Kategorier
Prisjakt

Patrick Wetterlöv

Medlem sen 2007-04-09
50
Bidrag
11
Hjälpsamröster
LEGO Disney Princess 41152 Törnrosas Sagoslott
3
(1)
895 kr
3 år sedan
Helt okej Disney-slott. Den nya "modul"-stilen som Lego börjat med innebär förvisso lite skoj när barnen enkelt kan bygga om slottet och få ett nytt utseende. Men tyvärr ger den också ett mycket tråkigare utseende. Bitarna är dock fina och förvånansvärt många för priset. Ett plus för häxan som ingår med egen modul-våning.
LEGO City 60107 Stegbil
3.8
(2)
895 kr
3 år sedan
Mycket fin och prisvärd brandbil. Stegen är gedigen och det finns flera roliga detaljer samt två brandsoldater där den ena har full rökdykarutrustning.
Nintendo Switch
4.2
(112)
3 355 kr
4 år sedan*
Ägt konsolen sen dag ett och är otroligt imponerad! Visst finns det småsaker man kunde gjort snäppet bättre. Men i det stora hela är det en fulländad maskin som ger spelglädje i storarummet, på bussen, ensam, med frun, med barnen och med vänner. Att en så liten enhet kan prestera en sådan grafik är smått imponerande. Kontrollerna är perfekta och batteriet räcker gott och väl. Det finns inte många spel ännu men bara Zelda och Mario Kart gör konsolen till ett säkert köp med väldigt många trevliga speltimmar säkrade. Om du sitter och velar om du ska köpa eller inte - så köp! Nu!
*Redigerades 4 år sedan
Race for the Galaxy
4.1
(3)
299 kr
6 år sedan*
Avancerat kortspel med enormt omspelningsvärde. Vägarna man kan gå är många och de flesta matcher är unika. Dock komplext symbolsystem som gör att det tar några matcher innan man är med. Sen går det istället väldigt snabbt då man knappt behöver läsa någon text. Vilket behövs för man vill spela igen, igen och igen. Den första expansionen (The Gathering Storm) tillför mycket och är ett måste efter några matcher för att hålla spelet intressant. Största minuset är bristen på interaktion - kallas ofta för ett "multiplayer solitary"-spel.
*Redigerades 6 år sedan
Tempest: Love Letter
3.8
(3)
99 kr
6 år sedan*
Busenkelt och kul spel som tilltalar så väl icke-gamers som inbitna spelare. Väldigt mycket interaktion, enkelt att lära sig och lätt att ta med. Samt billigt! Blir dock repetitivt efter ett tag.
*Redigerades 6 år sedan
Star Realms
3.8
(3)
139 kr
6 år sedan*
Snabbspelat och kul kortspel som liknar Dominion i upplägget fast med direkt konfrontation istället. Kan spelas många gånger utan att man tröttnar och är enkelt att ta med.
*Redigerades 6 år sedan
Twilight Imperium: Shattered Empire (exp.)
3.8
(1)
6 år sedan*
Obligatorisk expansion till ett fantastiskt brädspel! De nya Strategy Cards:en är bättre på alla sätt. Dessutom möjlighet till 8 spelare, nya objectives som främjar interaktion, nya techs som balanserar upp spelet, nya raser samt massor av små valfria tillägg.
*Redigerades 6 år sedan
SteelSeries Rival
3.5
(69)
7 år sedan*
Underbar mus! Har tidigare använt en Intelliemouse 3.0 och var rädd att jag aldrig skulle hitta en efterträdare. Den mus fyller glatt tomrummet efter Intellimousen. Den ligger perfekt i handen (ganska stor hand) och knapparna är sköna. Tumknapparna har bra motstånd och är stora och lätta att träffa. Gummiytan gör det enkelt att lyfta musen utan större kraft. Lagom tyngd. Klockren mjukvara från Steelseries. Bra pris.
*Redigerades 7 år sedan
Cranium 2.0
3.5
(1)
11 år sedan*
Bästa sällskapsspelet jag spelat utan tvekan! Har spelat första utgåvan tidigare och tyckte redan då att det var väldigt bra och gillade starkt idéen med flera olika kategorier av utmaningar. Men det fanns en del brister som irriterade under spelets gång. I denna nyare version är alla orosmoln dock borta, och spelet är nästintill perfekt! Det enda minuset, som snor en stjärna, är att de 600 korten kommer plöjas igenom inom en snar framtid och att det inte blir samma utmaning när man redan haft ett visst kort tidigare. Alla spelälskare gläd er över detta fantastiska sällskapsspel!
*Redigerades 11 år sedan
Sida 2