Prisjakt

Janne_G

Medlem sen 2007-03-25
39
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Sandberg USB Webcam Pro
Full Star 1
1.3
(3)
469 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Köpt från Dustin, gjorde ett snabbtest och testade bildkvalitet. Det var riktigt dåligt på alla sätt. Provade inte micken då bilden var så usel. Retur direkt. Ingen skugga på Dustin leveransen var snabb och bra. Övriga prylar fungerade som förväntat.
Husqvarna-Electrolux QN4248W (Vit)
Full Star 1
3.8
(1)
6 875 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Jag tycker de flesta inbyggnads micro är dyra, även denna. Färgen är Husqvarnas nya lite "offwhite" så man bör ha den tillsammans med deras nya serie, eller en bit ifrån annat som är mera "ren-vitt". Jag gillar utseendet med den helt släta fronten utan knappar. Även luckan öppnas med touch sensor. Inställningar mm är väldigt logiska. Den har en liten bonus funktion som är att tallriken fortsätter rotera tills det man ställt in har exakt samma position som när man ställde in det. Så kaffekoppen får numera alltid örat utåt när det den är uppvärmd.
Bosch WAT2869MSN (Vit)
Full Star 1
2.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Köpt januari 2020. Gör sitt jobb men tvättprogrammen är långsammare än vår gamla maskin. Automatisk dosering är bekvämt men gör att man ogärna växlar mellan tvättmedel för vittvätt och kulörtvätt. Ljudnivån är även lite högre. Nu efteråt så ångrar jag att vi inte gick upp en klass då påstås maskinerna vara tysktillverkade och denna är tillverkat i Turkiet. Denna tillhör serie 6 nästa nivå upp enligt Bosch är serie 8.
*Redigerades ett år sedan
Bosch WTW85M49SN (Vit)
Full Star 1
2.5
(1)
5 436 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Köpt januari 2020. Gör sitt jobb men har vi har problem med att tvätten rullar ihop sig i bollar med följden att det blir blött mitt i. Nu efteråt så ångrar jag att vi inte gick upp en klass då påstås maskinerna vara tysktillverkade och denna är tillverkat i Turkiet. Denna tillhör serie 6 nästa nivå upp enligt Bosch är serie 8.
Kärcher WD 6 P Premium
Full Star 1
3.8
(12)
1 889 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Det är ingen proffsmaskin, jag har hyrt sådan vid något tillfälle och dessa är betydligt bättre. Men det är en bra hobbymaskin och jag tycker denna är prisvärd. Bra: Suger bra Stor behållare Lättrullad Mina påsar har alla hållit, trots att jag tömt o återanvänt när det var mycket damm. Eluttag för maskin med start/stopp funktion Hanterbar vikt Mindre bra. Det hade ju varit praktiskt med sladdvinda Väldigt svår att göra ren utvändigt efter den stått i slipdamm Hållare för rör mm känns lite B Golvmunstycket kunde varit bättre Dyra påsar 50.-/st
Broadlink RM Mini 3
Full Star 1
2.9
(4)
499 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Detta är en IR sändare som man kopplar ihop till sitt Wifi hemma. Funkar dock bara med 2,4Ghz. Sedan finns det 2st relevanta appar. "Broadlink e-control: Om du bara ska använda telefonen som fjärrkontrol. Den har ett ganska snyggt grafiskt gränssnit där man lägger till olika typer av apparater och sedan "teachar" varje knapp mot en original fjärr. Man kan även skapa Scener som är en följd av kommandon, men dessa presenteras ganska dåligt man får sidscrolla för att se alla. IHC for EU är den app som är roligast. Mha denna kan man koppla röstkommandon till Google home eller Alexa. Denna app har ett stort bibliotek med olika fabrikats fjärrkontroller som man lägger till. Det grafiska utseendet är supertrist, men grejen är att man skapar scener med ett eller fler kommandon. Man sätter då namn på dessa scener och kan sen till Google home säga "Hey Google activate TV on" om man nu döpt en scen till TV on. Appen är lite strulig och jag fick koppla bort och lägga till kopplingen till appen i Google home efter varje gång jag redigerat en scen. Det är även förvirrande att inga enheter under "IHC for EU" dyker upp, men de scener man skapar finns tillgängliga. Så kortfattat en mycket rolig liten pryl man kan göra mycket med om man engarerar sig i apparna. Dessa känns struliga och inte helt självklara. men med tanke på priset och möjligheterna så blir det ändå högt betyg.
*Redigerades 2 år sedan
Huawei MateBook D 14 i5 8GB 256GB (2018)
Full Star 1
3.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Denna laptop gör generellt ett bra intryck, stadigt byggd låg vikt skönt tangentbord, bra matt IPS skärm. Saknade dock home, end, pgup, pgdn tangenter. men löses med Fn+piltangent. Jag gillar konceptet med 4 kärnig processor med inbyggd grafik. Det drar förhållandevis lite ström vs prestanda, och grafiken räcker för mina behov. Någon hade kallat den "större" modellen med grafikkort för Mac kopia. Och jag ger detta omdöme ganska rätt, det är intrycket man får och laddaren förstärker detta intryck. Det följer med en del bloatware men inte mer än att det går ganska fort att avinstallera. Jag tycker inte fläkten går igång för ofta, insugen sitter i ytterkant på undersidan och tänker man bara lite på detta så är den normalt tyst. Har hittills använt den i 2d och inte märkt av några buggar eller annat ännu... Man måste tyvärr godkänna Huaweis villkor samtidigt som Microsofts, så man är övervakad av bägge.
Friluftsland
OK
(50)
Utmärkt
3 år sedan
Bra utbud och bra priser tillräckligt snabb leverans Min jacka blev prissänkt dagarna efter köp. Detta justerades snyggt och smidigt
Electrolux EUO93DB
Full Star 1
2.4
(3)
2 005 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Blir vår tredje Ultraone, förra höll i 7 år, vilket jag tycker är bra med tanke på hur mycket vi använt den, samt att den ibland fått ta en hel del slipdamm mm. Just denna modell är lite lättare än den förra. Verkar suga bättre trots betydligt lägre effekt. Även markant tystare, men man ska nog inte gå helt på db värdet då olika ljud upplevs olika störande. EUO93DB är budget modellen i Ultraone serien med manuell effektreglering och enklare handtag. Just det sistnämnda tycker jag är en fördel då jag uppfattar deras "Ergo" handtag som väldigt klumpigt, speciellt när man använder lilla borsten. Man får med ett extra golvmunstycke avsett för klinkergolv. Men jag tycker det munstycket funkar utmärkt även för vissa korthåriga mattor, borsten får upp ludd som original golvmunstycket inte får.
*Redigerades 3 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
snabbt o smidigt
Sida 1