Kategorier
Prisjakt

looc

Medlem sen 2007-06-09
16
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Huawei MediaPad M5 10.8 64GB
4.2
(15)
2 år sedan
En mycket trevlig android-platta. Känns mycket rapp i jämförelse med min gamla Nexus 9. Batteritiden är mycket bra, vid ganska sparsam användning håller den i flera dagar. Jag skulle gärna att en lite mindre modell , kanske 9-10" då denna känns lite stor att slösurfa med framför TVn.
NettoSat
Usel
(25)
Usel
3 år sedan*
Tänk er för innan ni handlar här. Säkert bra så länge allt fungerar men när något blir fel så är de inte mycket att ha. Levererade en produkt som inte fungerar och vägrade sedan att ta tillbaka eller byta ut. Man får dessutom själv stå för returfrakten vid reklamationer. Riktigt dåligt. En fjärrkontroll där inte alla knappar fungerar (står inget om detta vid beställning) kan inte kallas felfri. Varan som returnerades var i nyskick det är omöjligt att testa funktioner utan att hålla i varan. Enligt distansköplagen så har man rätt att undersöka varans egenskaper och funktion.
*Redigerades 3 år sedan
Philips Avance Collection HR1673
3
(10)
3 år sedan*
Ingen höjdare. - Man inte kan köra sakerna i diskmaskinen - Vispen låter otroligt mycket (utan att jag diskat den svarta delen) - Mixer-huvudet är visserligen bra då det inte skvätter men allt fastnar inne i huvudet och det är ett väldigt pill att får ut det utan att skära sig + Steglös
*Redigerades 3 år sedan
Dyson V6 AnimalPro
3
(3)
4 495 kr
3 år sedan*
Inte mycket att hänga i granen. Sugkraften är helt enkelt kass, visst den suger upp hundhår och damm men småstenar orkar den inte med. Det bästa är munstycket som roterar och borstar upp smuts rätt ok, men kör man utan det så suger den absolut ingenting. För detta pris hade jag förväntat mig mycket mycket mer. Köp något annat är min rekommendation!
*Redigerades 3 år sedan
Ginza
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan*
Nej detta företag är oseriöst. Först är ordern bekräftad sedan borttagen helt utan förklaring. Kommer inte handla mer här.
*Redigerades 4 år sedan
SnugPak Kitmonster 120L
3.5
(1)
683 kr
5 år sedan*
Riktigt bra väska. Kraftigt tyg och bra med fickor. Köp!
*Redigerades 5 år sedan
Sony Xperia Z3 Compact D5803
3.3
(145)
5 år sedan*
Har haft både Iphone och Windows phone innan och när jag nu skulle testar android föll valet på en z3 compact. Jag måste säga att jag är mycket nöjd med både os och hårdvara. Telefonen är lagom storlek och ligger bra i handen, möjligen är den något hal och den glider lätt ur handen. Känns rapp och stabil. Kameran tar ok bilder , inte mer. Att filma funkar men att titta på filmerna är hackigt när man kollar på telefonen. Kan bero på minneskort. Sony har ändrat lite i Android , hade de bara låtit blir att byta ut e-post, telefon och sms apparna så hade det blivit full pott. Jag rekommenderar köp.
*Redigerades 5 år sedan
Sony CyberShot DSC-TX30
2
(1)
5 år sedan*
Hade en föregångare till denna och var mycket nöjd med den. När den gick sönder blev det självklara valet efterföljaren, ack så besviken jag blev. Den har fler MP men ack så slö den blivit, tar sekunder mellan bilderna, hela kameran känns otroligt slö. Vi tycker inte bilderna blir alls så fina som med en förra kameran, mycket svårare att få bra bilder. Svårt att sätta fingret på vad det är men det känns som om kameran inte hänger med, oftast är motivet redan förbi när den tar bilden. Jag skulle inte rekommendera ett köp, sugen ? testa den först.
*Redigerades 5 år sedan
Intel Compute Stick STCK1A32WFC
2.4
(10)
1 650 kr
5 år sedan*
Nej, köp inte. Dåligt: * Rätt så slö och då framför allt disken. * Fläkten låter en del , ett hörfrekvent ljud som hörs när det är tyst i rummet. Pinnen blir väldigt varm så fläkten behöver gå hela tiden. * Sen har vi det där med Wifi, skräp skulle jag kalla det. Har du inte väldigt nära till accesspunkt så funkar det inte alls, blir signalen lite för dåligt så vill den inte koppla upp, telefoner och andra datorer kopplar glatt upp på samma plats. Bara en usb, du måste ha en Hub så snart du skall göra något. Bra: * Liten och smidig. * Kör Kodi riktigt bra (om wifi fungerar) Jag kör kodi med en Flirc mottagare till fjärren och det fungerar riktigt bra.
*Redigerades 5 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Usel
6 år sedan*
Handlade alltid på dustin, men det får nog bli ändring på det. Beställde en produkt med 1-2 dagars leverans, när jag fick orderbekräftelsen skulle det nu ta minst 20 dagar, visst det kan hända. Men, tro inte att dustin ändrar på sin hemsida, det står fortfarande 1-2 dagar fast att de vet att leveranstiden är mycket mycket längre, svagt! Ett sätt att locka kunder till att lägga beställning. Förr kunde man alltid lita på dustins "i lager" men det verkar vara slut på det.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1