Kategorier
Prisjakt

Buck Rogers

Medlem sen 2007-03-06
12
Bidrag
4
Hjälpsamröster
KEF LSX
4
(8)
12 490 kr
5 månader sedan*
Jag har dom som skrivbordshögtalare vilket är lite som bortkastat. Dom är inte riktigt gjorda för närfältslyssning. Visst funkar dom men behöver 1.5-1.7m för att nå sin potential. Har du ett djupt skrivbord så är det lugnt. Själv sitter jag ca 60cm ifrån högtalarna och lätt vridna mot mig. Sitter man så nära tappar dom sin pondus och grepp i musiken, allt känns "tunnt". Det är inget appen kan fixa. Det ultimata vore att LSX hade rumskalibering med mikrofon. För att få tillbaks lite av köttet i musiken så har jag kopplat in en sub, det har faktisk hjälp. Mitt råd är låna hem och provlyssna och se om det funkar för dig. Köpte dom för 7 månader sedan.
*Redigerades 2 dagar sedan
DPJ Interiör
Dålig
(14)
Usel
en månad sedan
Det ända som är positivt är personalen i butiken väldigt trevliga och hjälpsamma men där tar det slut. Fick jaga dom med blåslampa för att sitt ärende avklarat. Räkna med 30+ minuter i telefonkö! Gå inte på "REAN" dom har samma priser helatiden. Black friday, Cyber monday, mellandagsrea, samma skit. Önskande att jag läste reviews innan.
H&M
Dålig
(27)
Usel
4 månader sedan
Beställde två t-shirts och inget har hänt på en vecka. Dom bara sitter där och väntar på bättre tider. Ursel leveranstid!
Jays a-Jays Four for iOS
2.9
(109)
10 år sedan*
Bra ljud men sladdarna leder för mkt ljud. Så fort man rör sig och kommer åt sladden sprider ljudet in i örona. Att gogga med dom är bara att glömma. Dom åker tbks!
*Redigerades 10 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
OK
12 år sedan*
Jättebra nätbutik med tar alldeles för lång tid på reklamationer. Jag köpte en Tomtom och det var defekt på skärmen. För att få den utbytt tog hela processen nästan 3v. Då skickade jag in den samma dag jag fick retur fraktsedeln.
*Redigerades 12 år sedan