Kategorier
Prisjakt

NorthPew

Medlem sen 2017-04-17
11
Bidrag
3
Hjälpsamröster
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition
3.6
(56)
1 190 kr
en månad sedan*
Generellt: Helt nöjd med headsetet. Den är väldigt funktionär. Det bästa med den är att den har 1 dygn batteri liv. Man kan gå flera meter från transmittern och fortfarande har en bra sändning. Samt har den en okej mic men skulle nästan rekommendera en riktig mikrofon istället. Väldigt påkostad för bra funktioner och design val. Hörlurarna är även certifierade av chatt tjänsten Discord, vilket ska tydligen ge en bra chatt känsla. Motivering: Dock tycker många olika att dessa hörlurar är behagliga och andra inte när det gäller att använda denna med glasögon. För mig är de rätt så spelbara och känner ingen press mot huvudet eller öronen. Passformen är anpassad för normal stora öron om man ska jämföra med mitt förra headset. Det förra headset jag hade var och är en Asus Strix fusion 500 som hade en dålig passform med glasögon. Om man är osäker kan man i för sig själv testa att köpa de på någon rea eller nåt. Om dessa är inget för dig kan du testa Logitech g533 som har lite bättre ljud. Köpte dessa själv på denna black friday med ett erbjudande på 899kr. Om du upplever att något är fel, uppdatera hörlurarna och återansluta dem med transmittern! Positivt: + Batteri liv (24h) + Super lång räckvidd + Reservdelar finns att köpa (bland annat bandet och batterierna för ett ok pris) + Funktioner (Transmittern kan bland annat ha ljud ingångar och utgångar genom AUX) + Ljud prioriteringar (När någon pratar så kan den då överrösta spelet om jag förstod korrekt) + Justerbar band för att avblasta tyngd mot huvudet - Man kan ladda hörlurarna när man spelar såsom Creative sound Blaster jam kan göra (episk funktion och borde finnas till alla trådlösa) + Helt ok programvara Negativt: - Laddkablarna är lite för korta och om man laddar dem kan det bli lite jobbigt - Kåporna kanske skulle vara lite mera djupa eftersom man kan ibland känna av ljud-drivers (som någon annan sa, man får helt enkelt putta fram hörlurarna en del framåt för att slippa känna av ljud elementen). -Strömsparfunktionen letar efter ljud från mikrofonen snarare än ljud i hörlurarna så de kan stänga av sig om man inte pratar (går att stänga av i programvaran) Återkommer med mera info.
*Redigerades en månad sedan
Asus ROG Strix XG32VQ
2.4
(5)
5 516 kr
2 år sedan*
En fantastisk datorskärm. Har haft den över 2 år nu. Och den är väldigt bra. Passar jättebra till gaming. Den har displayport mini och HDMI. Samt en usb hubb. Det är väldigt mycket ghosting i skärmen och man märker den som mest när man scrollar upp och ned när man söker.
*Redigerades en månad sedan
Xiaomi Redmi AirDots
3.4
(6)
209 kr
4 månader sedan*
Köpte dessa för 227kr och ganska så nöjd med produkten. Helt okej ljud profil till dessa och har bluetooth 5, kodex SBC. Känns som om det är en del brusreducering. Det kan vara en del problem med parkopplingen mellan dem men det är bara att starta om hörselsnäckorna igen. Asken är liten och mindre än min hand. Samt är den väldigt lätt. Uppdatering: Nu har jag haft dessa nu i några veckor och vill säga att det är ibland svårt att sätta rätt dem i öronen då det känns som om de ska trilla ur. Samt att den högra lurens batteri sitter löst så att det skallrar när man går snabbt.
