Kategorier
Prisjakt

cybermatte

Medlem sen 2007-10-30
380
Bidrag
30
Hjälpsamröster
Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key Gen2 Plus
4.2
(5)
2 068 kr
3 månader sedan
Använder den för att styra och kontrollera 3 "site's", hemma, landet och föräldrar nät. Fungerar utan problem. Har ett par stycken UI kameror inkopplade, varav en på landet som "streamar" över site 2 site vpn, tar normalt ca 1,5MBit/s upload för en kamera, dock vid många händelser så bör du räkna med upp emot 10MBit/s om det tex. "snöar ute". Konfigurerat så att gamla filmer raderas automatiskt, blir aldrig fullt på disk. Cloud key'n är inkopplad i en UI switch med POE utan någon extern ström, stänger ned sig själv när strömmen går (eller när switchen uppgraderas och strömmen försvinner), aldrig någon oro att batteriet i den inte skall fungera. Med cloud key'n kan jag enkelt uppgradera alla UI produkter på natten enligt olika schema och på så sätt vara uppdaterad. Vill man styra sina UI produkter och UI kameror, då är denna värd att ha.
Ubiquiti Networks NanoStation 5AC Loco
3.8
(1)
503 kr
2 år sedan*
Stabil liten rackare. Arbetar mot en Ubiquiti Networks LiteBeam LBE-5AC-16-120 och får en hastighet på ca 300MBit/s. Sitter utomhus i ur, skur och snö med ett fäste från Biltema. https://www.biltema.se/kontor---teknik/bild/antenner/antennfasten/vaggfaste-universal-2000019677 Använder en styck av denna och en Ubiquiti Networks UniFi AP AC Mesh utan någon switch, endast en LAN kabel mellan båda PoE injectors. Fungerar utmärkt.
*Redigerades 3 månader sedan
Ubiquiti Networks UniFi AP AC Lite
4.3
(42)
827 kr
2 år sedan
Fungerar, finns bättre Ubiquiti som tex NanoHD.
Ubiquiti Networks LiteBeam LBE-5AC-16-120
3.5
(1)
895 kr
3 år sedan*
Enastående enkel att använda, kopplat den samman med en Ubiquiti Networks LiteBeam LBE‑5AC‑Gen2, fungerar fin fint. Bra prestanda, väldigt lite avstånd mellan husen som är sammankopplade, fick dra ned dB till minimum, sedan fungerade de stabilt. Ingen märkbar fördröjning mellan husen, stabilt. Stör mig lite på att interfacet inte har någonstans där man kan stänga av lamporna som annars lyser som en julgran i mörkret. Lite synd att de inte har normal PoE som fungerar från Ubiquiti switchar, fick lov att använda den medföljande PoE injectorn.
*Redigerades 2 år sedan
Ubiquiti Networks UniFi Switch 8-60W
4.3
(12)
1 239 kr
2 år sedan*
Levererar den PoE jag har behov för och ser med enkelhet vad varje enhet drar. Dock inte den billigaste produkten, har kört med andra PoE Switchar tidigare som haft alla 8 portar som PoE till lägre pris. Men Ubiquiti uppdaterar sina produkter hela tiden, missar aldrig en säkerhetsuppdatering, vilket annars var med andra produkter som inte styrs centralt eller där de snabbt blir EOL. Har följander produkter inkoplade i dessa Switchar: Ubiquiti Networks UniFi AP AC LR Ubiquiti Networks UniFi AP AC Mesh Ubiquiti Networks UniFi AP AC PRO Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key Ubiquiti Networks UniFI AP NanoHD Fungerar utmärkt.
*Redigerades 2 år sedan
Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key
3.1
(4)
819 kr
2 år sedan
Helt underbart att ha en Cloud Key, ställer in alla delar av alla UniFi produkterna som vi har. Värt sina pengar för att slippa krångla med pc installation och att enkelt kunna komma åt alla inställningar när jag är hemma. För att inte nämna all statistik som jag snabbt kan se och vilken typ av trafik. Sitter i en Ubiquiti PoE Switch för ström och Lan.
Ubiquiti Networks UniFi AP AC PRO
4.4
(36)
1 499 kr
2 år sedan
Fungerar alldeles utmärkt, har 1st av denna AP. Använder primärt 5Ghz bandet och stängt av 2.4GHz bandet på de flesta SSID för att slippa att de trådlösa enheterna att gå tillbaka på långsam hastighet. Ubiquiti PoE Switch och CloudKey styr det hela med enkelhet.
Ubiquiti Networks UniFi AP AC Mesh
3.3
(5)
907 kr
2 år sedan
Har två stycken av dessa Mesh punkter, använder de som AP då de klarar av att vara ute i ned till -30 grader.
Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway
4.3
(18)
1 132 kr
3 år sedan*
Använder 2st på två olika siter. Site to site VPN mellan 3st siterna, prestanda är inte som pfsense, men klarar runt 60-70MBit/s. VOIP porten satt som LAN2, USG tar hand om dessa två olika nät perfekt. Allt styrt med CloudKey. Det jag saknar är OpenVPN klient att ge till en eller flera maskiner på LAN och inte ett helt nät för ut access och komma förbi tex SMTP begränsningar.
*Redigerades 2 år sedan
Clas Ohlson
OK
(369)
Usel
2 år sedan
Försöker köpa https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4730496 Går inte, finns inte i lager när man kommer till kassan.
Sida 1