Kategorier
Prisjakt

Patrick Wetterlöv

Medlem sen 2007-04-09
50
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Xiaomi Smartmi SmartFan 3
4
(14)
1 442 kr
en månad sedan
Så bra! Tyst, smart, enkel och bra luftflöde. Smidigt med både app, fjärrkontroll och knappar på själva fläkten. Batterifunktionen är en kul grej även om den nog oftast kommer stå inkopplad. Hela familjen är supernöjd!
Microplane Elite Cube Rivjärn
2.3
(1)
549 kr
2 månader sedan
Riktigt dålig! Tunn metall som gör rotfrukter nästan omöjligt att riva. Hopplös att göra ren då diskborstar fastnar i rivbladen mycket mer än andra rivjärn. Lättare att skada sig på än andra. Dessutom har delar lossnat efter 1-2 år. Det enda som är bra är att den har uppsamlingsfunktion och att riven ost blir tunn och fin.
Beurer PO 30
3.9
(3)
464 kr
8 månader sedan
Mycket bra! Fungerar på vuxna och små barn (testat på femåring utan problem). Väldigt enkel. Avläsningen verkar stämma med den vi använder på sjukhuset. Skärmen är tydlig och displayen roterar informationen åt det håll man håller den. Viktigt att veta med pulsoxymetrar är att det kan ta 10-20 sekunder innan den läser rätt - det gäller även de ”riktiga” på sjukhuset.
Medistore
Bra
(103)
Utmärkt
8 månader sedan
Bra sortiment. Rimliga priser. Väldigt snabba leveranser. En fröjd att beställa från.
Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse
4.2
(27)
990 kr
ett år sedan
Helt magisk! +60 timmars batteritid! Vilket är otroligt mycket. +Väldigt bra ergonomi. +Lätt. +Supersmidig att stänga av/sätta på. (Bra med off-knapp för bärbara datorer då denimet råkar väcka datorn när skärmen är stängd). +Stilren. -Dyr. Men helt klart värd sitt pris. Så snart min mus till den stationära är tillräckligt utsliten köper jag en sån här till den också.
One For All URC 6810 TV Zapper
4.2
(2)
126 kr
ett år sedan
Klockren! Använder med en projektor och reciever. Bra knappar och allt svarar direkt. Enkel att programmera.
Apple AirPods
3.8
(147)
1 439 kr
3 år sedan
Fantastiska! Vilken frihet. Startar snabbt när man tar upp dem ur etuiet och är Siri-redo inom 1 sekund. De sitter som en dröm och även efter under joggingpass är det inte mer än då och då som man behöver peta till dem för att de ska sitta perfekt. Har aldrig ramlat ur vid aktivitet. Smidigt att med "knackning" kunna starta Siri på höger och pausa/starta på vänster. Smidigare volymkontroll vore önskvärt men svårt att få till. Enstaka trubbel med parkoppling tidigare men var nu längesedan.
Under Armour Alter Ego Compression SS Shirt (Herr)
3.5
(1)
299 kr
3 år sedan
Snygg och skön. Bekväm att träna i. Dock väldigt små storlekar. Har själv oftast S men i denna har jag M och även den sitter väldigt tajt.
LEGO Disney Princess 41067 Belles Förtrollade Slott
3.3
(1)
3 år sedan
Väldigt fint Disney-slott! Både Belle och Odjuret är riktigt fina. Prisvärt. Minus för lite för många "lösa" saker som serveringsbord, garderob etc. som lätt hamnar i en hög.
LEGO Friends 41095 Emmas Hus
3.3
(1)
5 804 kr
3 år sedan
Fint hus med flera roliga detaljer i de olika rummen. Gediget bygge som lämpar sig bra för lek med gubbarna. Enda minuset är priset som är i överkant.
Sida 1