*Redigerades 3 månader sedan
Logitech G513 Carbon Tactile (Nordisk)
3.5
(11)
1 149 kr
5 månader sedan
Haft detta tangentbord i ett tag nu och kan säga att det är ett fint tangentbord även om den har några år på nacken. Valde denna eftersom den har ett handledsstöd för att motverka olika sorts skador. Dock kan man få ont i lederna om man sitter mycket vid datorn. + Fullt med knappar + Bra använt material + Design + RGB + Handledsstöd + Viss ergonomisk + USB hubb för en port - Handledsstödet är en svett- och kletmagnet - Ingen volym hjul (tänker på priset på produkten) - Handledsstödets storlek borde vara lite mera större (om man har lite större händer) - Inte de bästa tangent switchar men de gör sitt jobb - Dålig magnet som håller fast stödet med tangentbordet
Logitech G703 Lightspeed
3.1
(5)
789 kr
9 månader sedan*
En av mina första gaming möss som är trådlösa. Är rejält snabb och är snabbare än vissa andra trådade möss. Den är väldigt lätt och är ganska så ergonomisk. 2020-05-11: Nu har jag haft denna mus över två veckor och jag kan säga att den är ganska så bra. Håller mig kvar på 4/5 stjärnor. Den har ett batteriliv på 47 timmar och det tar typ 15-30 min för att ladda den till 100% (om man har runt 50-60%). Logitech tycker att man undviker att man laddar den till 100%, eftersom batteriet kan bli överladdad, så man måste vara lite med så att man inte överladdar den. Vilket blir en del svårt eftersom medföljande programmet inte uppdaterar dens batteriliv hela tiden. Men om man skulle ha Logitech Power Play så kommer då alla de kompatibla möss hålla sig på 90% hela tiden. Medföljande programmet är mycket bättre än ASUS Armory och Crate.
*Redigerades 8 månader sedan
Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6GB RAM) 64GB
4.3
(6)
2 151 kr
ett år sedan
En rätt så stabil telefon. +Batteri & batteritid +RAM +Android version +Lagringsutrymme +Väldig stor skärm +Ett flertal kameror -standard kamera appen & musik appen är rätt så dåligt gjorda, buggar. Men kamera appen kan bytas ut till GCam (Googles egna) dock fungerar i video. -Ett mellanrum mellan uppdateringar (men mycket bättre än Huaweis). -en del skräp appar (som man kan ta bort).
Asus ROG GR8 II-T005Z
3.5
(4)
ett år sedan*
Denna mini-tower PC är ganska så bra. Den har bra Specs och klarar allt nytt från spel till program. Dock blir den väldigt varm och låter väldigt mycket när den är över 45°c. Man kan sätta i en till SSD, det går att uppgradera RAM. Vet inte dock om man kan uppgradera den monterade SSD, grafikkort, processorn.
*Redigerades ett år sedan
Overwatch (PC)
3.6
(3)
94 kr
ett år sedan*
Köp spelet om du skall bara spela casual. Om du ska spela comp, hitta ett annat spel. Detta spelet har haft en dålig comp matchmaking sen spelet gjordes (2016) och den ändrades en del detta år, men i stort sett är det samma gamla comp. Man får vänta i en kö upp till 10 min för att gå med en match som slutar med en förlust. Man måste nötta av comp helt enkelt för att komma vidare i spelet om man ska köra rankat. + Många som spelar + Lätt att hitta vänner + Spelskaparna lyssnar på spelarna men att det tar lång tid att ändra något + Blizzard är en speltillverkare som lyssnar på spelare + Utmanande - Det skulle ta dagar för mig att skriva om alla problem spelet har. Många hjältar är obalanserade och om man gör en kombo med dem så bli de ostoppbara. - Lång väntetid
*Redigerades ett år sedan
Novation Launchpad Mini MKII
3
(1)
785 kr
2 år sedan*
Detta är min första launchpad och jag tycker att priset på denna är bra. Bra knappar och kvaliteten är ganska bra. Det tråkiga är att man får trycka lite hårt på knapparna för att registrera trycken. Samt fick jag med Abelton live 10 lite. Det var ett svårt program att lära sig. Samt får du några tracks till melodics.
*Redigerades 2 år sedan
Centurion GCR270
2.8
(6)
2 år sedan*
Köpte stolen från ICA. Stolens instruktioner för att sätta ihop den var väldigt dåligt gjort. Det till och med stod att delarna från instruktionerna kan skiljas sig åt. Haft stolen i en månad nu. Man ser nu hur mycket sittsen har sjunkit. Den knackar en del när du vrider på dig.
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1