Prisjakt

Janne_G

Medlem sen 2007-03-25
42
Bidrag
10
Hjälpsamröster
StyraHem
Utmärkt
(500+)
J
Janne_G
42 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Smidig shop, bra filtrering

Shelly Plug S
Full Star 1
4.1
(18)
185 kr
J
Janne_G
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Köpt mest för energimätning. Jag tycker Shellys app är riktigt bra till skillnad från andra omdömen här. Nu har jag flera Shelly enheter och är därmed lite van med deras upplägg. Jag använder den inte med Euro plug men vet att den inte är avsedd för de tunnare stiften. Det borde den vara.

Sandberg USB Webcam Pro
Full Star 1
1
(3)
366 kr
J
Janne_G
42 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpt från Dustin, gjorde ett snabbtest och testade bildkvalitet. Det var riktigt dåligt på alla sätt. Provade inte micken då bilden var så usel. Retur direkt. Ingen skugga på Dustin leveransen var snabb och bra. Övriga prylar fungerade som förväntat.

Husqvarna-Electrolux QN4248W (Vit)
Full Star 1
5
(1)
8 490 kr
J
Janne_G
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Jag tycker de flesta inbyggnads micro är dyra, även denna. Färgen är Husqvarnas nya lite "offwhite" så man bör ha den tillsammans med deras nya serie, eller en bit ifrån annat som är mera "ren-vitt". Jag gillar utseendet med den helt släta fronten utan knappar. Även luckan öppnas med touch sensor. Inställningar mm är väldigt logiska. Den har en liten bonus funktion som är att tallriken fortsätter rotera tills det man ställt in har exakt samma position som när man ställde in det. Så kaffekoppen får numera alltid örat utåt när det den är uppvärmd.

Bosch WAT2869MSN (Vit)
Full Star 1
3
(1)
J
Janne_G
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Köpt januari 2020. Gör sitt jobb men tvättprogrammen är långsammare än vår gamla maskin. Automatisk dosering är bekvämt men gör att man ogärna växlar mellan tvättmedel för vittvätt och kulörtvätt. Ljudnivån är även lite högre. Nu efteråt så ångrar jag att vi inte gick upp en klass då påstås maskinerna vara tysktillverkade och denna är tillverkat i Turkiet. Denna tillhör serie 6 nästa nivå upp enligt Bosch är serie 8.

Bosch WTW85M49SN (Vit)
Full Star 1
3
(1)
5 436 kr
J
Janne_G
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Köpt januari 2020. Gör sitt jobb men har vi har problem med att tvätten rullar ihop sig i bollar med följden att det blir blött mitt i. Nu efteråt så ångrar jag att vi inte gick upp en klass då påstås maskinerna vara tysktillverkade och denna är tillverkat i Turkiet. Denna tillhör serie 6 nästa nivå upp enligt Bosch är serie 8.

Kärcher WD 6 P Premium
Full Star 1
4
(14)
J
Janne_G
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Det är ingen proffsmaskin, jag har hyrt sådan vid något tillfälle och dessa är betydligt bättre. Men det är en bra hobbymaskin och jag tycker denna är prisvärd. Bra: Suger bra Stor behållare Lättrullad Mina påsar har alla hållit, trots att jag tömt o återanvänt när det var mycket damm. Eluttag för maskin med start/stopp funktion Hanterbar vikt Mindre bra. Det hade ju varit praktiskt med sladdvinda Väldigt svår att göra ren utvändigt efter den stått i slipdamm Hållare för rör mm känns lite B Golvmunstycket kunde varit bättre Dyra påsar 50.-/st

Broadlink RM Mini 3
Full Star 1
3
(4)
J
Janne_G
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Detta är en IR sändare som man kopplar ihop till sitt Wifi hemma. Funkar dock bara med 2,4Ghz. Sedan finns det 2st relevanta appar. "Broadlink e-control: Om du bara ska använda telefonen som fjärrkontrol. Den har ett ganska snyggt grafiskt gränssnit där man lägger till olika typer av apparater och sedan "teachar" varje knapp mot en original fjärr. Man kan även skapa Scener som är en följd av kommandon, men dessa presenteras ganska dåligt man får sidscrolla för att se alla. IHC for EU är den app som är roligast. Mha denna kan man koppla röstkommandon till Google home eller Alexa. Denna app har ett stort bibliotek med olika fabrikats fjärrkontroller som man lägger till. Det grafiska utseendet är supertrist, men grejen är att man skapar scener med ett eller fler kommandon. Man sätter då namn på dessa scener och kan sen till Google home säga "Hey Google activate TV on" om man nu döpt en scen till TV on. Appen är lite strulig och jag fick koppla bort och lägga till kopplingen till appen i Google home efter varje gång jag redigerat en scen. Det är även förvirrande att inga enheter under "IHC for EU" dyker upp, men de scener man skapar finns tillgängliga. Så kortfattat en mycket rolig liten pryl man kan göra mycket med om man engarerar sig i apparna. Dessa känns struliga och inte helt självklara. men med tanke på priset och möjligheterna så blir det ändå högt betyg.

Huawei MateBook D 14 2018 14" i5-8250U (Gen 8) 8GB RAM 256GB SSD
Full Star 1
3.7
(3)
J
Janne_G
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Denna laptop gör generellt ett bra intryck, stadigt byggd låg vikt skönt tangentbord, bra matt IPS skärm. Saknade dock home, end, pgup, pgdn tangenter. men löses med Fn+piltangent. Jag gillar konceptet med 4 kärnig processor med inbyggd grafik. Det drar förhållandevis lite ström vs prestanda, och grafiken räcker för mina behov. Någon hade kallat den "större" modellen med grafikkort för Mac kopia. Och jag ger detta omdöme ganska rätt, det är intrycket man får och laddaren förstärker detta intryck. Det följer med en del bloatware men inte mer än att det går ganska fort att avinstallera. Jag tycker inte fläkten går igång för ofta, insugen sitter i ytterkant på undersidan och tänker man bara lite på detta så är den normalt tyst. Har hittills använt den i 2d och inte märkt av några buggar eller annat ännu... Man måste tyvärr godkänna Huaweis villkor samtidigt som Microsofts, så man är övervakad av bägge.

Friluftsland
J
Janne_G
42 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Bra utbud och bra priser tillräckligt snabb leverans Min jacka blev prissänkt dagarna efter köp. Detta justerades snyggt och smidigt