlingsperioden: 15-11-2022 - 30-11-2022
Tävlingen drivs på Prisjakts svenska webbsajt, Instagram-konto, Facebook-konto samt via mejl.

Tävlingsutgivare

Prisjakt Sverige AB
Storgatan 47 A, 262 32 Ängelholm

Om Årets riktiga julklapp

Vi på Prisjakt gör det lättare för dig att ta bättre köpbeslut. Det gör vi på flera olika sätt, bland annat genom att ha koll på marknaden och följa de trender som dyker upp. Vår Årets "riktiga" julklapp är ett träffsäkert alternativ till HUI:s Årets julklapp, baserat på en marknadsanalys och vår egen statistik. Vi vet vad svenskarna på riktigt vill lägga under julgranen i år.

Tidigare vinnare

Text: Daniel Haaf

Publicerad: 15 november 2022