Prisjakt

clapper

Medlem sen 2007-05-30
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Dyson V8 Absolute 2020 Sladdlös
Full Star 1
3.9
(30)
5 686 kr
c
clapper
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Första dammsugaren av denna modell, alltså utan sladd och "portabel". Vi satte upp den i hallen hemma, den skitigaste platsen. Spontandammsugning har aldrig varit enklare. Kör man på MAX läget tar batteriet snabbt slut, ca 7-10min. Men på normalläge kan du köra i 30min minst. Lite i taget principen passar bra. Slit med den ut och dammsug bilen, smidigt med de olika sugmunstycken som följer med. Tydlig och genomtänkt konstruktion. Enkel att tömma och göra rent när man väl lärt sig hur man plockar isär den. Vi saknar inte den traditionella "släpa runt" dammsugaren. Vi köpte den för ca 5.000kr på MediaMarkt.

OutdoorExperten
Bra
(500+)
c
clapper
6 omdömen
UselRedigerades 12 år sedan

Oseriösa leveranstider. Vid påpekande av detta via e-post får man skäll av kundtjänst som menar på att man sett fel på hemsidan. Det hade jag ju dock inte. 2-3 dagars leverans blev 12 dagar. Provade några månader senare att beställa igen, samma sak ytterliggare en gång. Att sätta låga priser på sina produkter är enkelt om man inte behöver ha dem i lager.

Logitech UltraX Premium Keyboard (SV)
Full Star 1
4.4
(44)
c
clapper
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Skönare får man leta efter! Jag byter det max 1 gång per år och eftersom det är så billigt så lider jag inte av det! En stor nackdel är att man inte kan skriva på alla andra tangentbord (snabbt iaf) när man vant sig vid detta ;)

Cykelkraft
Dålig
(500+)
c
clapper
6 omdömen
BraRedigerades 16 år sedan

Jag handlade en Cykeldator av dom i deras hämtbutik i Karlstad. De verkade seriösa och har en väl fungerande hemsida med tydlig information angående leveranstider osv. Rekommenderas!