Prisjakt

clapper

Medlem sen 2007-05-30
5
Bidrag
6
Hjälpsamröster
funspace
OK
(3)
OK
10 månader sedan*
En produkt jag köpte gick sönder efter ca 4 månader. Har nu i 2-3 veckor försökt få kontakt med supporten för att få hjälp. Får inget svar, han mailat och skrivit i formuläret på hemsidan. Själva köpet gick snabbt och smidigt men hjälp efteråt verkar inte finnas. Uppdatering. Efter ca en månad hörde de av sig och fick en ersättningsprodukt som funkar perfekt. Snabb hantering när man väl fick svar. Kanske bara hade otur. Höjer betyget från kass till OK.
*Redigerades 9 månader sedan
Dyson V8 Absolute
Full Star 1
3.8
(27)
4 187 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Första dammsugaren av denna modell, alltså utan sladd och "portabel". Vi satte upp den i hallen hemma, den skitigaste platsen. Spontandammsugning har aldrig varit enklare. Kör man på MAX läget tar batteriet snabbt slut, ca 7-10min. Men på normalläge kan du köra i 30min minst. Lite i taget principen passar bra. Slit med den ut och dammsug bilen, smidigt med de olika sugmunstycken som följer med. Tydlig och genomtänkt konstruktion. Enkel att tömma och göra rent när man väl lärt sig hur man plockar isär den. Vi saknar inte den traditionella "släpa runt" dammsugaren. Vi köpte den för ca 5.000kr på MediaMarkt.
*Redigerades 3 år sedan
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Usel
9 år sedan*
Oseriösa leveranstider. Vid påpekande av detta via e-post får man skäll av kundtjänst som menar på att man sett fel på hemsidan. Det hade jag ju dock inte. 2-3 dagars leverans blev 12 dagar. Provade några månader senare att beställa igen, samma sak ytterliggare en gång. Att sätta låga priser på sina produkter är enkelt om man inte behöver ha dem i lager.
*Redigerades 9 år sedan
Logitech UltraX Premium Keyboard (SV)
Full Star 1
4.2
(44)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
Skönare får man leta efter! Jag byter det max 1 gång per år och eftersom det är så billigt så lider jag inte av det! En stor nackdel är att man inte kan skriva på alla andra tangentbord (snabbt iaf) när man vant sig vid detta ;)
*Redigerades 12 år sedan
Cykelkraft
OK
(500+)
Bra
13 år sedan*
Jag handlade en Cykeldator av dom i deras hämtbutik i Karlstad. De verkade seriösa och har en väl fungerande hemsida med tydlig information angående leveranstider osv. Rekommenderas!
*Redigerades 13 år sedan