Prisjakt

Buck Rogers

Medlem sen 2007-03-06
10
Bidrag
18
Hjälpsamröster
Duux Whisper Flex Smart Ultimate
Full Star 1
3.5
(2)
2 999 kr
B
Buck Rogers
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Kort review - Dålig byggkvalité, fläkten svajar som en flaggstång när du rör vid den. - Vibrerande ljud hörs lite då och då, inte så ofta men störande i sovrummet. Måndags ex? - Ej genomtänkt app. Onödiga undermenyer för att komma åt enkla funktioner. - Dålig batteri tid, räcker inte en dag. - Har du husdjur eller barn är kontrollpanelen vid foten en ny leksak för dom. - Naturligtvind är inte så övertygande, konkurenterna gör det bättre. - Dyr + Vertikal rörelse + Tyst, så är alla andra fläktar med DC motor. + Nattläge där kontrollpanelen släcks och ljudet nästan avstängt. + Stark ir fjärr, behöver inte rikta fjärren mot fläkten. + Docking station Eller så köper man en Smartmi fan 3 som inte har något av ovanstående cons och ca1000kr billigare. Min Duux fläkt åkte tillbaks.

Meaco Fan 1056
Full Star 1
4.6
(8)
1 999 kr
B
Buck Rogers
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Hade den i en vecka sen åkte den tillbaks. När fläkten svänger vertikala hörs en tydligt tickande ljud som är väldigt störande. Tydligen är det ett känt fel. En annan nackdel är att pip ljudet inte går att stänga av. För övrigt är fläkten relativt tyst. Vi hade den på 2an i sovrummet utan problem. Priset då, överprissatt om ni frågar mig. Runt 700kr kanske. Vill man inte lägga ut med så mycket pengar på en fläkt så är Honeywell QuietSet ett bra alternativ. Tyst och går att ha i sovrummet på på ettan eller tvåan. Du hör fläkten när den är igång med det är inte ett störande ljud. Sen har den inga pip ljud när man byter inställningar.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
B
Buck Rogers
10 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabb leverans, skulle ta 3 dagar men kom nästa dag!

Smartmi SmartFan 3
Full Star 1
4.3
(17)
1 749 kr
B
Buck Rogers
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Tyst är den men jag tycker inte om ljudet från DC motorn (Det är nog vi med superhörsel som hör det 🙂). Därför kan den inte stå i sovrummet. Där har vi kvar vår 2 år gammla Honeywell Quietset. Annars är det en fläkt med massor av funtioner och röststyrning för både iOS och Android. Har haft fläkten i en vecka.

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier
Full Star 1
3.8
(5)
840 kr
B
Buck Rogers
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Något jag önskade att jag visste innan köp, till det senare. Xiaomi luftfuktare fugerar precis som den skall och den stora tanken räcker hela natten utan att behöva fylla på och app styrningen är enkel att förstå och använda. Tre fasta och ett auto läge där du bestämmer fuktigheten. Vi har kört våran på auto 50% fuktighet sen är det bara och fylla på med vatten när det behövs. Nu till problemet. Det vita/dimmiga dammet som lägger sig överallt i HELA lägenheten och går till och med in i skåpen. Det är biprodukt från vattenångan när det torkar, inget farligt men har du astma är det inte så bra. Jag kan tänka mig att elektronik speciellt dom med fläktar inte mår så bra av det på längden. Sen får du räkna med att städa oftare, mycket oftare! Vi har haft produkten i två månader och använder den inte längre.

KEF LSX
Full Star 1
4.1
(12)
8 995 kr
B
Buck Rogers
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Jag har dom som skrivbordshögtalare vilket är lite som bortkastat. Dom är inte riktigt gjorda för närfältslyssning. Visst funkar dom men behöver 1.5-1.7m för att nå sin potential. Har du ett djupt skrivbord så är det lugnt. Själv sitter jag ca 60cm ifrån högtalarna och lätt vridna mot mig. Sitter man så nära tappar dom sin pondus och grepp i musiken, allt känns "tunnt". Det är inget appen kan fixa. Det ultimata vore att LSX hade rumskalibering med mikrofon. För att få tillbaks lite av köttet i musiken så har jag kopplat in en sub, det har faktisk hjälp. Mitt råd är låna hem och provlyssna och se om det funkar för dig. Köpte dom för 7 månader sedan.

DPJ Interiör
OK
(44)
B
Buck Rogers
10 omdömen
Usel3 år sedan

Det ända som är positivt är personalen i butiken väldigt trevliga och hjälpsamma men där tar det slut. Fick jaga dom med blåslampa för att sitt ärende avklarat. Räkna med 30+ minuter i telefonkö! Gå inte på "REAN" dom har samma priser helatiden. Black friday, Cyber monday, mellandagsrea, samma skit. Önskande att jag läste reviews innan.

H&M
Dålig
(39)
B
Buck Rogers
10 omdömen
Usel3 år sedan

Beställde två t-shirts och inget har hänt på en vecka. Dom bara sitter där och väntar på bättre tider. Ursel leveranstid!

Jays a-Jays Four for iOS In-ear
Full Star 1
3.2
(109)
B
Buck Rogers
10 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Bra ljud men sladdarna leder för mkt ljud. Så fort man rör sig och kommer åt sladden sprider ljudet in i örona. Att gogga med dom är bara att glömma. Dom åker tbks!

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
B
Buck Rogers
10 omdömen
OKRedigerades 14 år sedan

Jättebra nätbutik med tar alldeles för lång tid på reklamationer. Jag köpte en Tomtom och det var defekt på skärmen. För att få den utbytt tog hela processen nästan 3v. Då skickade jag in den samma dag jag fick retur fraktsedeln.