Prisjakt

Emilzon

Medlem sen 2007-09-25
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
E
Emilzon
6 omdömen
OKett år sedan

+Smidig beställning +Bra betalningsalternativ +Helt OK pris -7 dagars leveranstid för ett spel som finns på lager, och beställs för att skickas samma dag enligt butikens villkor, är alldeles för lång tid

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
E
Emilzon
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Toppbetyg! Skulle beställa en mobilhållare från Brodit, men Dustin hade inte modellen jag behövde i sitt sortiment. Ställde en fråga angående detta på chatten, fick svar att de skulle kolla upp och återkomma. Samma dag, några timmar senare kommer ett mail om att de tagit in varan i sortimentet och att den går fint att beställa nu. Loggar in direkt och beställer, en vecka senare ligger paketet hos mitt postombud. Fantastisk service och bra leveranstid med tanke på att varan inte ens fanns i sortimentet en vecka innan jag hade den hemma. Tack!

Net2World
Dålig
(500+)
E
Emilzon
6 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Beställde en kylplatta till min laptop (Zalman ZM-NC2000). Mycket snabb orderhantering, bekräftelsemail osv. La min order onsdag förmiddag, torsdag lunch fanns paketet att hämta ut hos mitt DHL-ombud. Bara plus, kommer definitivt handla här igen! (så länge priserna är lika bra som i detta fallet)