Prisjakt

carlge

Medlem sen 2006-12-28
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
AutoParkTime APT4
Full Star 1
3
(1)
549 kr
c
carlge
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Fantastisk MEN första knappcellsbatteriet tog slut redan efter ett halvår. Hoppas det är pga att batteriet sätts i redan vid tillverkningen och att nya batteriet räcker längre, men annars får det bli byte till en liknande klocka med antingen solcell eller större aaa batterier

GPL Shop
Utmärkt
(500+)
c
carlge
3 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Köpte en produkt för snart ett år sedan som jag blev tvungen att reklamera i veckan. Grymt trevlig kundservice och inga problem att få snabb hjälp. Skickade bilder på skadan i natt och fick avi från posten när jag vaknade att utbytesprodukten var påväg. Kommer definitivt att handla här igen. Tack!

Bauhaus
Bra
(500+)
c
carlge
3 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Beställde en kantskärare. Har beställt från Bauhaus e-handel en gång tidigare och då funkade det Ok, men denna gång var det skrattretande låg nivå på leveransen. Kanskäraren (i praktiken en sned spade) kom inlindad i lite plastfilm. Dvs bladet var inlindat i lite plastfilm, medans resten av spaden var helt naken. Pga av detta har ena handtaget (gummi) fått en reva som jag kommer behöva tejpa för att det inte ska bli värre. Orkar inte reklamera, speciellt inte efter kommentarerna nedan, utan kan bara konstatera att man får beställa från någon annan i fortsättningen tills dess att Bauhaus lär sig packa varorna som skickas.