Prisjakt

b_lindahl

Medlem sen 2007-01-20
19
Bidrag
8
Hjälpsamröster
VVS Home
b
b_lindahl
19 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Helt otroligt snabb leverans. Grymt imponerad. Billigast på prisjakt på varan (spolknapp till Svedbergs toalet) dessutom. Imponerad!

Electrolux EKC6051BOW 400V (Vit)
Full Star 1
3.4
(12)
b
b_lindahl
19 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Fruktansvärt dålig kvalitet på spisytan. Efter mindre än ett år är den otroligt sliten. Precis likadant använd som tidigare spis som såg bättre ut efter 10 års användning. Electrolux tycker det inte är något konstigt utan anser att vi inte rengjort ytan och haft ordentliga kastruller. Köp något annat märke.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
b
b_lindahl
19 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Som vanligt inga problem. Bra priser och snabba leveranser.

Ring Doorbell Pro
Full Star 1
3.6
(23)
b
b_lindahl
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Fördelar: * Enkel att använda. * Flera skal för att anpassa utseendet så det passar din fasad. Nackdelar: * Kräver att man betalar för att videoklipp ska gå att spara eller ens se i efterhand mm (från 3 €/månad or 30 €/år). Inget hemligt men rätt hård begränsning i funktionalitet om man inte köper prenumeration. * Rätt usel kvalitet på högtalaren i enheten. Rätt svårt att höra för den vid dörren vad man säger till dem. * Riktigt usel integration mellan Ring och andra smarta-hemprylar. Det absolut mest självklara vore integration med andra smarta lås, t ex en av de marknadsledande, Yale doorman. Nu är man utelämnad att använda tidsstyrning för att (in)aktivera rörelselarm mm eller sköta det manuellt. Största besvikelsen med Ring Doorbell faktiskt. Att starta stoppa rörelselarm när man låser ytterlåset skulle göra den så många gånger mer smidig att använda.

OnePlus 7T Pro Dual SIM 8GB RAM 256GB
Full Star 1
4.2
(10)
b
b_lindahl
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Ok telefon men den har åtminstone tre saker som gör att jag kommer försöka få lämna tillbaka den nu efter att använt den ett par veckor. Kameran! Den är hopplöst dålig inomhus i normalbelysning. Minsta lilla rörelse och det blir suddiga bilder. Upplevde inte samma problem på Oneplus 6T som jag hade innan och det var länge sedan jag hade såna problem att få bra bilder på en Androidtelefon. Jag trodde den typen av problem var förbi. Detsamma gäller otillräcklig batteritid. Se vidare. 90Hz skärmen må vara trevlig men batteriet är inte tillräckligt om du använder telefonen en hel del. Det går som tur är att uppdateringsfrekvensen till 60Hz. Då räcker batteriet gott och väl en hel dag med hård användning. kan inte påstå att jag tycker skärmen blir märkbart sämre heller. Selfikameran som åker ut är designmässigt ett litet feltänk om du använder ansiktsigenkänning för att låsa upp mobilen. Du måste trycka på strömknapp eller dubbelklicka på skärm för att selfikameran ska åka ut. Det tar lite vitsen av enkelheten att bara lyfta telefonen och man loggas in när framåtvända kameran alltid är tillgänglig. Jag använder dock fingeravtrycksläsaren för att logga in så det stör mig inte nämnvärt. I och med att batteriproblemet går att komma runt med lägre uppdateringsfrekvens hade jag kunna leva med telefonen om den varit billigare. Men för en premiumtelefon är det faktiskt inte ok med så allvarliga problem, framförallt när det kommer till kameran. 😕 I övrigt håller jag med andra recensenters plus och minus.

Bygghemma
Bra
(500+)
b
b_lindahl
19 omdömen
Usel5 år sedan

Skitdålig kundbemötande. Lovar leverans ett visst datum. Orderbekräftelsen ger ett annat datum. Säljare som lovar höra av sig men gör det inte. Vidare ville de senare debitera mig för extra avgift för kranbil (ca 2000kr) om jag dellevererade de två produkter jag beställt vilket de inte upplyste om vid beställning. Detta trots att man kan köpa dem var för sig och bägge har fri frakt. För övrigt föll det sig att jag beställde på black friday. Jag gick via prisjakt till produktsida och såg därför inte att de hade 5% rabatt under black friday som nämnde spå startsidan. Fick ett mail om det efter beställning istället. Jag fick därför inte rabatten. Det rättade de visserligen motvilligt till när jag frågade om det vid kontakt på måndag.

Munshop.se
b
b_lindahl
19 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Kontaktat dem via mail två gånger för ett bra tag sedan, inte fått något svar.

Sony SBH20 Wireless In-ear
Full Star 1
4.2
(97)
b
b_lindahl
19 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Helt ok headset men clipet som man fäster headsetet med är fullständigt värdelöst. Det är för tight att det i princip bara sitter i en platt tygbit liknande krage. Cilpet är så centralt om man använder det ofta så tyvärr kan jag inte rekommendera headsetet.

ZTE Blade
Full Star 1
4.4
(191)
b
b_lindahl
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Förmodligen den bästa Android-telefonen i instegsklassen. Som andra påpekar är kameran och responsiviteten hos skärmen inte lika bra som på dyrare modeller men för det priset är det svårt att ha några större invändningar. + Bra skärm med hög upplösning + Telefonen känns på det hela väldigt rapp + Mycket bra pris - Kameran och avsaknaden av blixt/lampa - Touch-funktionen fungerar ibland lite långsamt

KeySonic ACK-540 RF (Nordisk)
Full Star 1
4.2
(19)
b
b_lindahl
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Lite förvånad att så många ger det bra betyg. Räckvidden är medioker och har man mer än 2m till soffan så är det i princip obrukbart och det behövs inte mycket som skymmer för att det inte ska fungera alls. Jag kan inte rekommendera detta tangentbord även om det är rätt billigt.