Zephram

Medlem sen 2007-04-13
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
GregMoto
Bra
(1)
Utmärkt
9 månader sedan

Snabbast i Sverige! Skönt att bli bortskämd med snabb leverans och bra pris.

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Beställde mitt 16GB A-data minne kl 15.00 och har det i handen kl14.00 nästa dag. och... det ligger en godisstång i kartongen. Jag skrattade och mådde gott. Inet Data FTW afaik.

Archos 704 WiFi 40GB
Full Star 1
4
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Du vet att du vill ha den... Det visste jag också, så jag skaffade en. Mitt roligaste köp hittills. Lusläste nätet och var lite tveksam efter en hel del negativa kommentarer här och där. Många klagade på att den inte spelade divx, xvid, fmradio etc. Jag kan bara säga, bu-hu-llshit, det enda jag inte lyckats spela än är divx med ljudet i AC3 format. Mina andra divx xvid, mp4, avi spelar hur bra som helst. Tur att jag inte lyssnade för mycket på klagokören. Men...om jag ska klaga lite då? Ja, pekskärmen är en fettsugare, fingeravtrycken är inte svåra att få dit. Lugn...man måste ju inte trycka med sin feta pekfinger bara för att det är en pekskärm, använd nånting som inte är fett, pennan(inte spetsar) e.d. Nu tycker inte jag att det påverkar så mycket när man tittar på film, utan det syns mest när enheten är avstängd och man synar den. Trådlös koppling är smooth, har du en filserver eller vill sätta upp Archosen som en så är det lätt. Koipera järnet över nätverket. Pdf filer är slöa att ladda, iallfall manualen som är stor. Firmware uppdateringen kan min mor klara av. Nej, köp en så ser du själv. + användbar till mycket, spela upp/in, lagra filer, ha som filserver, foto dump för släktvisning, webmail läsare - inget Flash i Opera läsaren, slö pdfläsning,

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Bra
Redigerades 15 år sedan

En liten glitch in the Matrix. Beställde söndag kväll, men det blev inte skickat förrän på tisdag förmiddag, efter att jag skickat ett mail och frågat. Mailsvaret kom dock väldigt snabbt, det imponerar stort och bidrar till min rekommendation. Köp här.