nMeden

Medlem sen 2006-12-30
25
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Gnosjö Klimatprodukter 1372.000 (645x430)
Full Star 1
2.7
(2)
769 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Helt värdelös. När jag packade upp den satt inte huset ihop utan det var jag tvungen att laga med en tång och lite tålamod. Hjulen går heller inte att montera enligt bild, utan måste sättas närmare varandra, vilket gör att den välter betydligt enklare. Man hade även missat att sätta med knappen för att starta fläkten. Fläkten är dock dräglig, och med förväntad ljudvolym. Om fläkten gör någon nytta är dock svårt att säga eftersom överhettningsskyddet slår till innan elementet har blivit varmt, även om man inte kör högsta effekt. Sammantaget står elementet avslaget 3-4 gånger längre tid än det är på, pga överhettningsskyddet.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 5 år sedan

Utlovar heligt leverans på releasedagen. Jag frågar dom tre gånger då det är viktigt att jag får det just då och inte senare för att jag åker bort flera veckor dagen efter. Men de lyckas inte leva upp till det. Trots långt samtal med supporten erbjuder dom bara 100 kr presentkort på en köp för 4600. Dåligt. Kommer akta mig för att beställa något viktigt härifrån igen. Edit: Ännu sämre är att de svarar på omdömet här; med att jag ska kontakta dem igen för bättre bemötande. De ger en dock bara fingret när man gör det. Uppenbarligen var deras svar för att se bra ut på Prisjakt, och man kan inte besvara butikens svar. Det krävdes samtal med Prisjakt för att ta bort omdömet, så jag kan lägga upp ett uppdaterat. Bland det fulaste jag varit med om här. Jag har nog aldrig satt en etta förut, men akta er för Spelbutiken!

Xtreamer Wonder
Full Star 1
3.4
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har haft den i två månader och använder uteslutande Kodi på den. Till detta funkar den utan anmärkning. Perfekt för detta pris! Jag var rätt irriterad i början då jag inte fick ljudet att funka ordentligt, men sen jag satte den på 2.0 i Kodi (enligt instruktioner på nåt forum) så funkar allt bra, inkl 5.1 pass-through. Mest märkligt..

Electrolux EEWA7500
Full Star 1
3.1
(14)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Funkar perfekt. Metall, tydlig temperatur, stor, snabb, inställningsbar (uppvärmning och varmhållning). Jag stör mig inte på några pip. Det enda som kunnat vara bättre är att man måste vänta 1-2 sekunder innan man kan starta den, efter man sätter den på plattan. Lätt den bästa vattenkokare jag haft.

Saeco Intelia HD8751
Full Star 1
4.3
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Mycket gott kaffe. Dock en hel del underhåll. Och onödigt svårt att få tag på reservdelar, såsom deras maskinfett.

iRobot Roomba 780
Full Star 1
4.2
(21)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Utmärkt grej. Som folk säger, den ersätter ingen vanlig dammsugare, som behövs där denna inte kommer åt, som i soffan och på toa. Men i övrigt dammsuger den mycket bättre än vad jag nånsin gjort. Med två katter och en långhårig flicka är den proppfall varje gång vi kört den, var tredje dag. Innan vi skaffade katter kunde vi köra den på schema varannan dag: helt perfekt. Nu vet man aldrig hur lägenheten ser ut, eller vad som ligger på golvet, så kör den bara när vi är hemma. Dessutom får våra katter inte gå in i alla rum, och hur bra Roomban är så kör den inte genom väggar.

Dustin Home SE
Bra
(500+)
Bra
Redigerades 9 år sedan

I riktigt lika fantastisk som den har varit.

Supercat
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Bra sortiment av fina tillbehör, presenterat på ett bra sätt. Mycket trevlig, informativ och tillmötesgående kundtjänst. Beställningar funkar utmärkt. Fick man önska så vore större utbud på mat och kattsand trevligt.