Mest lästa artiklarna på Prisjakt under 2021

Spelkonsoler, bra ljud i spel och prylar till studentboendet har varit mest läst under hela året

Du har väl inte missat våra många artiklar som skrivits under 2021? Vi har mängder av praktiska köptips, konsumentråd, tekniknyheter och spännande intervjuer med olika experter som du garanterat kommer att uppskatta.

Vad sägs om en välsmakande intervju med matbloggaren Åse Falkman Fredrikson om årets heta (bokstavligen talat) Airfryer-trend? Eller vårt lärorika samtal med Kronofogden om varför svenska konsumenter handlar så mycket på kredit?

Bland de många uppskattade artiklarna finns några som fått extra mycket uppmärksamhet hos konsumenterna. Här avslöjar vi de fem mest lästa under 2021.

Foto: Microsoft

1. Nu är Xbox Series X, Xbox Series S och Playstation 5 här

Helt överlägset mest läst var vår tipsartikel om de senaste spelkonsolerna Xbox Series X/S och Playstation 5. Här tipsar vi om praktiska köpråd inför valet av konsol, berättar om skillnaderna mellan de olika modellerna och avslöjar vad du måste tänka på om spelen till konsolerna. När du läst artikeln återstår bara frågan när vi kan köpa Playstation 5 igen.

Läs artikeln här

Foto: Parilov, Adobe Stock

2. Rätt ljud i spel förhöjer spelupplevelsen

Den näst mest lästa artikeln under 2021 handlar även den om gaming, men med en annan vinkel än bara spelkonsoler. Vi intervjuade ljuddesignern Carl Strandberg som berättar allt om vikten av riktigt bra ljud när man spelar, oavsett om det är på PC eller konsol. Här tipsar vi även om bra hörlurar och vad du ska tänka på om virtuellt surroundljud.

Läs artikeln här

Foto: Pixel-Shot, Adobe Stock

3. 5 praktiska prylar till den lilla studentlyan

Roliga och praktiska köptips på prylar till nya studentlyan var riktigt populärt under 2021. Våra tips på fem coola saker till boendet visade sig vara en fullträff hos läsarna och artikeln hamnade på en hedervärd tredjeplats på topplistan. Det finns så klart många saker man kan köpa till studentlyan, men vår favorit är nog det femte och sista tipset.

Läs artikeln här

Foto: Rickard Nilsson

4. Vår cykelexpert Jonas tipsar – så tar du hand om cykeln

Det var många som ville veta hur man bäst tar hand om sin cykel under året som har gått. I vår intervjuartikel med cykelexperten Jonas får vi svar på alla de viktigaste frågorna om bland annat bromsarna, cykelkedjan och de mest användbara tillbehören. Ta hand om din cykel så håller den längre och fungerar bra, år efter år.

Läs artikeln här

Foto: DmitriyTitov, iStock.com

5. Parfymen – Årets julklapp 2021

Vi utnämnde parfymen till årets julklapp 2021 och det har fått stor uppmärksamhet hos våra användare. Så pass att vår intervjuartikel med professorn Maria Larsson enkelt tog sig in på en femteplats. I artikeln får du lära dig allt om hur dofterna påverkar oss människor. Visste du att dofter i vardagen är en form av hjärngympa? Nu vet du!

Läs artikeln här

Text:
Daniel Haaf

Publicerad:
31 december 2021

Den här artikeln är skriven av Prisjakts redaktion. Ingen annan har påverkat innehållet i den. Det förekommer inga betallänkar eller andra typer av annonssamarbeten.